Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben de 4 aylık evliyim ve hala tam olarak iliskiye giremedik :14: İlk gece denemeye basladık yarısına kadar soktuk kan geldi azıcık sonra korktum cıkardık geri. Balayında da denedik iki kere. yatakta denedigimizde de yarısına kadar soktuk kan geldi yine ben kasıldım korktum cıkardık geri. En sonuncusu cok kötüydü dusta denedik. azıcık soktu esim acı hissediyordum ama devam et diyordum öyle ya da böyle yapmak zorundaydık. Esim de "bak korkuyorsun ama yapabiliyoruz kana baksana dedi." demez olaydı. Dusta oldugumuz icin suyla karısınca bacaklarımdan akmıs görünce korktum zaten acı cekiyordum bıraktık hemen kasıldım falan. Balayından döndük Bir kere de parmagının hepsini soktu. cok korkmadım.

Ama Bütün bunlara ragmen hala iliskiye giremedik. Kac kere denedik ama hemen korkuyorum kendimi cekiyorum kasılıyorum. sonuc hüsran. Aslında yapabilirim biliyorum ama elimde degil. Asmam gerek ama nasıl :14:

kızlar ben de 4 aylık evliyim ve hala tam olarak iliskiye giremedik :14: İlk gece denemeye basladık yarısına kadar soktuk kan geldi azıcık sonra korktum cıkardık geri. Balayında da denedik iki kere. yatakta denedigimizde de yarısına kadar soktuk kan geldi yine ben kasıldım korktum cıkardık geri. En sonuncusu cok kötüydü dusta denedik. azıcık soktu esim acı hissediyordum ama devam et diyordum öyle ya da böyle yapmak zorundaydık. Esim de "bak korkuyorsun ama yapabiliyoruz kana baksana dedi." demez olaydı. Dusta oldugumuz icin suyla karısınca bacaklarımdan akmıs görünce korktum zaten acı cekiyordum bıraktık hemen kasıldım falan. Balayından döndük Bir kere de parmagının hepsini soktu. cok korkmadım.

Ama Bütün bunlara ragmen hala iliskiye giremedik. Kac kere denedik ama hemen korkuyorum kendimi cekiyorum kasılıyorum. sonuc hüsran. Aslında yapabilirim biliyorum ama elimde degil. Asmam gerek ama nasıl :14:

Canım üzülmene gerek yok senin durumun çok kötü değil bence tamamen psikolojik.. Yarıya kadar olmuşsa bu işi bitirmişsin demektir.. Ben de 4. ayımda başardım ve o ay hamile kaldım..
Kırmıznını her denemede gelmemesi lazım bi dr.a görün belki yara kist falan vardır ve acın ondan kaynaklanıyordur.. Ben de yarıya kadar yapabiliyordum sonraki boğumda canım yanıyor hemen itiyordum eşimi , burdaki arkadaşalrın sayesinde yendim.. Yarıya gelince sakın çıkarmayın, derin nefes al ve nefesi verirken eşin ittirsin, sen rahatladıkça kasmadıkça acı diye bir şey olmaz... Burdaki herkes yaşadı bunu inan başardıktan sonra ne kadar kolaymış diyeceksin... Ben egzersiz , parmak hiç birini yapamadım ama başardım..Sende başaracaksın..

ben önce tekmil veriym tam hazırlıklar tamam dı incelerken aşagıdan zil çaldı şom ağzımı açtım çıkmak zorunda kaldım ve anca geldim çok üşüdüm ısınıp dinleniyim çalışcam şimdi acık okuyayım çok coşmuşsunuz ve kalabalık bide telebek anniş oldumu bakaym gelirim :21:

günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

smpati85 çok geçmiş olsun canım...

kızlar bişey sorucam ben daha yeni yeni kulak çubuğuna başladım egzersiz yaparken p..s de denesek olur mu?

canım kulak çubuğuna sen önce iyi bi alış p...se daha var...

