- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.241
almanyadan geldiler tatlım
ooooo o zaman ne gayet normal tatlımmmm..keşke benimkilerde öleeee uzaklarda olsaaaa...
günaydın kıslarrr.... nasılsınızzzzzzzz
iyidir senden nbr canım??? Ya özümüm şu ağlayan kız avatarını kaldır nolur yaaa....
şimcik şöyle oluyoki egzersizlerime her akşam başlarken biraz sıkıntı yaşıyorum öf püf derken bişekilde
yapıyorum henüz yapamıyorum diyip hiç bırakmadım 4.dilatöre kadar sıkıntı olmuyo...ancak eşimle denemeye gelince azıcık oluyo ,orda nefes filan hak getire..çünkü bu pozisyon mevzuları beni çıldırtıyo
hiç biri hoşuma gitmiyo bi kere vucut olarak rahat değilim ki yapayım diyorum galiba..dr.önerdiği bi hapım vardı hiç içmiyordum dün akşam içtim gerçekten daha rahattım şarkı filan bile söyledim en azından tamamı olmasada üçte ikisi girmiş miş ...eşim benden daha ümitli yani..bakalım arkası yarın gibi yaşıyoruz..akşam neler olucak meraktayım...şu pozisyonlarında ip uçları varsa bana öğrten olursa sevinirim..minnacık bişeyim zaten sporda yapmayı sevmiyorum ..yok bacağını böle yap yok bilmem ne
bunları aşarşam olucak biliyorum..en azından oraya birşey girebiliyoooo bundan eminim artık..ayyy çok uzun oldu yaaaa kusura bakma..bıraksan varya sayfalarca yazarım...özür...
değişmemmmmmmmmO benimmm bennnnnnnnn aynen öelyimmm artıkkk bu göz yaşları nereden geliooo diorummmm ağlamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dün ilk defa birşey oldu denicektik kendimi hazırlamıştım tamam dedim olacak dedim yatakta denemeden önce egsersiz yaptım okadar kolay gelioki okadar esnetmişimki artık neredeyse kolum girecek hazırladım kendimi deneme yapacazzz bu sefer eşim hazır deildi galiba yapmak için yapıodu ama yorgundu bu seferde p....s ereksiyonmu derler acık yazim p...s kalkmadıı komiğine gitttiii gülmeye başladı bende tam tersiiiii sinirlenmeye başladım mümkün deill böle bişi olması evlendimizden beri hiç böle bişi olmadıı kendisi gayet azgındır istemedi herhalde yorgundu neyse p....s kalmaıo gülüo ben sinirleniorum ne yaptıysak kalmıo bende sinirlendim için birşeyde yapmadım neyse yatalım dedim cıbıl cıbıl yattık sonraaaaa geldi kendine deniyelim dedi bende sinirliyim canım skıldı denemeyelim dedimm neyse denedik olamdı psikilojim izin vermedii sinirlendii bağırdı çağırdı kavga etik bende ağladım zırladımm kime neeee alışmış ya artık boş boş ağlıorum gelio oanaaaa kıçında deil....
