Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allahhmmmm bende kocişimi duşa attımm çıkmasını bekliyorumm .....gazaa geldiimm arkdşlr hayırrlıısııı çok sevindim ecrnecrn ayyy inşş bizde bu gece bitiririz şu işiiiiiiiiii....

tebriklerrrr:92::92: herkesde kırmızı gelmek zorunda değıl diye biliyorum, veya birkac kereden sonrada gelebilir, bunlar hiç önemli değil çok sevindim daim olsun insalahhhhh :))))

Son düzenleme:

canım boşver kırmızıyı benim de gelmedi 1 aydır.esnettik zaten yeterince demek ki gelmiycek salla gitsin.oldu ya ona bak sen.sen şimdi birkaç günde çıkamazssın şoktan canım insan inanamıyor bitürlü.ben bile hala eşime soruyorum senin sorman çok normal.o kadar kazımışız ki beynimize bu durumu olduğuna inanamıyoruz bi türlü bu mutluluğun tadını çıkar tatlım

[Bcanlarim hepinize cok tesekkur ederim.darisi tez zamanlarda sizlerin basina insallah.azim edin nolursunuz olmayacak bisey degil burdaki arkadaslar beni biliyor vajime dokunamiyordum bakamiyordum.olacak sizinkisi de insallah olacak.egzersizlere ara vermeden yapin devam edin ben yaptim yaaa sizde yaparsiniz hepinizi cok seviyorum.allah hepinizden ragzi olsun.
akliniza takilan ne varsa sorun elimden geldigince yardimci olmaya calisacam.
[/B]

canımm benimmm yaaaa canım arkadaşımm

canım benım yaw süpersin sen ya. gecemize renk kattın tatlım
iyi geceler canım

özlemcim nbr tatlım

ecrıncım tekrardan tebrıkler canım yarın ınsallah tekrar yaparsın ben 2.yı yapamadan bugun regl oldum
hadı hatunlar ıyı geceler opuyorum yarın ınsallah mutlu haberlerın devamı gelır hadı subat bıtmeden bıkac tane daha olsun

iyi geceler canım genelde ay sonu güzel haberler alıyoruz bakarsın yarın da alırızsen de öpüldün

darısı başımıza inşallahhhh....
çok sevindim yaa sayfa renklendi yineee...
yakında bende yapcam inşş:92::92:
tatlimmm ben inaniyorum sende yapacaksin allahin izniyle insallah.
bende ilk basladigimda senin gibiydim..bak 1,5 ayda oldu bitti.egzersizlerini duzenli yap aksatma bak gor nasil ilerleyeceksin

seracım canım benim üzme kendini bu kadar sen de başarıcaksın Allahın izniyle.bak bi de kayınvalidenlerle kalıyormuşsun ben öyle olsam hiç yapamazdım heralde sen buna rağmen güzel ilerliyosun.aklında başka sorunlar varken kendini bu işe odaklayamıyorsun belki de.bu kadar stresin yanında çok normal yaşadıkların.geriye gittiğini düşünme sakın.stresten kaynaklı durumlar bunlar bigün egsersizler çok iyi giderken bi bakıyosun sonra kötü geçmiş çok normal sıkma canını tatlım.elbet herşey yoluna giricek bigün

tatlimmm ben inaniyorum sende yapacaksin allahin izniyle insallah.
bende ilk basladigimda senin gibiydim..bak 1,5 ayda oldu bitti.egzersizlerini duzenli yap aksatma bak gor nasil ilerleyeceksin

Burası cok iiymiş yaa ben kendimi yanlız hissediyordum aynı dertle ugrasan başaran insanları okudukça inanamıyorum, bana şimdiden bu konu basit gelmeye başladı tek kendinde sanınca bu olayı insanın kafasında cok büyüyor ama sayfa sayısına bile bakınca 4000 ler insan güçleniyor. Dr lara gerek kalmayacak insallahh offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…