- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.501
ay halt yemişim
telebeğim Rabbim gönlüne göre versin biz hiç bişey yapamamışken ay hamilemiyim diyip ilaç içmeden biay beklediğimi bilirim hasta yapabilmiş olsak bide gününde gelen şey gecikse neler yaşardım hele biay gecikmişti benim sinirlerde son haddindeydi kocişle testin başında bekleyişimiz vardı tam komedi
midye cim komşumuz da tüp bebiş denemelerinde acısı zorluğu onunda adamın canlı saysı azdı ama dibine kadar gidip içinden bulup çıkartıyolarmış ve onlarda keçiboynuzu kürü yapmışlardı sen bizorluğu atlattın buda zor bi süreç ama bizde böyle deneniyoruz inşallah olur canım
venüscüm sıkıştırma beni çok üşümüşüm ısınıp acık denicem ama akşama
merhaba süperiz bu gün 4 arkadaşımız birden vajinusmustan kutuldu haftasonu eğlence var topicte karşılıklık göbek etces akşamasen nasılsın canım ?
cok sevındım cnmbenıde senden başka gören olmamış sorunum yok dıye mı
bende ıyıym cnm çalışıyorum yoğunum bıraz
sımdık cıkıyorum ıyı akşamlar
ay halt yemişim
telebeğim Rabbim gönlüne göre versin biz hiç bişey yapamamışken ay hamilemiyim diyip ilaç içmeden biay beklediğimi bilirim hasta yapabilmiş olsak bide gününde gelen şey gecikse neler yaşardım hele biay gecikmişti benim sinirlerde son haddindeydi kocişle testin başında bekleyişimiz vardı tam komedi
midye cim komşumuz da tüp bebiş denemelerinde acısı zorluğu onunda adamın canlı saysı azdı ama dibine kadar gidip içinden bulup çıkartıyolarmış ve onlarda keçiboynuzu kürü yapmışlardı sen bizorluğu atlattın buda zor bi süreç ama bizde böyle deneniyoruz inşallah olur canım
venüscüm sıkıştırma beni çok üşümüşüm ısınıp acık denicem ama akşama
tesekkurler canimm.darisi butun arkadaslarima insallahtatlımmm başarmışsın ya çok çok sevindim..tebrikler
kelebegim tatlim vardir herseyde bir hayir oyle dusunelim.haimle deilim kızlarrrr
arkadaşlar benim kociş gelcek şimdi fazla coşmayın he şonra okuyamıyrm hepşini yarın görüşürüz bebiş yapmamız lazım çok çalışmam gerek çoooookkkkkk
tesekkurler canimm.darisi butun arkadaslarima insallah
kelebegim tatlim vardir herseyde bir hayir oyle dusunelim.
çok geçmiş oldun ayparcım
iyiakşamlar meleklerim hepinizi çok seviyorum bye:81::81:
iyiakşamlar meleklerim hepinizi çok seviyorum bye:81::81:
ben çıkayım böcük te gitmiş konuşmayayım ben belki de gerçekten niyeti iyidir
venüscüm yemek yapıp çalışıcam inanın evde olmak daha zor herşeyi ertelemeye alışıyoruz
çalışınca kim yapıcak hemen yapayım deyip daha titiz ve daha pratiktim ama şimdi yay zamana
venüscümm kızıyorsun yaa bize ben regl olana kadar pe..s denemesi yapcam reglden sonra söz parmak ya da mum denemelerıne devam etcem çok tatlısınnn öpüyrm seni tanımadann
Hoşgeldin ayparcım...çok geçmiş olsun yaa...Allah acil şifalar versin..
valla canım lanetlendimmi ne bilmiyom geçen ay büyük kız voleybol oynuyor okul takımında antramanda ayağını kırdı onun alçısı çıktı küçük kız merdivenlerden düştü yani kaynatmaya fırsat vermiyorlar ..inşallah bir an önce geçer kızı taşımaktan et kesiği oldum...
valla canım lanetlendimmi ne bilmiyom geçen ay büyük kız voleybol oynuyor okul takımında antramanda ayağını kırdı onun alçısı çıktı küçük kız merdivenlerden düştü yani kaynatmaya fırsat vermiyorlar ..inşallah bir an önce geçer kızı taşımaktan et kesiği oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?