- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.641
kızlar ben de 4 aylık evliyim ve hala tam olarak iliskiye giremedik
İlk gece denemeye basladık yarısına kadar soktuk kan geldi azıcık sonra korktum cıkardık geri. Balayında da denedik iki kere. yatakta denedigimizde de yarısına kadar soktuk kan geldi yine ben kasıldım korktum cıkardık geri. En sonuncusu cok kötüydü dusta denedik. azıcık soktu esim acı hissediyordum ama devam et diyordum öyle ya da böyle yapmak zorundaydık. Esim de "bak korkuyorsun ama yapabiliyoruz kana baksana dedi." demez olaydı. Dusta oldugumuz icin suyla karısınca bacaklarımdan akmıs görünce korktum zaten acı cekiyordum bıraktık hemen kasıldım falan. Balayından döndük Bir kere de parmagının hepsini soktu. cok korkmadım.
Ama Bütün bunlara ragmen hala iliskiye giremedik. Kac kere denedik ama hemen korkuyorum kendimi cekiyorum kasılıyorum. sonuc hüsran. Aslında yapabilirim biliyorum ama elimde degil. Asmam gerek ama nasıl

Ama Bütün bunlara ragmen hala iliskiye giremedik. Kac kere denedik ama hemen korkuyorum kendimi cekiyorum kasılıyorum. sonuc hüsran. Aslında yapabilirim biliyorum ama elimde degil. Asmam gerek ama nasıl