Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011
19- Nurulebrar :49:

17 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

73 kişiden 4 kişi burda nerde bu 70 kişi ???? kızlar hadı 8 mart dünya kadınlar gününe yetişin yawww :16::16::16:

ben yendimmiiiii kuşummmmm listede yokum yendimde benimmi haberimmii yokkkkk yendim dimeee yendimmm biliodummm biliodummmmmmmmmm yaşadıklarım rüyaymışşşş yenmişimmm :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:14::14:ama benım nıyetım kötu deıl kı

anlıyorum sızı
ben dostum ama:74::92:konuyu hıc acmıyorum bıle
sadece okuyorum bazen
nasılsınız demeye geldım

amacım sızı üzmek değil ınanın:5:ıstersenız gelmem
konunuzla ılgılı yorum bıle yapmadım

sağol canım iyiyiz sen nasılsın ? teşekkür ederim bebişim senin ve simerenyanın iyi niyetinden şüphem yok :70:sen bizim gibi deildin herşey normal olması gerektiği gibi olmuş vajiyi yendikten sonra zevk durumlarında takılan arkadaşlar var istersen tecrübelerini önerilerini paylaşabilirsin çünkü bazen farklı bi bakış açısına ihtiyacımız oluyor burada :8:sanırım yine için eettim alıntının :69:

kıslarr kahvaltı yapmayan varsa hazırlasın benide çağırsınnnnnnnnnnn temmmiiii:60::60::60::60::60::60::60:

ayyyy evde oturan sensin anacımmmm senin bizi davet etmen gerekmizmi şöööleee masayı donatıp :16:

ben yendimmiiiii kuşummmmm listede yokum yendimde benimmi haberimmii yokkkkk yendim dimeee yendimmm biliodummm biliodummmmmmmmmm yaşadıklarım rüyaymışşşş yenmişimmm :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kız hangi listede yoksun yawww egzersizdemi ???? du bakam :51:

39. sırada duran kuduruk hatun kim o zaman :69: wayyyy uyanığı yenmeden beni kandırıp mavi listeye zıplayacan dimi yemezler canım :62:

aaaa vallaaa körmedimmmmm:60::60::60::60::60: Olsun sen beni yenmiş olarak yaz gene mavi listeyee ödeşirizzz soraaaa:60::60::60::60:

oldu canım hatta istersen seni hamişlerin arasına alayım o iştende yırtmış ol hemencecik anne oluver çok uyanık gördüm seni ben :27: Bu zekayı egzersizde kullansan çoktan kurtulmuştun walla hiç egzersizden bahsetmiyon ha bire ordan oraya zıplıyon maşallah :66::66::66::66:

Lütfen bana yardımcı olun. Tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum fakat hiç kimseye nedense özelden msj atamıyorum. Ben 4 aylık evliyim ve denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı en son gittiğim psikoloğum parmak egzersizi önerdi fakat korkuyorum sokamıyorum ya birazcık girince çok canım acıyor bu hastalığı yenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun nasıl terapiler aldınız? Neler yapmanız önerildi ? Acil cevp.

oldu canım hatta istersen seni hamişlerin arasına alayım o iştende yırtmış ol hemencecik anne oluver çok uyanık gördüm seni ben :27: Bu zekayı egzersizde kullansan çoktan kurtulmuştun walla hiç egzersizden bahsetmiyon ha bire ordan oraya zıplıyon maşallah :66::66::66::66:

he valla kızılcık sopasını ucunu göstermek lazım valla sana zaten kızgınım senden çıkarmıyım hırsımı :24::24::24::24::24::24::24::24:

Lütfen bana yardımcı olun. Tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum fakat hiç kimseye nedense özelden msj atamıyorum. Ben 4 aylık evliyim ve denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı en son gittiğim psikoloğum parmak egzersizi önerdi fakat korkuyorum sokamıyorum ya birazcık girince çok canım acıyor bu hastalığı yenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun nasıl terapiler aldınız? Neler yapmanız önerildi ? Acil cevp.

cnm 100 den fazla arkadas bu forum sayesinde yendik bilimsel olarak dünyanın neresine gidersen git parmak egz. veya aparat yardımıyla yapılan egz. %100 çözümü var cnm bu forumu okumanı tavsiyed edrim yenen ark. neler yaptıkları nasıl egz. yapman gerektiği yazıyor cnm benim. burayı takip et cok sanslısın benimde yapmadıgım sey kalmamıstı bu site sayesinde yendim. 3.5 yıllık evliyim 2 ay oldu yeneli çok şükür . sende düzenli egz. çok kısa sürede yeneceksin tatlım .

HOŞGELDİN CANIM geçmiş olsun...50 msj yazdıktan sonra özel msj yazabiliyorsun canım...ben hem burası hem doktor sayesinde yendim psikologlar önce vücudu ve vajinanı tanımanı ve sonrasında telkinlerle psikolojini değiştirmeni sağlamaya çalışıyorlar ama sonrasında yapman gereken mutlaka egzersiz...düşündüğünde çok itici geliyor ama inan sandığın gibi değil kastığın için acımasada sana acıormuş gibi geliyor...vajinusmus % 100 çözümü olan bir sorun önce bunu kabullen bende yapabilirim diye kendini motive et...sonrasında egzersize başlaman gerek parmak/dilatör yada mum ile egzersiz yapabilrsin sen hangisinde kendini daha rahat hissedersen onunla başla ama ne olursa olsun erteleme canım:16:

Back
X