pekşi ozaman daha zamanımız war pe.s için.
kulak çubuğundan öteye gidebilirim inş.

bebişim bu günlerde sende istek var tabiki öte gideceksin hiç korkma anlamayacaksın bile
:16:

ben parmak sevmiyorum arkadaşlar aparat olarak ne kullanıcam bilmiyorum:43:

güzelim parmak egzersizini tavsiye ederim ama yapamam diyorsan mum ile egzersiz yapabilrsin canım kolay gelsin :68:

kızlar mumu kalınlaştırabildiğim kadar kalınlaştırdım p...s boyutuna getirdim. deminden beri çalışıyorum valla hepsini aldım içeri önce kasılma olsa da sonrasında alıştı rahat rahat aynaya bakmadan git gel yaptım. Sanki içeri gittikçe içerde bişeylerin açıldığını hissettim bu sefer acaba zarı mı yırttım ki? Gerçi kırmızı falan gelmedi ama

bebişim maşallah çok güzel ilerledin...öncelikle kafandan zar takıntını at düşünme düşündükçe tam oraya geldiğindi noldu oldumu kırmızı gelirmi gelmezmi endişen olacak eşinle ilk yaptınığınızda gidecek allahın izni ile...biraz daha alış bu son muma sonrasında kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman p...s deneyebilrsin :71:

Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...

canım ilk defa yaptığında zormuş gibi geliyor çünkü o an vaji açık bi şekilde amaç girmek ama bi yandanda girmesinden korkuyoruz psikolojik olarak ama bunu yapmanın sana p...s denemesinde çok faydası olacak
:62:

nazlı cım akşam egzersiz yaptım çok iyi değildi ama geçenkilere göre iyiydi toparlanıyorum şükür ...........ama git gel yapamıyorum .........içeri almam 10 dk yı aşıyo nefeslerle içeri alıyorum .... içerisi aparatı sanki sarıyo sıkıştırıyoo......... git gel olmuyo neden:26:

bebişim ilk başlarda biz git gelin nasıl yapıldığını bilmediğimiz için yapamıyoruz kociş benimle dalga geçerdi vücudunu hareket ettiriyosun ama vaji sabit sende git gel yapıyorum sanıyosun diyordu :16: yavaş yavaş onuda öğreneceksin bebişim :68:

bu dert bende de var galiba..:( ben c.tesi evleniyorum ama deli gibi korkuyorum..

balım korkacak hiç bişey yok sen kendini rahat bırak yeter...çok güzel geçer inşallah:16:

başarmak için git gel yapmam gerekkir mi ............. Içime almam yeterllimi

canım git gel sana penis denemesi sırasındada lazım olacak ereksiyon kaybetmemesi için git gel yapman gerekecek ama hepimiz bu konuda yeteneksizdik o iş olduktan sonra daha iyi kavrıyon konuyu :55:

günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canımmmmmmmmmmm benım cok uzuldum ya ama uzulme canım herseyde bı hayır vardır bıtanem boyle dusun allah hayırlı bı zaman da hayırlı saglıklı bı evlat versın dıye dua et canım benım yaaaaaaaaaaaaaaaa:75::75::75::75:

günaydın arkadaşlar
dün dediğim gibi egzersizleri hızlandırdım
ve çok güzel geçti
bugün p...s kalınlığındaki muma geçeceğim:62::62::62::62:

walla şimdi eskişehire gelip seni dövecem heee:47: herşeyde bi hayır vardır bekle bakalım :16:bak hala regl olmadın bekleyip göreceğiz belkide tahlilde çıkmadı biraz zaman geçmesi gerekiyor...iş olayınıda o kadar düşünme yawrum başka bi iş bulursun allahın izniyle :71:sen bu kadar üzüyon kendini ya bebek varsa oda üzülürse ????

