Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet burda kızlar bugün denedik dün denedik falan dedikçe ben kendime şaşırıyorum biz ancak haftada bir deniyoruz. O da genelde hafta sonu oluyo. Heralde biz bi de artık çok eskidik altı yıl girince araya bıkkınlık oldu. bakalım bu sıralar fazla üstüne gitmeyim kendi kendime deneyim biraz fazla bunalttım onu da. bana biraz yanaşsın hemen ben jel getireyim de deneyelim moduna giriyorum onun da bütün şevki kaçıyo tabi bu sefer de bana kızıyo sen bu işten zevk almaya çalışmıyosun sadece kendini deldirme çabasındasın diyo. Anlıycan bizim durum biraz sancılı ben de biraz oluruna bırakmaya çalışacağım en azından kendi kendime deneyim bi süre.

Sen demiştin yaa...eşin vaji değilde isteksizlik olduğunu söylüyormuş,aynı şeyi eşimde bana söylemişti..Bende o gece vadiyasındayken yada yanımda yokken yapıyordum egzersizleri etkilenmesin diye ve son aşamaya geldiğimde,o yine gece işten gelmişti bende çeyizimdeki geceliğimi giyip çıktım karşısına..hissettirmeden ben yanaştım ve istediğimi belli ettim,biraz oynaşarak cilveleşerek...ve o gecede olmuştu..Bunuda deneyebilirsin..

nazlı cım akşam egzersiz yaptım çok iyi değildi ama geçenkilere göre iyiydi toparlanıyorum şükür ...........ama git gel yapamıyorum .........içeri almam 10 dk yı aşıyo nefeslerle içeri alıyorum .... içerisi aparatı sanki sarıyo sıkıştırıyoo......... git gel olmuyo neden:26:

Oluyor işte,canım...başaracaksın,belki o günler canın sıkkındı ondan gerildin..İçeri almam benimde zor oluyordu p... boyutundayken,bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan okadar kolay giriş ve ilerleme oluyor...Ben farkında olmadan az açıyormuşum bacaklarımı sonra farkettimki çok açınca çok kolay giriyor ve ilerliyor...merak etme,kafana birşey takma...bunlarda etkiliyor psikolojini ve egzersizlerini..:70:

oluyor işte,canım...başaracaksın,belki o günler canın sıkkındı ondan gerildin..içeri almam benimde zor oluyordu p... Boyutundayken,bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan okadar kolay giriş ve ilerleme oluyor...ben farkında olmadan az açıyormuşum bacaklarımı sonra farkettimki çok açınca çok kolay giriyor ve ilerliyor...merak etme,kafana birşey takma...bunlarda etkiliyor psikolojini ve egzersizlerini..:70:

başarmak için git gel yapmam gerekkir mi ............. Içime almam yeterllimi

oluyor işte,canım...başaracaksın,belki o günler canın sıkkındı ondan gerildin..içeri almam benimde zor oluyordu p... Boyutundayken,bunun içinde bacaklarını ne kadar çok açarsan okadar kolay giriş ve ilerleme oluyor...ben farkında olmadan az açıyormuşum bacaklarımı sonra farkettimki çok açınca çok kolay giriyor ve ilerliyor...merak etme,kafana birşey takma...bunlarda etkiliyor psikolojini ve egzersizlerini..:70:

bu dert bende de var galiba..:( ben c.tesi evleniyorum ama deli gibi korkuyorum..

Aynı şey değil,canım...Kendini rahat bırakırsan,kasmazsan gayet kolay oluyor,hiç endişelenme...denemeden bilemezsin..Burayı çok okuyup etkilenme ve kendini rahatlat,olacaktır Allahın izniyle....İlişkiye girememe gibi bir sorun yaşarsanki inşallah olmaz,biz herzaman buradayız..

Aynı şey değil,canım...Kendini rahat bırakırsan,kasmazsan gayet kolay oluyor,hiç endişelenme...denemeden bilemezsin..Burayı çok okuyup etkilenme ve kendini rahatlat,olacaktır Allahın izniyle....İlişkiye girememe gibi bir sorun yaşarsanki inşallah olmaz,biz herzaman buradayız..

canım çok çok teşekkür ederim..sevinçten havalara uçmam gerekirken stresten kendimi yiyorum burda..:(

İlk aparatlarda git gel yaptım ben ama son aparatta fazla üzerinde durmadım,ben kontrolü eşime bırakmakta kararlıydım..Nasıl olsa gitgel olayını o yapar dedim yani...ama sen yavaş yavaş onuda yap,olacaktır merak etme..

canım çok çok teşekkür ederim..sevinçten havalara uçmam gerekirken stresten kendimi yiyorum burda..:(

sen neden burayı okuyosuuuuuun bence okuma bende burada yendım ama korkulacak bırsey olmadıgını yenı anladım hııııııc acı yok sacpa sapan kuruntularla beynımızı dolduruyoruzzzzzz

Back
X