Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb. kızlar nasılsınız? gözümün hastalığı yine nüksettiği için pek geçmişi okuyamıyorum ama biraz bakabildiğim kadarıyla yenen arkadaşlar olmuş hepsini canıgönülden tebrik ediyorum allahım başka dertler vermesin diyorum başka rahatsızlıkları olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum ayrıca egzersiz yapanlarada kolaylıklar diliyorum ben hala aynı durumdayım gözüm kötü aslında psikolojimde çok kötü egzersize başlamadığım gibi emla denemesinide hala yapmış değilim hergün bişey çıkıp engel oluyo sanki bende ertelemeye hazır kabulleniyorum işte şimdilik bendende bu kadar hepiniz allaha emanet olun görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın ha dileksercim tembellik yok egzersize dewam sen yeneceksin yak:69:ında sana güveniyorum tatlım

bu işin adanalılıkla ilgisi yok venüs hanım bu işin tembellikle alakası var cesuruz ALLAHIMIZA ŞÜKÜR neyse izin verde bi çay içelim bari sonra geçeriz egzersizeee :60:

bebişim gecen gün diyodun ya hep ben tuttuğumu koparırım elim maşalı falan o maşayı vajine gösterde korksun azcık :1: ayyy hep bi bahane var çay içelim yemek yiyelim yorgunum üşüdüm ısınayım ne zaman hazır olcaksınız söyleyin ona göre yazalım :9:siz varya siz tam sopalıksınız başladığınızda sonunu getirceğinizi kendinizde biliyosunuz ama rahatınızı bozmak istemiyosunuz :31:

mrb. kızlar nasılsınız? gözümün hastalığı yine nüksettiği için pek geçmişi okuyamıyorum ama biraz bakabildiğim kadarıyla yenen arkadaşlar olmuş hepsini canıgönülden tebrik ediyorum allahım başka dertler vermesin diyorum başka rahatsızlıkları olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum ayrıca egzersiz yapanlarada kolaylıklar diliyorum ben hala aynı durumdayım gözüm kötü aslında psikolojimde çok kötü egzersize başlamadığım gibi emla denemesinide hala yapmış değilim hergün bişey çıkıp engel oluyo sanki bende ertelemeye hazır kabulleniyorum işte şimdilik bendende bu kadar hepiniz allaha emanet olun görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın ha dileksercim tembellik yok egzersize dewam sen yeneceksin yak:69:ında sana güveniyorum tatlım

ne zaman gececek gözün ? bakalım ondan sonra ne uydurcaksınız poponuzdan merakla bekliyorum :17:kızlar başarmaya niyetiniz olmasa hiç bu sayfaya gelmezdiniz hepiniz başaracaksınız vajiden önce şu ertleme hastalığından kurtulabilrsiniz vaji kolay en zoru bahanelerden kurtulmak :55:

kıslarrrrrrrrrrr aklımaaaaa birşey geldi yazıp hemen çıkacam...bizim kelebek bence hamileee burada bize söyleyemedi akşam eşine süpriz yapcak die eşinin bize söylerse burayı okuycanııı düşündüüü içimden öleee geçtiiii bence hamile bu kısss:60::60::60::60::60:

geçmiş olsun canım ihmal etme sürekli kontrollere git...olur böyle şeyler koskoca kadın olduk yaw azcık nazlancak tabi vaji bizden intikam alıyor :4:

saol canım.yok bundan sonra kesinlikle ihmal etmem önceden vajılıydım cersaret edemıodum kvalıdeme de soleyemedım.aılem burda değildi.bu işin olmasını bekledim iyiki gitmişim aklımdan gecen ne varsa ben solemeden dr soledi.şimdi tedaviye baslıcam ve dr merak etme ilaçlarla her sey düzelicek dedi. persembe eşimden sperm alınacak inş onun sonuçlarıda iyi çıkar bebk cook istıyoruz Rabbim isteyen herkese en kısa zamnda bebiş versin

kıslarrrrrrrrrrr aklımaaaaa birşey geldi yazıp hemen çıkacam...bizim kelebek bence hamileee burada bize söyleyemedi akşam eşine süpriz yapcak die eşinin bize söylerse burayı okuycanııı düşündüüü içimden öleee geçtiiii bence hamile bu kısss:60::60::60::60::60:

canım malesef hamile değil ve bu gün işten ayrıldı lütfen bu konuda üstüne gitmeyin moreli oldukça bozuk zaten :25:

oyyy oyyyy bebişim boşver sevdiğin adam yanında sağlığın yerinde sana engel değil en azından şükürler olsun bu günümüze vajiliyken dünyanın en büyük derdi bu sanıyoruz ama daha neler neler çıkıyor sen ümidini yitirme allah sevdiği kuluna dert verirmiş biz sevgili kullarıyız dertlerimiz dermansız değil bunada şükür...bebişim tüp bebek nasıl oluyor alttan şırınga ile kocişin sperminimi yerleştiriyorlar nasıl yapıyolar ??

