Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak mum veya kulak çöpü dışında yapabileceğim bir şey yokmu arkadaşlar yardım lütfen ,sadece nefes egzersizi ve ıkınma dışında hiçbirini yapamıyorum :(

kız kebelekim anca geldim canım ya geçmiş olsun ben de işsiz kalınca önce temizliğe sarmıştım sonra kocaya baktım olmuyacak komşiler edindim :16: ay ben yapamam derdim yıllarca okul iş enson evkarisi oldum ama sigorta için bende çalışmak istiyorum kısmet bakalım ama eskişehir iş sahası az olan yerlerden inşallah olur canım
:26: ama buarada beni hemen ispiyonlamış ben yine dışarlardan geldim hastane çarşı gezdik dondum acık ısınıp okuyayım başlıcam gerçi komşularda altta çağırmazlarsa inşallah
ecrincim de yendiği gibi sabahlar olmasın moduna girmiş offf gerçekten yıllar geçtikçe alışıyoruz sanırım bide bebiş olsa hiç denemicem sanırım

sen esk.demi oturuyosun benim memleketim orası yaw ama şimdi evlilik gereği muğladayım.çok özledim memleketimi valla.neresindesin?

ayyyyy nerdesin sen yawru kuşum en son reglin gecikmişti bi daha gelmedin merak ettim yawwww :53:

yok be tatlım böbrek taşı düşürdüm o sebepten gecikti heralde adetim.Değişen birşey yok anlayacağın.Tek tesellim vajiyi yenmiş olmak Allah kimseye yaşatmasın çok zordu:(( sonrasındada başka sınavlar oluyor (hamile kalamamak gibi)İnşallah onlarıda aşarız tatlım hangi jeli kullanıyorsun adını yazarmısın kaçırdım ben:) uygunmu fiyatı? Alışmışım ya gleit-gelene o yüzden

Canım hangi pozisyonda yapıyorsun bilmiyorum ama ben üstte denerken çok yaşadık bu sorunu.Herşeyden önce p...sin sert olması çok önemli sonra dediğin gibi popo yönüne doğru yerleştir bekle deriin nefes al ve nefesini verirken ıkınarak p..si ittir birkaç denemeden sonra başaracaksın inşallah üzülme eşine gelince normaldir onlarında psikolojileri bozuluyor ben yendiğim halde arada bizdede oluyor.Devam et az kaldı:92:

ben üstte bu işi hiç yapamıyorum altta rahat ediyorum ama bacağımın tekini tam açamıyorum eşimi ittiriyomuşum itme beni be kadın diyip sinirleniyo :( dün sanki derin nefes alıp verdiğimde azcık daha ileri gidebildik ama sonra yine kayıp gitti vazgeçtik yapmaktan

sen esk.demi oturuyosun benim memleketim orası yaw ama şimdi evlilik gereği muğladayım.çok özledim memleketimi valla.neresindesin?

canım bebişin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
yok ben izmirdeyim ama eskişehire yakınız akrabamız çok ve kardeşim orda okudu heryerini bilirim bide eşimle ilk orda tanıştık oyüzden bana özel bi şehir ama soğuk benim gibi kansıza güzel gelmiyo

kız kebelekim anca geldim canım ya geçmiş olsun ben de işsiz kalınca önce temizliğe sarmıştım sonra kocaya baktım olmuyacak komşiler edindim :16: ay ben yapamam derdim yıllarca okul iş enson evkarisi oldum ama sigorta için bende çalışmak istiyorum kısmet bakalım ama eskişehir iş sahası az olan yerlerden inşallah olur canım
:26: ama buarada beni hemen ispiyonlamış ben yine dışarlardan geldim hastane çarşı gezdik dondum acık ısınıp okuyayım başlıcam gerçi komşularda altta çağırmazlarsa inşallah
ecrincim de yendiği gibi sabahlar olmasın moduna girmiş offf gerçekten yıllar geçtikçe alışıyoruz sanırım bide bebiş olsa hiç denemicem sanırım
kizzzzzzz baslatma komsularina hadi isin azicik basla egzersize kendime fantazi arkadasi ariyorum cabukkk ollllll:70:
selam kızlar çok özledim hepinizi hayırsız oldum bu aralar biliyorum ama ev işlerinden fırsatım olmuyor bakıp çıkıyorum sadece başaran arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi öpüyorum:16:
teskuuur ederimmmm:66:
arkadaşlar ben yıne yapamadım ya popo yönüne ittiremiyorum p..... yi kayıp gidiyor,eşim hevesim kaçtı bu iş olmaz diyip benide umutsuzluğa sürüklüyo yardım edin başaran arkadaşlar lütfen:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canim senin altta oldugun pozisyondami deniyorsunuz ben ustte oldugum pozisyonda yendim :44:
slm canlarım nasılsınız.dün dr.gittik bebeğim çok iyimiş 6 haftalık kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu yaaa allahım isteyen herkese nasip eder inşallah...
canimmm cok sukur ne guzel yaa darisi bizim de basimiza insallah:49: :71::71::71:

parmak mum veya kulak çöpü dışında yapabileceğim bir şey yokmu arkadaşlar yardım lütfen ,sadece nefes egzersizi ve ıkınma dışında hiçbirini yapamıyorum :(

canımm valla bende başlarda çok sordum bunun başka yolu olmalı bunlar dışında dedim ama en güzel çözümüde onlarda bldumm.zor geliyor başta itici geliyor asla yapamam diyorsun ama canım başladınmı inan sonuda geliyor ve çokta yararını göryosun ve iyikide yapmışım diyorsun.onun için sana tavsiyem mutlaka egzrsiz yapman.hiç denedinmi bilmiyorum ama serçe parmağınla bir dene derim.ilk boğumu almya başladığında daha cesaretlenecksin ikincisini yaptığında sende kendine engel olamayacaksın ....:71::71::71::71:

