Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

boşver kıs merak etme +18 :62: koydum ama hareketli olmadıı:60::60::60: kelebek kıs bi kadın doğuma gitsene yawwwww Allah Allahhhh nie olmadınkiiiiiii hazır evdesin doktorada git biiii

cnm geçen ay gittimki bebek için muayene oldum hiç bir sorun yokki stresten olmadım herhalde yada hamileyim ne bilim yaffffffffffff kafam karıstı valla acaba geç döllenmemi olduda çıkmadı anlamadımki.:53::53::53::53::53:

cnm geçen ay gittimki bebek için muayene oldum hiç bir sorun yokki stresten olmadım herhalde yada hamileyim ne bilim yaffffffffffff kafam karıstı valla acaba geç döllenmemi olduda çıkmadı anlamadımki.:53::53::53::53::53:

Allah Allah insan strese girio olmayınca amaaaaa valla olurmu olurrrrr Hayırlısııııııı:86::86::86::86::86:

tatlım sen kendini fazla yorma istersen.. nolur nolmaz belki bebek vardır.. bazı doktorlar olsada cok erken oldugu için kan testinin sonucuna da negatif falan diyolarmış.. bende öyle bekliyorum, doktora falan gitmedim.. kanda aldırmadım.. sadece sürekli midem kazınıyo yarım saatte bir acıkıyorum..

venusssssss yine patlatmisin bacim avatar olayini seksilik senin özünde var wuuuwwwww:4::4::4::4::4::4::4::4:

ayyyy napıyım balımmmmmm çekiyo beni bişeyler kanımdamı var aklımdamı anlamadım bide icraat olsa çokta güzel olacak annem geçen diyoki uleynnnn sen ne çok mantar oluyon öyle napıyonda mikrop kapıyon :62::62::62: Dicektim ahhhh ahhhh yılların acısı var anacımmm :66::66:

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna
Suçuna bağışla sarıl boynuna
Biz bize yaşarken geldik oyuna
Eller kadir kıymet bilmiyor Annem
Senin kadar kimse sevmiyor Annem

Bir yar için seni terkedip gittim
Vicdanıma bir sor ne acı çektim
Kendimi ben sana emanet ettim

Ne sevgiler geldi geçti kalbimden
Kimse anlamadı garip halimden
Senin hasretini duydum derinden

Senin kadar kimse sevmiyor Annnem

KİBARİYEE

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hayırlısı cnm bende hala regl olmadım :27::27::27::27::27::27::27: buarada işten cıkarıldım firma battı :53::53::53:[/QUOTE]
canım üzüldüm yaw 2 haber aynı güne denk gelmiş inş en kısa zamanda kendine uygun bir iş bulabilirsin ilanları sürekli takip et. canım senin 2.çizgi silik çıkmıştı regl de olmadın bence halı falan silme dikkat et kendine geç döllenme olabilir.. ben 3 test yaptım bende hep tek çizgi çıktı:(( stresli olunca olma ihtimali düşük oluyor. önümüzdeki aylarda test falan yapmayıp beklicem sabredebilirsem tabi:9::9: şu an bir problemimiz var mı onu da bilmiyorum onun için ne yapılıyor?? regl döneminde mi test yapılıyor??

kuduruk karıııııııı o oyüsdennnn:60::60::60::60::60::60:

ayyyy napıyım balımmmmmm çekiyo beni bişeyler kanımdamı var aklımdamı anlamadım bide icraat olsa çokta güzel olacak annem geçen diyoki uleynnnn sen ne çok mantar oluyon öyle napıyonda mikrop kapıyon :62::62::62: Dicektim ahhhh ahhhh yılların acısı var anacımmm :66::66:

:60::60::60::60:ilahi venus sen adami GÜLDÜRÜRSÜN:9::9::9::9::9:

Bir yar için seni terkedip gittim
Vicdanıma bir sor ne acı çektim
Kendimi ben sana emanet ettim

Ne sevgiler geldi geçti kalbimden
Kimse anlamadı garip halimden
Senin hasretini duydum derinden

Senin kadar kimse sevmiyor Annnem

KİBARİYEE

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

özümcüm bende annemden uzaktayım moralim de bozuk yapılır mı şimdi bu yaaaa:43::43::43::43::43: ama kocişler de seviyor bizi yoksa bu kadar beklerler miydiii:9::9::9: onlar da annemiz kadar seviyordur belkiiii:9::9:

canım cidden avatar cok seksi sen bu işi öğrendikçe avatrında seksiliği artıyo bikaç ay sonra artık +18 olucak böyle giderse ..biz artık avatardan anlıyoruz kım nekadar seviyo bu işi. ben hala çoluk cocuk avatarındayım ama bi yapıyım siz görün çok cazibeli avatarlarım var :53::53::53::53:

