- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.521
geçmiş olsun canım bazen her şey üst üste gelir senin kızlara nazar değmiş bence evden çıkarken oku öyle çıksınlar dışarıayyy bizde bu günleri göcesmi acaba
geçmiş olsun canım bazen her şey üst üste gelir senin kızlara nazar değmiş bence evden çıkarken oku öyle çıksınlar dışarıayyy bizde bu günleri göcesmi acaba
kızlar kimler yendi göremedim meraklandım kimler
selam canım , sanırım daha önceden de burada sorununu belirtmişsin. egzersiz denemişmiydin hiç ?
anladığım kadarıyla bilgin var bu egzersizlerle ilgili hemen başlarsan ilerlersin diye düşünüyorum
o duvar denilen şeyde ortadan kalkar emin olki . bak burada egzersize başlayan herkes ilerlemeler gösterip başarıyor .
lütfen sende başla hemen kasılma sorununu ancak bu şekilde çözülebiliyor.
benimde iki hafta önce oldu 2 senelik evliyim ve egzersiz denemek istemiyordum hiç
ama bi başladım bir ayda düzenli olarak hergün yaptım ilerledim ve oldu çok şükür
daha önce neden yapmadım dedim inanki. korkulacak bişeyde değilmiş onu anladım.
bir haftada başaranlarda var bu egzersizler sayesinde daha geç olmadan başla derim ben
Canım yaaa....geçmş olsun üst üste gelmiş hepsi,inşallah en kısa zamanda iyileşir kızın..Sonrada bol bol kaynatırsınız..
canım ya p.....yi azda olsa alıyorum ama bekaretim bozulmadı yani 2 cm den ileri gitmiyo parmak ve aparat egzersizini yapamıyorum ,burdaki arkadaşlar p.... yi doğru yöne yittir diyolar ama doğru yön hangisi çözemedim ya çok kötüyüm
sağol canım inşallah bir an önce iyleşsinde yoksa ben yığılıp kalacam okula kucağımda taşıyorum ve dördüncü katta oturuyorum düşün artık....
canım popoya doğru ittir üstte olduğun posizyonda ters oturursan eşin daha rahat açıyı ayarlayabilir ben bu şekilde yendim ve tavsiye edeceğim bir posizyondur....
ne zormuş kadın olmak beeeeeeeeee ne vaji varmış bizdede altın mübarek çizilmesin aman dikkattttttttttttttttttttttttttttt edelimmmmmmm
ben her türlü uyuşturdum sakınleştirici kas gvşetici ağrı kesici denedim ama bacağımın birini kasıyorum ya tam açabilsem olucakta aklım hep orda ya beynıme hep sinyal veriyorum sanki içeri alma diye
sagol ttalim cok tesekkur ederim.ivettt bisiycik yokmusssecrinecrin ve green TEBRİKLER kızlar allah bir ömür boyu mutluluklar versin size inşallah artık inandınız dimi acı yok hiç kötü birşey yok sizlere bol kaynatmalı geceler dilerim sizleri seviyorum...
kizzz kac senenin acisi var biliyonmu senndaha ilk günden ecrinin avatarına bak helee
canım ya p.....yi azda olsa alıyorum ama bekaretim bozulmadı yani 2 cm den ileri gitmiyo parmak ve aparat egzersizini yapamıyorum ,burdaki arkadaşlar p.... yi doğru yöne yittir diyolar ama doğru yön hangisi çözemedim ya çok kötüyüm
ben her türlü uyuşturdum sakınleştirici kas gvşetici ağrı kesici denedim ama bacağımın birini kasıyorum ya tam açabilsem olucakta aklım hep orda ya beynıme hep sinyal veriyorum sanki içeri alma diye
yapamadımbenonu nerde nie gelmio bu kısssss
Öncelikle merhaba
Konuyu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama çok sayfa var gözlerim dayanmıyor okumaya
Benimde bu konuda korkularım var
23 yaşındayım ve nişanlıyım
Kısmetse yaza evlenicem
Merak ettiğim bi sürü egzersizden falan bahsediyorsunuz ama ben hiçbirini anlamadım
Parmak falan diyorsunuz ben kendim denedim işaret ve orta parmağım yan yana rahat bir şekilde giriyor ve acı falanda hissetmiyorum
Ama korkum kızlık zarı yırtılırken olucak acı ve bu beni çok korkutuyor
Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Sanırım büyük çoğunluğunuz içeri girerken acımasından kaynaklı bir korku yaşıyorsunuz
Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok yanlış bir şey yazmışsam affınıza sığınıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
kızz ozum hiç pas vermiyon haaaaaaanapıyosun bakim kaynanalar gitti rahatsın inşallahhh
Öncelikle merhaba
Konuyu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama çok sayfa var gözlerim dayanmıyor okumaya
Benimde bu konuda korkularım var
23 yaşındayım ve nişanlıyım
Kısmetse yaza evlenicem
Merak ettiğim bi sürü egzersizden falan bahsediyorsunuz ama ben hiçbirini anlamadım
Parmak falan diyorsunuz ben kendim denedim işaret ve orta parmağım yan yana rahat bir şekilde giriyor ve acı falanda hissetmiyorum
Ama korkum kızlık zarı yırtılırken olucak acı ve bu beni çok korkutuyor
Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Sanırım büyük çoğunluğunuz içeri girerken acımasından kaynaklı bir korku yaşıyorsunuz
Dediğim gibi bu konuda hiçbir bilgim yok yanlış bir şey yazmışsam affınıza sığınıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?