Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya p.....yi azda olsa alıyorum ama bekaretim bozulmadı yani 2 cm den ileri gitmiyo parmak ve aparat egzersizini yapamıyorum ,burdaki arkadaşlar p.... yi doğru yöne yittir diyolar ama doğru yön hangisi çözemedim ya çok kötüyüm

canım popoya doğru ittir üstte olduğun posizyonda ters oturursan eşin daha rahat açıyı ayarlayabilir ben bu şekilde yendim ve tavsiye edeceğim bir posizyondur....

canım popoya doğru ittir üstte olduğun posizyonda ters oturursan eşin daha rahat açıyı ayarlayabilir ben bu şekilde yendim ve tavsiye edeceğim bir posizyondur....

ama ben üstte denedim öyle hiç ilerlemiyo, altta daha kontrol elimde oluyo sanki, bide bacağımı tam açamıyorum ya böyle bişi olamaz halbukı ne hayallerle gerdeğe girmeyi istiyodum ne zor işmiş bu ya

ne zormuş kadın olmak beeeeeeeeee ne vaji varmış bizdede altın mübarek çizilmesin aman dikkattttttttttttttttttttttttttttt edelimmmmmmm

ne zormuş kadın olmak beeeeeeeeee ne vaji varmış bizdede altın mübarek çizilmesin aman dikkattttttttttttttttttttttttttttt edelimmmmmmm

ben her türlü uyuşturdum sakınleştirici kas gvşetici ağrı kesici denedim ama bacağımın birini kasıyorum ya tam açabilsem olucakta aklım hep orda ya beynıme hep sinyal veriyorum sanki içeri alma diye

ben her türlü uyuşturdum sakınleştirici kas gvşetici ağrı kesici denedim ama bacağımın birini kasıyorum ya tam açabilsem olucakta aklım hep orda ya beynıme hep sinyal veriyorum sanki içeri alma diye

evet işte psikolojik bir durum olduğu için malesef beynimizede o an lafta geçiremiyoruz korkuların var sanırım seninde çok. bence sende aparatlarla bu işe bir yoğunlaş o bacaklarının kasılması falanda geçer yavaş yavaş beyinde algılıyor bu sayede ve kasılmalarını kontrol edebiliyorsun.

ecrinecrin ve green TEBRİKLER kızlar allah bir ömür boyu mutluluklar versin size inşallah artık inandınız dimi acı yok hiç kötü birşey yok sizlere bol kaynatmalı geceler dilerim sizleri seviyorum...
sagol ttalim cok tesekkur ederim.ivettt bisiycik yokmusss
daha ilk günden ecrinin avatarına bak helee
kizzz kac senenin acisi var biliyonmu sennbenden sonra yenene benim avatar hediye

canım bizde yapamıyorduk inanki ben hayatta alamam diyordum ya iki hafta kendimi yedim nasıl yaparım die ama başlayınca ilerisi geliyormuş anladımm .

doğru yönde popo yönüne doğru ittiriliyor deriin nefes alıp ver sürekli ıkın ittirmeye çalışırken .
bencede üst pozisyon en ideal pozisyon üstte ters oturarak çok kolay oluomuş.
bende üstte kendimi rahat hiissedemiyordum çünkü korkularım vardı . korkumu hallettim kendimi hep inandırdım acı olmadığına rahat olduğuna dair.
ama dediğim gibi ilk önce korkunu yenmelisin . bu işin acılı ağrılı olmadığına kendini inandırmalısın öyle çünkü orası çok esneyen bir yapı.

canım bende o söylediğin hazırlıkları yapınca dahada kasıyodum kendimi ,ya birden girerse diyede kalakalıyodum oysa zaten bütün hazırlıkları girsin diye yapıyordumm.anlayacağın herşeyden önce senin hazır olman gerekiyor egzersizler sayesinde o hazırlığı yapabiliyosun canım.ben sana egzerszi yapmanı tavsiye ederim ben ancak bu sayede yendimmmm.sana yardımcı oluruz başlarsannnn

Öncelikle merhaba
Konuyu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama çok sayfa var gözlerim dayanmıyor okumaya
Benimde bu konuda korkularım var
23 yaşındayım ve nişanlıyım
Kısmetse yaza evlenicem
Merak ettiğim bi sürü egzersizden falan bahsediyorsunuz ama ben hiçbirini anlamadım
Parmak falan diyorsunuz ben kendim denedim işaret ve orta parmağım yan yana rahat bir şekilde giriyor ve acı falanda hissetmiyorum
Ama korkum kızlık zarı yırtılırken olucak acı ve bu beni çok korkutuyor
Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Sanırım büyük çoğunluğunuz içeri girerken acımasından kaynaklı bir korku yaşıyorsunuz
Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok yanlış bir şey yazmışsam affınıza sığınıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum

sen şimdi kendini kasmadan rahat bi şekilde yapabiliorsan parmağı korkma ozamanda acın olmicak demektir.....bak sakın kendini şartlandırma...bak burası şartlandıranlarla dolu....şimdiden düşünmee

canım korkma hiiiç bak iki parmağını rahatça alabiliyormuşsunn biz hiç bişey alamıyoruz.
senin bu sorunu yaşayacağını düşünmüyorum iki parmak rahat alıyorsan acıda çekmezsin eminn oll
sen kendini rahat bırak o gün gelince acı olduğunu falan düşünme hepsi palavra kasmadığın müddetçe acı falan olmaz.
zar zaten onu sivilce gibi düşün kenarda biryerde sivilcen nasıl patlar onungibi acısı yok yani.

bende bu yüzden evlenemk istemezdim ama aslında korkulacak bişey değilmiş.

şimdiden bunları düşünüp psikolojini bozma sakın zamana bırak ve rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…