özümcüm bende annemden uzaktayım moralim de bozuk yapılır mı şimdi bu yaaaa:43::43::43::43::43: Ama kocişler de seviyor bizi yoksa bu kadar beklerler miydiii:9::9::9: Onlar da annemiz kadar seviyordur belkiiii:9::9:

çiçekcim benim annemde çokkkk uzakta 2 sokak aşağıda daha dün bendeydi:1::1::1::1:
Aklımaa bu sıkıntı yüzünden çooookkkk anne die ağladımmm .annem ne alakaysaaa çoookkk gecelerii annee annne die ağladımmmmmm vaji yüsünden:14::14::14::14:

hayırlısı cnm bende hala regl olmadım :27::27::27::27::27::27::27: buarada işten cıkarıldım firma battı :53::53::53:
canım üzüldüm yaw 2 haber aynı güne denk gelmiş inş en kısa zamanda kendine uygun bir iş bulabilirsin ilanları sürekli takip et. canım senin 2.çizgi silik çıkmıştı regl de olmadın bence halı falan silme dikkat et kendine geç döllenme olabilir.. ben 3 test yaptım bende hep tek çizgi çıktı:(( stresli olunca olma ihtimali düşük oluyor. önümüzdeki aylarda test falan yapmayıp beklicem sabredebilirsem tabi:9::9: şu an bir problemimiz var mı onu da bilmiyorum onun için ne yapılıyor?? regl döneminde mi test yapılıyor??[/QUOTE]

valla cnm bana gerek görmedi ultrasonla baktı. vaji için hormon testi yaptırmıstım onları gösterdim gerek görmedi detaylı bilmiyorum o yüzden.

:60::60::60::60:ilahi venus sen adami GÜLDÜRÜRSÜN:9::9::9::9::9:

AMA NAPIYIM BEBİŞİM HERKESCİKLER KAYNATIYO BEN YERİMDE SAYIYOM YAKIŞIRMI HİÇ BANA :92::74:

canım cidden avatar cok seksi sen bu işi öğrendikçe avatrında seksiliği artıyo bikaç ay sonra artık +18 olucak böyle giderse ..biz artık avatardan anlıyoruz kım nekadar seviyo bu işi. ben hala çoluk cocuk avatarındayım ama bi yapıyım siz görün çok cazibeli avatarlarım var :53::53::53::53:

BEBİŞİM SEN KULLAN GİTSİN DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O OLURMUŞ :54:

venüscüm o jelin adı neydi

Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml

Açıklama :

Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

Femolub Medical Lubrikant;
• Menepozda,
• Ağrılı cinsel ilişkide,
• Vaginismus,
• İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• Uyarılma eksikliklerinde,
• Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• Risksiz gebeliklerde,
• Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

yavrus senin mantar hala düzelmedimi yawwww

AYYYY NE BİLİYİM Bİ KAŞINIYO Bİ GEÇİYO ANLAMADIMKİ MERHEMİ SÜRÜP DURUYORUM GEÇSEDE GEÇMESEDE ATEŞİM BAŞIMA VURDU ARTIK BİŞEY YAPMAZSAK BEBİŞİ NASIL YAKALAYACAM UFAKTAN UFAKTAN KUDURALIM DİYOM :60::60::60:

ayyy şu jeli alayımda acık zevkine varayımmm kocişte müsait olmuyor ki anacımm regl bitti daha siftah yapamdıkk:1::1::1::1::1:gerçi kociş havada karada yaparda ben seriye takamadım kendimi dahaaaa:1::1::1:

ama napıyım bebişim herkescikler kaynatıyo ben yerimde sayıyom yakışırmı hiç bana :92::74:

bebişim sen kullan gitsin dervişin fikri neyse zikride o olurmuş :54:

femolub medical lubricant jel kayganlaştırıcı 60 ml

açıklama :

kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub medical lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

femolub medical lubrikant;
• menepozda,
• ağrılı cinsel ilişkide,
• vaginismus,
• ilaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• uyarılma eksikliklerinde,
• stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• risksiz gebeliklerde,
• doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. Istenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. Ilişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

kullanım şekli :
gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

ayyyy ne biliyim bi kaşınıyo bi geçiyo anlamadımki merhemi sürüp duruyorum geçsede geçmesede ateşim başıma vurdu artık bişey yapmazsak bebişi nasıl yakalayacam ufaktan ufaktan kuduralım diyom :60::60::60:

teşekkür ederim venüstencim iyiki varsınız

Back
X