- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.601
ya arkadaslar avtarlaınız nasıl hareketlı oluyoooooooooooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya oku oku bımıyo 4 kısı yenmıs demıs venus cuk kım bunlar ecrın 1 dıgerlerı kım gozlerım yoruldu okumaktan![]()
Evet burda kızlar bugün denedik dün denedik falan dedikçe ben kendime şaşırıyorum biz ancak haftada bir deniyoruz. O da genelde hafta sonu oluyo. Heralde biz bi de artık çok eskidik altı yıl girince araya bıkkınlık oldu. bakalım bu sıralar fazla üstüne gitmeyim kendi kendime deneyim biraz fazla bunalttım onu da. bana biraz yanaşsın hemen ben jel getireyim de deneyelim moduna giriyorum onun da bütün şevki kaçıyo tabi bu sefer de bana kızıyo sen bu işten zevk almaya çalışmıyosun sadece kendini deldirme çabasındasın diyo. Anlıycan bizim durum biraz sancılı ben de biraz oluruna bırakmaya çalışacağım en azından kendi kendime deneyim bi süre.
ya oku oku bımıyo 4 kısı yenmıs demıs venus cuk kım bunlar ecrın 1 dıgerlerı kım gozlerım yoruldu okumaktan![]()
midye.... ecrin... zeynepyaso.... grean 89..........taze gelinler bakalım sıra bize nezaman gelicek![]()
ya arkadaslar avtarlaınız nasıl hareketlı oluyoooooooooooooooo
hepsını tebrık edıyorum darısı basınıza canımmmmmmmmmmmm![]()
nazlı cım akşam egzersiz yaptım çok iyi değildi ama geçenkilere göre iyiydi toparlanıyorum şükür ...........ama git gel yapamıyorum .........içeri almam 10 dk yı aşıyo nefeslerle içeri alıyorum .... içerisi aparatı sanki sarıyo sıkıştırıyoo......... git gel olmuyo neden:26:
bu dert bende de var galiba..ben c.tesi evleniyorum ama deli gibi korkuyorum..
:97:
alooooooooo sesımı duyan yok muuuuuuuuu
oluyor işte,canım...başaracaksın,belki o günler canın sıkkındı ondan gerildin..içeri almam benimde zor oluyordu p... Boyutundayken,bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan okadar kolay giriş ve ilerleme oluyor...ben farkında olmadan az açıyormuşum bacaklarımı sonra farkettimki çok açınca çok kolay giriyor ve ilerliyor...merak etme,kafana birşey takma...bunlarda etkiliyor psikolojini ve egzersizlerini..![]()
oluyor işte,canım...başaracaksın,belki o günler canın sıkkındı ondan gerildin..içeri almam benimde zor oluyordu p... Boyutundayken,bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan okadar kolay giriş ve ilerleme oluyor...ben farkında olmadan az açıyormuşum bacaklarımı sonra farkettimki çok açınca çok kolay giriyor ve ilerliyor...merak etme,kafana birşey takma...bunlarda etkiliyor psikolojini ve egzersizlerini..![]()
hayırlı olsun canım ama sana tavsıyem korkma ınan korkulacak bırsey degıl ınsan kafasında buyuttukce hastalıkta buyuyo korkma acı yok![]()
bu dert bende de var galiba..ben c.tesi evleniyorum ama deli gibi korkuyorum..
Aynı şey değil,canım...Kendini rahat bırakırsan,kasmazsan gayet kolay oluyor,hiç endişelenme...denemeden bilemezsin..Burayı çok okuyup etkilenme ve kendini rahatlat,olacaktır Allahın izniyle....İlişkiye girememe gibi bir sorun yaşarsanki inşallah olmaz,biz herzaman buradayız..
başarmak için git gel yapmam gerekkir mi ............. Içime almam yeterllimi
başarmak için git gel yapmam gerekkir mi ............. Içime almam yeterllimi
canım çok çok teşekkür ederim..sevinçten havalara uçmam gerekirken stresten kendimi yiyorum burda..![]()