cnm ben istanbullluyum esk. ün. okudum eşimle tanıştım evlendim yerleştim ama nefret ediyorum 3.5 yıl isşsiz kaldım burda tam buldum derken ihracat yapıyorduk savaş çıktı ihrcat yaptıgımız yerlerde dün işsiz kalıdıgmı ögrendim artık nefret ediyorum esk.den :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

yok be tatlım böbrek taşı düşürdüm o sebepten gecikti heralde adetim.Değişen birşey yok anlayacağın.Tek tesellim vajiyi yenmiş olmak Allah kimseye yaşatmasın çok zordu:(( sonrasındada başka sınavlar oluyor (hamile kalamamak gibi)İnşallah onlarıda aşarız tatlım hangi jeli kullanıyorsun adını yazarmısın kaçırdım ben:) uygunmu fiyatı? Alışmışım ya gleit-gelene o yüzden

Geçmiş olsun bebişim inşallah en kısa zamanda bebişide yakalarsınız tedaviye başladınızmı ? ben mantar olduuum için daha kullanmadım ama çekmecede duruyo kullancam bakalım ama dr tavsiye etti vajiden bahsedince 16-18 tl arası ssk karşılamıyor malesef ...işime yarasında parasında deilim artık :76:

Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml

Açıklama :

Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

Femolub Medical Lubrikant;
• Menepozda,
• Ağrılı cinsel ilişkide,
• Vaginismus,
• İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• Uyarılma eksikliklerinde,
• Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• Risksiz gebeliklerde,
• Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

kizzzzzzz baslatma komsularina hadi isin azicik basla egzersize kendime fantazi arkadasi ariyorum cabukkk ollllll:70:

teskuuur ederimmmm:66:

canim senin altta oldugun pozisyondami deniyorsunuz ben ustte oldugum pozisyonda yendim :44:

canimmm cok sukur ne guzel yaa darisi bizim de basimiza insallah:49: :71::71::71:

ben üst pozisyonda bi halt yiyemiyorumki öyle hayatta yapamam altta olunca yıne azcık giriyo p.... nin başı 2 cm file ama gerisi gitmiyo işte duvar varmış eşim öyle diyo:27:

cnm ben istanbullluyum esk. ün. okudum eşimle tanıştım evlendim yerleştim ama nefret ediyorum 3.5 yıl isşsiz kaldım burda tam buldum derken ihracat yapıyorduk savaş çıktı ihrcat yaptıgımız yerlerde dün işsiz kalıdıgmı ögrendim artık nefret ediyorum esk.den :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canımmm sıkma canını bazı şeyler kısmet valla kısmetten ötesi olmuyorrr.eskişehirde güzel şehir valla ben çok seviyordumm.hem böle ağlamak falan hiç gitmiyor sana yaaa:71::71::70::70:

amanın beni bekleme canım of bende inşallah biraz zorlasam olcak ama çubuklarla böyle başdönmeleri yaşıyorum kalın mumları hayal bile edemiyorum :34:
buarada bizde evlenmeden önce hep sallanan sandelye almayı düşünürdük evimizin herşeyi varya ordan da bakmıştık aman iyiki almamışız düz duran yatakta bişey olmadı ona heroturunca içim yanardı başarırsak bebişte olursa emzirme amaçlı alırız artık :9:

tatlim anladigim kadariyla sen egzersiz yampmiyorsun.ama bunu cozebilmen icin yapacan sey egezrsiz.bizde ayni senin gibiydik ayni seyleri yasadik.senelerce hemde bir kere cesaret edip denesen bak anlayacaksin demek istedigimizi ve o zaman cok cabuk ilerleyeceksin.:70:

geçmiş olsun bebişim inşallah en kısa zamanda bebişide yakalarsınız tedaviye başladınızmı ? Ben mantar olduuum için daha kullanmadım ama çekmecede duruyo kullancam bakalım ama dr tavsiye etti vajiden bahsedince 16-18 tl arası ssk karşılamıyor malesef ...işime yarasında parasında deilim artık :76:

femolub medical lubricant jel kayganlaştırıcı 60 ml

açıklama :

kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub medical lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

femolub medical lubrikant;
• menepozda,
• ağrılı cinsel ilişkide,
• vaginismus,
• ilaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• uyarılma eksikliklerinde,
• stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• risksiz gebeliklerde,
• doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. Istenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. Ilişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

kullanım şekli :
gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

yok canım tedaviye başlamadık daha doğal yollarla olması için bitkisel şeyler yapıyoruz dua edin.öpüyorum canım allah'a emanet olun

ben üst pozisyonda bi halt yiyemiyorumki öyle hayatta yapamam altta olunca yıne azcık giriyo p.... nin başı 2 cm file ama gerisi gitmiyo işte duvar varmış eşim öyle diyo:27:

tatlım bak sen kastığın için orda duvar var gibi gözüküyor ben bir ayö öncesine kadar hiç bir şey yapamıyordum ve inanmıyordum yalan söylüyorlar diyordum rahatlaaaya çalış parmak egzersizi yap gerçekten duvar yok orda

cnm sen kendini kastıgın için duvar varmış gibi geliyodur egz. yaparken p... denemesi yapmayın egzç yapın hazır olunca p... geçin hem ozman eşlerinizde sorun yaşaamazsınız cnm egz. yapmalısın

buyur burdannnn yakkk Allahım çıldırmak üzerreyimm kaynanamlar gene geldiiii kesin kalacaklarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Back
X