esımle korunmasız yaptıgımız da hemen ertesı gun gıttım tahlıl yaptım negatıf cıktı sonra kelebekcım ne bu hız kız dedı kendıme geldım hala var mı dıye kendı me dıkkat edıyorum canım sende kendıne dıkkat et hamıle oolsan da olmasan da bugun degılse yarın olacak allahın ıznı ıle uzme o guzel canını venus senın talebek kasınıyooooooooooooooooooooo:47::47::47::47::47::47::47::47:

canım benim cok üzüldüm tatlım . ama hersey de bir hayır vardır canım üzülme lütfen . bizler yanındayız tatlım. insallah bir an önce hersey düzelir canım :71::71:

canımmmm çok geçmiş olsun ama sana hiç yakışıo mu böle kendini salmak....koskoca vajiyi yenmişin sen.....iş de bulursun bebek de olur inşallah...sen yeterki isyan etme:54::54::54:

canımmmmmmmmmmm benım cok uzuldum ya ama uzulme canım herseyde bi hayır vardır bıtanem boyle dusun allah hayırlı bı zaman da hayırlı saglıklı bı evlat versın dıye dua et canım benım yaaaaaaaaaaaaaaaa:75::75::75::75:

canım bebekten çok aniden işsiz kaldım ona üzüldüm benim vajiyi tetikleyende işsiz kalmamdı şimdi işsiz kalırsam uzun süre yine stres yaparım buda bebek olayına yansır diye korkuyorum. ev aldık borcumuz var işten çıkmam çok kötü oldu napcaz bilmiyorum dua edin ne olur kızlar işe gireyim hemen :26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın arkadaşlar
dün dediğim gibi egzersizleri hızlandırdım
ve çok güzel geçti
bugün p...s kalınlığındaki muma geçeceğim:62::62::62::62:

aferin cnm harikasın böyle devam et az kaldı başarıya öpüyorum kocaman :29::29::29::29::29:

Canım her şerde bir hayır, he rhayırda bir şer var demişler.. Rabbim yardımcın olsun ama üzme kendini bu kadar... İşe yine girersin dileğimiz tez zamanda olması.. Adet olmadıysan hala doktoruna görün, ilaç falan kullandıysan onun da etkisi olabilir.. Hakkında hayırlısı olsun...

gunaydin kizlarr:71:

canim hayatta her zaman her sey istedigimiz gibi gitmiyor ama bir kapiyi kapatan baska bir kapi acacaktir insallah vardir bunda da bir hayir.hem bak bizimle daha cok vakit gecirebileceksin:71:

günaydın arkadaşlar:71:
kelebeğim ya üzülme canım benim her şerde bir hayır vardır.inşallah en kısa sürede iş bulabilirsin.şu test sonuçlarına da çok şaşırdım ya tüm belirtiler vardı halbuki neyse sağlık olsun sen iyi olduktan sonra yine olur önemli olan senin iyi olman canım sıkma sen o tatlı canını
:54:

günaydın arkadaşlar:71:
kelebeğim ya üzülme canım benim her şerde bir hayır vardır.inşallah en kısa sürede iş bulabilirsin.şu test sonuçlarına da çok şaşırdım ya tüm belirtiler vardı halbuki neyse sağlık olsun sen iyi olduktan sonra yine olur önemli olan senin iyi olman canım sıkma sen o tatlı canını
:54:

günaydın meleklerim kekelebeğim üzülme o kadar donanaımlı bir kızsın mutlaka başka bir yer olur sıkma canını

Canım her şerde bir hayır, he rhayırda bir şer var demişler.. Rabbim yardımcın olsun ama üzme kendini bu kadar... İşe yine girersin dileğimiz tez zamanda olması.. Adet olmadıysan hala doktoruna görün, ilaç falan kullandıysan onun da etkisi olabilir.. Hakkında hayırlısı olsun...

saol cnm ilaç falan kullanmadım bugun olcam herhalde. hayırlısı inanki işsiz kalmak benim için çok kötü. 3.5 yıl kaldım biliyorum çünkü. :43::43::43::43::43::43::43:

Back
X