Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar egzersize yeni başlıyorsanız eşinizle ilk iki gün vajina bölgesine masajla başlayın, iki gün kremleyin vajinanızı ve eşinizle vajina bölgesine dıştan dokunuşlar yapın bu dokunuşları masajın ortalarında sertleştirin ama içine doğru uzamayın zaten ilk egzersizlerinizse bağırtılarınızla buna izin vermiyorsunuz, iki gün sonunda eşinizin işaret parmağını yada kulak çöpü veya kalem hangisinden başlamak isterseniz üzerine plastik doktor eldiveni geçirin bolca kayganlaştırıcı sürün sadece bir santim kadar başını sokun ve onu hareketlendirin sağa sola, cesareti olan varsa bence ilk egzersizi kulak çöpü değil kalemle başlayın, ben ilk egzersizimi eşimin parmağı ile başlamıştım iki ay üç ay parmağı sadece vajina bölgemde dolaştırdım asla içime alamadım hatta bıraktım üç dört hafta hiç egzersiz yapmadık başladık geri bıraktık, en sonunda bi gün yarım saatte tüm parmağı içime aldım üçünçü gün iki parmağı birden aldım biraz cesareeeeeeeeeeeeet hadiiiiiiiiiii

canım bencede sımdılık daha erken once kulak çöpünü hallet sonra kendı parmagın sonra es parmagı daha sonrada mum(kucukten buyuge) kendı ılerlemenı bı sonrakı adımı yıne belırleyeceksın bı sure sonra kendın kararını verırsın zaten. acele etmeye baslamanda guzel bence bu ıstegının arttıgını gosterır dogru yoldasın canım:32:

anladım canım..
benim aparatım yok kulak çubuğunu geçersem mum fln deneyebilirim sanırım.aparatları nasıl alıcam bilmiyorum ama parmak mum yeterli di mi. :(

Canım bende kulak çubuğundan sonra sırayla doğum günü mumu,beyaz bakkal mumu,şamdan mumu ve son olarakda şamdan mumunu p... boyutuna getirerek yapmıştım tabi hijyene dikkat edin,eldiven,streç film yada prez.. kullanın..parmağımla yapamamıştım ilk zamanlar...ama kızların tavsiyesi üzerine kendi parmağımı vajinin yapısını anlamak için,eş parmağınıda eşe olan güveni arttırmak için denedim ve oldu..Yani aparat olarak bunları kullandım..:70:

Son düzenleme:
ben parmak sevmiyorum arkadaşlar aparat olarak ne kullanıcam bilmiyorum:43:

canım o zaman mum kullan ınan kı parmaktan daha ıyı oluyor ben parmaktan daha cok rahat etmıstım parmak hareket edınce ınsan tedırgın oluyor.mumdan sonra daha hızlı ılerlenıyor. yalnız parmak vajınanı tanıman acısından daha ıyı oluyor nefes olayında vajınada olan acılmayı kapanmayı kesfetmek acısından bıde yönü kesfetme acısından ıyı

kızlar mumu kalınlaştırabildiğim kadar kalınlaştırdım p...s boyutuna getirdim. deminden beri çalışıyorum valla hepsini aldım içeri önce kasılma olsa da sonrasında alıştı rahat rahat aynaya bakmadan git gel yaptım. Sanki içeri gittikçe içerde bişeylerin açıldığını hissettim bu sefer acaba zarı mı yırttım ki? Gerçi kırmızı falan gelmedi ama

arkadaşlar merhabalar ben bu problemi malesef 5yıldır yasıyırum acıbademde ve ülke dışında tedavi gördüm eşim ürolaga gitti ben kadın doguma defalarca gittim son aşamaya geldiniz diyolardı ama biz sonuç alamıyoduk eşimde en sonunda venöz kaçak denilen sertleşmeyle ilgili bi problem çıktı megersem ayrı bi testle anlaşılan bir problenmiş acaba ben vajinüsmusmuyum değilmiyim hala bilmiyorum yıllarca vajinismus olduguma inandırıldım parmak hareketlerini mum hareketlerini rahatlıkla yapıyordum deneme esnasında biraz titreme oluyodu bacaklarımda ve eşim hala tedavisinin üzerine düşmüyor benden kaynaklı oldugunu söylüyor bense artık hiç bişey bilmiyorum çünkü onunda benimde ilk birleşmemiz olacak ve bebek istiyorum ama ailem cevrem karsı çıkıyo bu problem aşılmadan bu riske girme diyolar ama inanın yoruldum bana önerebileceginiz dr varsa sevinirim hattat hastanesi bu konuda nasıl rabbim bu sınavdan artık mezun etsin beni taşıyamıyorum