yok canım o dedıgın asılama yontenı o basıt bı surec tup bebek daha zorlu karısık bı surec once hormon ılaclarıyla kadında yumurta olusumunu saglayıp yumurtaları olgunlastırıyorlar sonra bellı buyukluge gelınce yumurtalar toplanıyor(genel anestezıyle)alınan yumurtalar laboratuvarda secılen spermlerle dollenıyor 3-5 gun bekletılıyor(hucre bölünmesi icin)olusan embrıyo transfer edılıyor(bende bu da anestezıyle oldu dayanamadım cunku)sonra 12 gun beklıyorsun hamılelık testı ıcın embrıyo tutarsa mutlu son...asılama daha kolay ve daha uygun fıyatlı bız yazın tup beebege 6bın verdık bıde konyada dusun ıst ankara daha pahalı...

geçmiş olsun canım ihmal etme sürekli kontrollere git...olur böyle şeyler koskoca kadın olduk yaw azcık nazlancak tabi vaji bizden intikam alıyor :4:

saol canım.yok bundan sonra kesinlikle ihmal etmem önceden vajılıydım cersaret edemıodum kvalıdeme de soleyemedım.aılem burda değildi.bu işin olmasını bekledim iyiki gitmişim aklımdan gecen ne varsa ben solemeden dr soledi.şimdi tedaviye baslıcam ve dr merak etme ilaçlarla her sey düzelicek dedi. persembe eşimden sperm alınacak inş onun sonuçlarıda iyi çıkar bebk cook istıyoruz Rabbim isteyen herkese en kısa zamnda bebiş versin
canım hayırdır esınden nıye alıyorlar

smpati85 çok geçmiş olsun canım...

kızlar bişey sorucam ben daha yeni yeni kulak çubuğuna başladım egzersiz yaparken p..s de denesek olur mu?

burcum86, bismillah yavrum, noluyo bu ne acele valla adına aşina olmasam biri dalga geçiyo dicem, sakın böyle bişe deneme kasılmaların geçene kadar aşama aşama egzersiz yapıcaksın bak kulak çubuğundan kalem denemesine geç sonra tekrar burdan sorarsın, kalem denemesinde kasılma geçene kadar egzersize devam edeceksin,

burcum86, bismillah yavrum, noluyo bu ne acele valla adına aşina olmasam biri dalga geçiyo dicem, sakın böyle bişe deneme kasılmaların geçene kadar aşama aşama egzersiz yapıcaksın bak kulak çubuğundan kalem denemesine geç sonra tekrar burdan sorarsın, kalem denemesinde kasılma geçene kadar egzersize devam edeceksin,

:69::69::69:
fazla acele ettim galiba.belki kulak çubuğunu başlayabilfim ya belki cesaret gelir p.s denerken die düşünmüştüm.
bu süreçte saçma sorular sorabilirim şimdiden kusura bakmayın emii :)

sen acele etme yeter sabırlı ol, benim gibi tembelde olma ama, bence penis denemesi cidden hiç yapma uzun aylardır cinsel ilişkiye giremiyorsan vaji olduğun tescillenmiştir, ozaman penis denemesi ters tepiyo korkuyorsun tedavi aşaman uzuyorda uzuyor, sen vajinanı önce yabancı bir cisme alıştır kasılmaların geçsin ki bu kasılma her yeni aparatta en doruk noktasında oluyor zamanla geçiyor, haaa sen çalışkan bir öğrenci olursan aparatlarına bir haftada geçersin sonrada penis denemesine geçersin, nekadar çabuk geçmek istiyosan okadar çalışkan olman gerekiyor

sen acele etme yeter sabırlı ol, benim gibi tembelde olma ama, bence penis denemesi cidden hiç yapma uzun aylardır cinsel ilişkiye giremiyorsan vaji olduğun tescillenmiştir, ozaman penis denemesi ters tepiyo korkuyorsun tedavi aşaman uzuyorda uzuyor, sen vajinanı önce yabancı bir cisme alıştır kasılmaların geçsin ki bu kasılma her yeni aparatta en doruk noktasında oluyor zamanla geçiyor, haaa sen çalışkan bir öğrenci olursan aparatlarına bir haftada geçersin sonrada penis denemesine geçersin, nekadar çabuk geçmek istiyosan okadar çalışkan olman gerekiyor

anladım canım..
benim aparatım yok kulak çubuğunu geçersem mum fln deneyebilirim sanırım.aparatları nasıl alıcam bilmiyorum ama parmak mum yeterli di mi. :(

Back
X