Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sondan bşr önceki mum aldım içime bunu biraz çalışıp son muma geçebilirim inş. akşma. çok yoğun olduğum için hafta sonu çok egzersiz yapamadım:18::18:

olsun canım fırsat buldukça yap mumla çalışmak bana parmaktan daha iyi gelmişti hem yabancı bi cismin girebildiğini kabul ediyo beyin hem de parmaktan daha uzun ve geniş.inşallah senin de güzel haberlerini alırız yakında

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn az önce kan tahliline gittim akşamüstü 4 te çıkacak meraktan çatlıcam yaw ne zormuş :))) buarada eşimin ananesinin komşusu hacı teyze rüyasında görmüş beni halbuki hiç görmedi tanımıyor gözünüz aydın gelinin kızı oluyo demiş bir haftaya ögrenceksiniz demiş. geçen haftada kaynımın bursada işe başlayacaını sölemişti teyze hacı erdi galiba :9::9::9::9::9::9: hala evdeyim servisi bekliyorum işe gideceğim. muckkkk

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn az önce kan tahliline gittim akşamüstü 4 te çıkacak meraktan çatlıcam yaw ne zormuş :))) buarada eşimin ananeside rüyasında görmüş beni halbuki hiç görmedi tanımıyor gözünüz aydın gelinin kızı oluyo demiş bir haftaya ögrenceksiniz demiş. geçen haftada kaynımın bursada işe başlayacaını sölemişti teyze hacı erdi galiba :9::9::9::9::9::9: hala evdeyim servisi bekliyorum işe gideceğim. muckkkk

insallah canım benim guzel haberlerini bekliyoruz dört gözle

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn az önce kan tahliline gittim akşamüstü 4 te çıkacak meraktan çatlıcam yaw ne zormuş :))) buarada eşimin ananeside rüyasında görmüş beni halbuki hiç görmedi tanımıyor gözünüz aydın gelinin kızı oluyo demiş bir haftaya ögrenceksiniz demiş. geçen haftada kaynımın bursada işe başlayacaını sölemişti teyze hacı erdi galiba :9::9::9::9::9::9: hala evdeyim servisi bekliyorum işe gideceğim. muckkkk

günaydın canım hadi hayırlısı inşallah:49:kız belli olmaz anneanne ye malum olmuştur belki.benim de annemin anneannesi de annemi hamile görmüş rüyasında.kızı olur diye dua etmiş hep onun adını kimse koymadığı için.sonra annem kısa bi süre sonra hamile kalmış büyüklere malum oluyor sanırım

cok sagol bitanem.darisi basiniza insallah.olacak sizinkisi de olacak allahin izniyle az kaldi canim emin ol.
cnmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haber çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm bravo sanaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
iyi geceler kızlarr :71::71::71:

yarında halaya devamm erken kalkıınnnn kızlar :64:

kelebek naptı acaba bide ondan güzel haber gelse ooohhhh :32::32::32::32: :64::64::64: :64::64::64::64:

cnm hala regl olmadım kan tahlili yaptrıdım sonuç 4 te alıcam hayırlısı bakalım inş. hamişimdir :71::71::71::71:

günaydın canım hadi hayırlısı inşallah:49:kız belli olmaz anneanne ye malum olmuştur belki.benim de annemin anneannesi de annemi hamile görmüş rüyasında.kızı olur diye dua etmiş hep onun adını kimse koymadığı için.sonra annem kısa bi süre sonra hamile kalmış büyüklere malum oluyor sanırım

evet cnm bide ilginç ananesinin komususu hacı teyze yani gören rüyasında eşimin dedesini gömüş rahmetli o sölemiş gelin hamile kızı olacak demiş bakarmısın şu işe inş. hadi bakalım :49::49::49::49::49:

ayy ne güzel belki de hamişsin dir :):emir_bebek: darısı bizleree:nazar:

ooo maşallah canım çok iyisin o zaman hadi patlat sen de bi başarı haberi:66:gitti mi misafirlerin hala sizde mi?[/QUO

bu hafta sonu gidicekleri tatlım ama en büyük dilatörü bayağı aldım hemde emlasız

iyi o zaman fazla kalmıycaklarmış.emlasız alabilmen çok iyi canım pe..s te de emlaya gerek kalmaz o zaman.ben hiç öyle büyük dilatörlerle çalışmamıştım senin başarman daha kolay olucak

Back
X