kızlar mumu kalınlaştırabildiğim kadar kalınlaştırdım p...s boyutuna getirdim. deminden beri çalışıyorum valla hepsini aldım içeri önce kasılma olsa da sonrasında alıştı rahat rahat aynaya bakmadan git gel yaptım. Sanki içeri gittikçe içerde bişeylerin açıldığını hissettim bu sefer acaba zarı mı yırttım ki? Gerçi kırmızı falan gelmedi ama

Süper bir gelişme bu yaaa...sen bu işi başarmış sayılırsın,orada hissettiğin açılma gibi şey çok normal...yani zarla falan alakası yok,merak etme..İçerisi esneyebilen bir yapıya sahip genişleyip,uzuyor akordiyon gibi...çok normal,egzersizlerde aynısını bende hissetmiştim..

Süper bir gelişme bu yaaa...sen bu işi başarmış sayılırsın,orada hissettiğin açılma gibi şey çok normal...yani zarla falan alakası yok,merak etme..İçerisi esneyebilen bir yapıya sahip genişleyip,uzuyor akordiyon gibi...çok normal,egzersizlerde aynısını bende hissetmiştim.

Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...

Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...

Canım son aşamadasın zaten,moralini bozacak bir durum yok...Bu işi bugün,yarın çözersin bak sana diyorum..Kendini rahat hissettiğin zaman ve kasılmalrın azaldığında p... deneyebilirsin...Yanlış hatırlamıyorsam Sen demiştin sanırım,eşim denemelere yanaşmıyor diye..Böyle bir durum varsada kendini hazır hissettiğinde eşine deneme gibi söylemede,sende istediğini belli edersen oda çok istekli olarak yanaşır...

Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...[/QUOTE]

canım sona cok az kaldı bende p..kalınlıgında mum ne demek canım yaaaaaaaa hadı kız su ınatcı kocanı ıkna et bı deneyın bugun esını anlıyorum ruhsuz oluyor hatta egzersız gıbı bısey oluyor ama naparsın duygu beklemek hata ılk bastakılerden. enıste epey ınatcı bırı galıba:34:

Canım son aşamadasın zaten,moralini bozacak bir durum yok...Bu işi bugün,yarın çözersin bak sana diyorum..Kendini rahat hissettiğin zaman ve kasılmalrın azaldığında p... deneyebilirsin...Yanlış hatırlamıyorsam Sen demiştin sanırım,eşim denemelere yanaşmıyor diye..Böyle bir durum varsada kendini hazır hissettiğinde eşine deneme gibi söylemede,sende istediğini belli edersen oda çok istekli olarak yanaşır...

Evet burda kızlar bugün denedik dün denedik falan dedikçe ben kendime şaşırıyorum biz ancak haftada bir deniyoruz. O da genelde hafta sonu oluyo. Heralde biz bi de artık çok eskidik altı yıl girince araya bıkkınlık oldu. bakalım bu sıralar fazla üstüne gitmeyim kendi kendime deneyim biraz fazla bunalttım onu da. bana biraz yanaşsın hemen ben jel getireyim de deneyelim moduna giriyorum onun da bütün şevki kaçıyo tabi bu sefer de bana kızıyo sen bu işten zevk almaya çalışmıyosun sadece kendini deldirme çabasındasın diyo. Anlıycan bizim durum biraz sancılı ben de biraz oluruna bırakmaya çalışacağım en azından kendi kendime deneyim bi süre.

nazlı cım akşam egzersiz yaptım çok iyi değildi ama geçenkilere göre iyiydi toparlanıyorum şükür ...........ama git gel yapamıyorum .........içeri almam 10 dk yı aşıyo nefeslerle içeri alıyorum .... içerisi aparatı sanki sarıyo sıkıştırıyoo......... git gel olmuyo neden:26:

Back
X