Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hatun benim hem kürk fantezimi çalmış hemde beste yapıyooooo :64: mantarız diye bu kadarda dışlanmazki insan :62: görceniz siz mantar falan dinlemeyecem bi coşacam bakalım beni tutabiliyomusun teyyyy teyyyyy teyyyyy hobbbaaaaaa :66::66::66::66:
yaparım tabi . aman tamam yaw kürk fantesın kalsın zaten kürküm de yok . bende kürksün fantsi yaparım kocişe:23::23:
kizzzz bidaha yaptigin fantaziyi anlatmadan git gelip dofecem seni heee:9::9::9:

kız anlatırım sekerım merak etme burdayız zaten :9:

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
ultrason jeli tavsiye ederim hem ucuz hemde mantar falan yapmıyor.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.

sardunyacım yapman gerekenleri yukarıda yazdım cesaretlenmen adına forumuda oku yenen ark. görünce kendine olan güvenin artacaktır bizler hep burdayız senide kurtarıcaz merak etme cnmcm

kelebek nedennnn kızgınsın banaa ne yaptım:25::25::25::25:
pazar günü yarıya kadar aldımmmm güselce olması an meselesiii dün akşam denemedik eşim istemedii ne yapim üstünemi altlimmmm:1::1::1::1::1: 1 gün denicekmişiz bi gün denemicekmişiz öle dii :14::14:

kelebek nedennnn kızgınsın banaa ne yaptım:25::25::25::25:
pazar günü yarıya kadar aldımmmm güselce olması an meselesiii dün akşam denemedik eşim istemedii ne yapim üstünemi altlimmmm:1::1::1::1::1: 1 gün denicekmişiz bi gün denemicekmişiz öle dii :14::14:

cana kızgın deilim patrona kızgınım cnm aferin bu akşam deneme günü ozmaan yarıya kafar alınca cıkarma cnm bu sefer okey yoksa sopa geliyyy:10::10::10::10::10::10::10:

Kelebek00 çok tşk ederim hepsini ve yapmam gerekenleri biliyorum fakat deniyorum ama olmuyor sormam gereken şeyler var ama buraya yazmak doğru olurmu bilmiyorum. Egzersizleri yaparken isteklimi olmak gerekiyor ya da jellerle ve kayganlaştırıcılar yeterli olur mu ?

kızlar merhaba dün giremedim kelebekcimi merak ediyordum okudum hamile değilmişsin hayırlısı olsun canım bende malesef değilim sabah regl oldm:(( çok moralim bozuldu kendimi eve zor attım.. demin geçmişi okurken midyenin yazdıklarını gördüm iyice duygulandımm:59: :59: işte herkes bi imtihandan geçiyor midyecim seni takdir ediyorum yaptıklarından dolayı...
yaw birsürü belirtim vardı kasıklarım hala ağrıyor ama hamiş değilim nasıl bir iş bu Allah'ım hayırlısını versin inşallahh....
bu arada yenen arkadaşları da tebrik ediyorum ecrin green midye Allah başka dert vermesin inşallah..... :65::65:

kelebek00 çok tşk ederim hepsini ve yapmam gerekenleri biliyorum fakat deniyorum ama olmuyor sormam gereken şeyler var ama buraya yazmak doğru olurmu bilmiyorum. Egzersizleri yaparken isteklimi olmak gerekiyor ya da jellerle ve kayganlaştırıcılar yeterli olur mu ?

arkadaşımmmmm burda mahremiyet yok aklına takılan herşeyii açık açık sorr ...oooo sen bizim geçmişi okumaaa ozamann herşeyimiz ortada ama mecburuz birbirimize sormaya çevremizdeki insanlara sormıoruzzz...egsersiz yaparken istekli olmaya hiçmi hiç gerek yok zaten istesekte olamayız egsersizi ödevmiş gibi yapıorsunn jeller kayganlaştırıcı yeterli biz ultrason jeli kullanıoruz medikallerden 2.5 tl aldımmm....sormak istediğin herşeyi açık açık sor bu bir sağlık problemiii burda senin gibi yaşayan atlatan bi çok insan var ...oyusden aklına takılan herşeyi sorrrrr...

