- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.141
kizlarrr cok tesekkur ederim hepinize ama valla ben soktayim su anda esime soruyorum habire gercekten oldumu diye inanamiyorum.´suanda yazdiklarinizi bana yazdiginiza inanamiyorum ya ben bunlari sadece hayal ederdim.
p...is denemeden once egzersizlerimi yaptim.bugun de p...is boyutunfda aparat yapmistim onu oglenleyin denedim.bide demin denedim ondan sonra p...is denedik.son asamada olanlar kesinlikle sizde oyle yapin.kirmizi da gelmedi bende anlamadim ama gelmedi
kizlarrr cok tesekkur ederim hepinize ama valla ben soktayim su anda esime soruyorum habire gercekten oldumu diye inanamiyorum.´suanda yazdiklarinizi bana yazdiginiza inanamiyorum ya ben bunlari sadece hayal ederdim.
p...is denemeden once egzersizlerimi yaptim.bugun de p...is boyutunfda aparat yapmistim onu oglenleyin denedim.bide demin denedim ondan sonra p...is denedik.son asamada olanlar kesinlikle sizde oyle yapin.kirmizi da gelmedi bende anlamadim ama gelmedi
herkese iyi geceler
canım benım yaw süpersin sen ya. gecemize renk kattın tatlım[Bcanlarim hepinize cok tesekkur ederim.darisi tez zamanlarda sizlerin basina insallah.azim edin nolursunuz olmayacak bisey degil burdaki arkadaslar beni biliyor vajime dokunamiyordum bakamiyordum.olacak sizinkisi de insallah olacak.egzersizlere ara vermeden yapin devam edin ben yaptim yaaa sizde yaparsiniz hepinizi cok seviyorum.allah hepinizden ragzi olsun.
akliniza takilan ne varsa sorun elimden geldigince yardimci olmaya calisacam.
[/B]
iyi geceler canım
canım benım yaw süpersin sen ya. gecemize renk kattın tatlım
özlemcim nbr tatlım
iyiyim bebeğim sen nasılsın?kocişin geldi mi bakiym
bende iyiyim cnm saol. geldi tatlım geldi
ecrıncım tekrardan tebrıkler canım yarın ınsallah tekrar yaparsın ben 2.yı yapamadan bugun regl oldum
hadı hatunlar ıyı geceler opuyorum yarın ınsallah mutlu haberlerın devamı gelır hadı subat bıtmeden bıkac tane daha olsun
.
kız dibe kadar girdimi yaniiiiii ne hissetin onu söyle.. vallaevincimden senle küstüğümü unuttum :) valla süpersin yaaabende bu sabah denedim ama olmadı gene egzersiz yaaa....
evet en sonuna kadar girdi su anda zevk falan almadim cok saskindim zaten icinde tuttuk bir sure sonra bir kac kere cikardik gene soktuk.insallah seninde olur.
.[/QUOTsagol tatlim.evet zaten egzersizlerle esnettik ya cogu arkadastan da gelmedi zaten.tebriklerrrr:92::92: herkesde kırmızı gelmek zorunda değıl diye biliyorum, veya birkac kereden sonrada gelebilir, bunlar hiç önemli değil çok sevindim daim olsun insalahhhhh :))))
canimm arkadasimmm evet ´haklisin yerim kirmizisini gelse nolur gelmese nolurcanım boşver kırmızıyı benim de gelmedi 1 aydır.esnettik zaten yeterince demek ki gelmiycek salla gitsin.oldu ya ona bak sen.sen şimdi birkaç günde çıkamazssın şoktan canım insan inanamıyor bitürlü.ben bile hala eşime soruyorum senin sorman çok normal.o kadar kazımışız ki beynimize bu durumu olduğuna inanamıyoruz bi türlü bu mutluluğun tadını çıkar tatlımcok sukur atlattim yaaa
canim bitanem uzerimde cok destegin var allah ragzi olsun senden insallahcanımm benimmm yaaaa canım arkadaşımm
canım benım yaw süpersin sen ya. gecemize renk kattın tatlım
tesekkur ederim canim.soktayim gerci hala
sagol tatlim arka arkaya geliyoruz.insalah cozemeyen kalmaz burda iyi aksamlar guzelimecrıncım tekrardan tebrıkler canım yarın ınsallah tekrar yaparsın ben 2.yı yapamadan bugun regl oldum
hadı hatunlar ıyı geceler opuyorum yarın ınsallah mutlu haberlerın devamı gelır hadı subat bıtmeden bıkac tane daha olsun
tatlimmm ben inaniyorum sende yapacaksin allahin izniyle insallah.darısı başımıza inşallahhhh....
çok sevindim yaa sayfa renklendi yineee...
yakında bende yapcam inşş:92::92:
İNŞŞŞ.......... CANIM çok gerginim zaman geçiyo ben yerimde sayıyorum hiç brşey yolunda değil mutsuzumkendime zaman ayıramıyorum ............kayınvalidemlerle oturuyorumm evlendimden beri.......eşim öğretmen atama durmlarından sebep böyle oldu geçen yaz kendi evimiize geçicektik malesef uzadı .gerginim rahat değilim ....çok nazlı büyüdüm şuan başka bir ailenin düzenine ayak uydurmak ta çok zorlanıyorum bu vaji canımı çok yakıyo bebek sorularından bıktım yalnız kalmak istiyorum
ecrin acı hissettinmi...
.
tatlimmm ben inaniyorum sende yapacaksin allahin izniyle insallah.
bende ilk basladigimda senin gibiydim..bak 1,5 ayda oldu bitti.egzersizlerini duzenli yap aksatma bak gor nasil ilerleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?