nasılsın kelebekcim hoşgeldin
İnşALLAH bu akşam aksatmadan yapacağım egzersizlerimi kocam nöbette kavga edecak kimse de yok kafam rahat olur akşam nete girer yazarım yaptıklarımı ya da yapabildiklerimi :) internete bile kızan biri benim eşim napim böyle değildi ya evlendikten sonra delirdi çok kıskanç 4 aydır hapis hayatı yaşıyorum evden işe işten eve arkadaşlarıma gidemiyorum çoğu arkadaşımı onun yüzünden tlf listemden silmek zorunda kaldım ufacık şeye kızar bi insan oldu
değişmemmmmmmmmo benimmm bennnnnnnnn aynen öelyimmm artıkkk bu göz yaşları nereden geliooo diorummmm ağlamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün ilk defa birşey oldu denicektik kendimi hazırlamıştım tamam dedim olacak dedim yatakta denemeden önce egsersiz yaptım okadar kolay gelioki okadar esnetmişimki artık neredeyse kolum girecek hazırladım kendimi deneme yapacazzz bu sefer eşim hazır deildi galiba yapmak için yapıodu ama yorgundu bu seferde p....s ereksiyonmu derler acık yazim p...s kalkmadıı komiğine gitttiii gülmeye başladı bende tam tersiiiii sinirlenmeye başladım mümkün deill böle bişi olması evlendimizden beri hiç böle bişi olmadıı kendisi gayet azgındır istemedi herhalde yorgundu neyse p....s kalmaıo gülüo ben sinirleniorum ne yaptıysak kalmıo bende sinirlendim için birşeyde yapmadım neyse yatalım dedim cıbıl cıbıl yattık sonraaaaa geldi kendine deniyelim dedi bende sinirliyim canım skıldı denemeyelim dedimm neyse denedik olamdı psikilojim izin vermedii sinirlendii bağırdı çağırdı kavga etik bende ağladım zırladımm kime neeee alışmış ya artık boş boş ağlıorum gelio oanaaaa kıçında deil....
nasılsın kelebekcim hoşgeldin
İnşALLAH bu akşam aksatmadan yapacağım egzersizlerimi kocam nöbette kavga edecak kimse de yok kafam rahat olur akşam nete girer yazarım yaptıklarımı ya da yapabildiklerimi :) internete bile kızan biri benim eşim napim böyle değildi ya evlendikten sonra delirdi çok kıskanç 4 aydır hapis hayatı yaşıyorum evden işe işten eve arkadaşlarıma gidemiyorum çoğu arkadaşımı onun yüzünden tlf listemden silmek zorunda kaldım ufacık şeye kızar bi insan oldu
şimcik şöyle oluyoki egzersizlerime her akşam başlarken biraz sıkıntı yaşıyorum öf püf derken bişekilde
yapıyorum henüz yapamıyorum diyip hiç bırakmadım 4.dilatöre kadar sıkıntı olmuyo...ancak eşimle denemeye gelince azıcık oluyo ,orda nefes filan hak getire..çünkü bu pozisyon mevzuları beni çıldırtıyo
hiç biri hoşuma gitmiyo bi kere vucut olarak rahat değilim ki yapayım diyorum galiba..dr.önerdiği bi hapım vardı hiç içmiyordum dün akşam içtim gerçekten daha rahattım şarkı filan bile söyledim en azından tamamı olmasada üçte ikisi girmiş miş ...eşim benden daha ümitli yani..bakalım arkası yarın gibi yaşıyoruz..akşam neler olucak meraktayım...şu pozisyonlarında ip uçları varsa bana öğrten olursa sevinirim..minnacık bişeyim zaten sporda yapmayı sevmiyorum ..yok bacağını böle yap yok bilmem ne
bunları aşarşam olucak biliyorum..en azından oraya birşey girebiliyoooo bundan eminim artık..ayyy çok uzun oldu yaaaa kusura bakma..bıraksan varya sayfalarca yazarım...özür...
kıslarrrr...kimse yok mu yahu....venüstennnnn mesalaaaaa .....
kelebek00 zaten psikoloğa gittik konuştu onunla da doktor parmak egzersizi önerdi.
Bişey sormak istiyorum parmağımla yapamıyorum tırnağım yok ama sanki batıyormuş gibi geliyor başka önerileriniz varmı bu sorunu aşan arakadaşlar lütfen yardım edin
kelebek00 zaten psikoloğa gittik konuştu onunla da doktor parmak egzersizi önerdi.
Bişey sormak istiyorum parmağımla yapamıyorum tırnağım yok ama sanki batıyormuş gibi geliyor başka önerileriniz varmı bu sorunu aşan arakadaşlar lütfen yardım edin
tatlım batıo gelio sana halbuki batacak hiç birşey yokk bunları başardınızda yani egsersizler başardınızda anlayacaksınız...aparat deneee beyaz bakkal mumu denee kulak çubugu deneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?