kızlar merhaba dün giremedim kelebekcimi merak ediyordum okudum hamile değilmişsin hayırlısı olsun canım bende malesef değilim sabah regl oldm:(( çok moralim bozuldu kendimi eve zor attım.. demin geçmişi okurken midyenin yazdıklarını gördüm iyice duygulandımm:59: :59: işte herkes bi imtihandan geçiyor midyecim seni takdir ediyorum yaptıklarından dolayı...
yaw birsürü belirtim vardı kasıklarım hala ağrıyor ama hamiş değilim nasıl bir iş bu Allah'ım hayırlısını versin inşallahh....
bu arada yenen arkadaşları da tebrik ediyorum ecrin green midye Allah başka dert vermesin inşallah..... :65::65:
sagol tatlim darisi diger arkadaslarin basina insallah:71::71::71:

günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım beniiiiim,üzme sakın kendini herşeyde bir hayır vardır...Allahın izniyle en yakın zamanda iyi bir iş bulursun,inşallah bebişinde olur...:70: Sıkma canını tatlım...Sen bu topiğin fırlamalarından birisin,üzgün olmak hiç yakışmıyor yaa...At kafandan sorunları ve neşelen lütfen..
Buarada senin ve özümün avatarına bayıldım,çok tatlı...:16:

Kelebek00 çok tşk ederim hepsini ve yapmam gerekenleri biliyorum fakat deniyorum ama olmuyor sormam gereken şeyler var ama buraya yazmak doğru olurmu bilmiyorum. Egzersizleri yaparken isteklimi olmak gerekiyor ya da jellerle ve kayganlaştırıcılar yeterli olur mu ?

olabilrisnde olmayabilirsinde cnm ...jel yeterli olur

ooooo neler yapıolar durmuolar yerinde ama orda olmadı gönderem sana msn den de bakkk:60::60::60::60:

ne yapıyolar yaw merak ettim bende :))))
temızlık yapıyorum ama bıtmıyo sızı merak edıyorum sonra kalkamıyorum:37::37::37::37:

kız bende aynı koltukları sildim salonun halısını sildim. arada bakıyorum şimdi kapıları silcem o kadar cok kapı varki :))) ev temiz pazar yapmıştık kocişle ama bunlar vardı hadi yapayım dedim hazır evdeyken bakarsınız haftaya başlarım işe inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hala hasta olmadım yafffff:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: acaba kadın oldum ya ondanmı şaştı ki anlamadım sizinde oldu mu öleee yiyince:)))))

ne yapıyolar yaw merak ettim bende :))))

kız bende aynı koltukları sildim salonun halısını sildim. arada bakıyorum şimdi kapıları silcem o kadar cok kapı varki :))) ev temiz pazar yapmıştık kocişle ama bunlar vardı hadi yapayım dedim hazır evdeyken bakarsınız haftaya başlarım işe inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hala hasta olmadım yafffff:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: acaba kadın oldum ya ondanmı şaştı ki anlamadım sizinde oldu mu öleee yiyince:)))))

boşver kıs merak etme +18 :62: koydum ama hareketli olmadıı:60::60::60: kelebek kıs bi kadın doğuma gitsene yawwwww Allah Allahhhh nie olmadınkiiiiiii hazır evdesin doktorada git biiii

Canım beniiiiim,üzme sakın kendini herşeyde bir hayır vardır...Allahın izniyle en yakın zamanda iyi bir iş bulursun,inşallah bebişinde olur...:70: Sıkma canını tatlım...Sen bu topiğin fırlamalarından birisin,üzgün olmak hiç yakışmıyor yaa...At kafandan sorunları ve neşelen lütfen..
Buarada senin ve özümün avatarına bayıldım,çok tatlı...:16:

saol cnm benim teşkür ederim napım işte aniden oldu işten cıkmam şoka girdim toparlarım sayenizde kıslar :26::26::26::26::26::26:

hayırlısı cnm bende hala regl olmadım :27::27::27::27::27::27::27: buarada işten cıkarıldım firma battı :53::53::53:

Back
X