Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başaran arkadaşlara hitaben
arkadaşlar bugün en son olarak p...s boyutundaki mum ile egzersiz yapacağım
egzersiz iyi geçerse hemen deneme yapayım mı p...s ile
yoksa egzersize devam mı edeyim
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ne zaman p...s denemesine gideyim

canım üzülme ya.. inşallah kısa zamanda iş bulursun bebişte gelir inşallah..
senin gebelik testinde ikinci cizgi silikti dimi.. ben dün aksamda yaptım digerine göre daha belirgin çıktı ama henüz doktora gitmedim..sürekli acıkıyorum.. ne zaman doktora gitsem nereye gitsem onuda bilmiyorum.. :97::97:

cnm saglık ocakları kan testi yapıyor kan testi daha kesin sonuç oluyor hayırlısı olsun . saol cnm benim.

ben yaklaşık 8 aylık evliyim başlar da çok zorlandım eşim çok sabırlı anlayışlı davrandı çok canım acıyodu hatta çoğu kez yarıda bıraktık. dr kendini çok sıkıyosun dedi jelle falan idare ediyoduk işte:61: sonra eşimle oturup açıkça bu konuyu konuştuk ben isteklerimi istemedikleri söyledim oda söyledi sonra bu konuşmayı unuttuk ve o günden sonra çok şey değişti:69: artık ne acı var ne jel herşey olması gerektiği gibi..
ben kendim inandım ki acımayacak ve acımadı....çok dua ettim çok şükür bi sorunumuz kalmadı...
umarım bu sorunu yaşayan herkes mutlu sona ulaşır bir an önce çünkü çok zor ...

:71::71::71::71::71:

kelebekcim bütün dualarım seninle birtanem tabi nazarda var :nazar::nazar::nazar::nazar: 41,5 maşallah Allah seni nazarlrdan korusun
saol cnm benim :29::29::29::29:
kizlarrr bise sorcam sizce benim iliskiye alismam ne kadar surer.yani ne zaman zevk alabilirim.artik egzersiz giibi yasamak degilde fantazi yapmak istiyorum yaaaaaa:84::84::84:

eyvah cimbomgül sana rakip geliyor ona göre tatlım . cnm girdi mi gircekmi ye konsantre olma sakin ol tamamen konuya odaklan ön sevişmeyi uzun tutun ondan sonra yaptıkça zevk almaya başlıcaksın cnm benim. merak etme :9::9::9::9::9::9::9:

başaran arkadaşlara hitaben
arkadaşlar bugün en son olarak p...s boyutundaki mum ile egzersiz yapacağım
egzersiz iyi geçerse hemen deneme yapayım mı p...s ile
yoksa egzersize devam mı edeyim
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ne zaman p...s denemesine gideyim

tatlım kendini hazır hissettiğin anda önce aparatı dene hemen p... geç okey çok kolay olacak cnm emin ol baksana şimdiden sabırsızlanmışın. aparatı aldıgın poz. yapmanı tavsiye ederim cnm . ben öle yenmiştim. sonradadan her poz. oluyor merak etmeyin :)))

ben yaklaşık 8 aylık evliyim başlar da çok zorlandım eşim çok sabırlı anlayışlı davrandı çok canım acıyodu hatta çoğu kez yarıda bıraktık. dr kendini çok sıkıyosun dedi jelle falan idare ediyoduk işte:61: sonra eşimle oturup açıkça bu konuyu konuştuk ben isteklerimi istemedikleri söyledim oda söyledi sonra bu konuşmayı unuttuk ve o günden sonra çok şey değişti:69: artık ne acı var ne jel herşey olması gerektiği gibi..
ben kendim inandım ki acımayacak ve acımadı....çok dua ettim çok şükür bi sorunumuz kalmadı...

cnm senin adına çoook sevindim Allah başka sıkıntı yaşatmasın ...

gül sen gül ecrin seni mahvetcek ecrin yürü be bacım kim tutar seni :9::9::9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10:

ne güzel canım senin adına çok sevindim.siz sadece konuşmayla bile çözmüşsünüz.zaten psikolojik bi durum senin de sanırım sadece acıymış sorunun kasmandan kaynaklanan.eşin de seni bu açıdan rahatlatmış olmalı ki sorunu aşman daha kolay olmuş.Allah başka dert vermesin inşallah bundan sonra.

eyvah cimbomgül sana rakip geliyor ona göre tatlım . cnm girdi mi gircekmi ye konsantre olma sakin ol tamamen konuya odaklan ön sevişmeyi uzun tutun ondan sonra yaptıkça zevk almaya başlıcaksın cnm benim. merak etme :9::9::9::9::9::9::9:

:60::60::60:ama napiiim kelebegimmm yaaa alismak istiyom bir an once:34:ama tatlim haklisin on sevisme cok onemli bide git gel olaylarini halledebilseydim...

Back
X