Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ağzına sağlık canım çok güzel ve gerekli bir paylaşımdı herkesin payına düşeceği birşeyler var yazdıkalrındaa .allahım sanada tez zamanda şifa versin.yaptıklarını takıldığın yerleride paylaş tatlım hem insanlar yararlansın hemde senin takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışalımm

canım benim ne güzel yazmışsın hayatta neler geliyor insanın başına rabbim bizi çaresiz dertlerden korusun...şükürler olsun bu günümüze egzersiz yapan arkadaşlar allah yardımcınız olsun tez zamanda bize müjde verin ayyy kaç gündür cami avlusunda ezana denk gelmiyorum tekrar edicem durum yine 4 kişi yener belki

haydi şekerler herkese hayırlı geceler .Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.güzel haberlerle güzel bir güne uyanalım hepberaber inşallah.Allah rahatlık versin hepinizee

canım paylaşımın için teşekkür ederiz.çok faydalı olucağına eminim.herşeyden önce halimize şükretmek gerekiyo.ben de düne kadar hayatımdaki tek sorunun vaji olduğunu sanırdım ama vaji biter başka bi dert başlar şimdi sırada bebek telaşı var olur mu olmaz mı acaba bi sorun çıkar mı?yaşadığımız sürece dertler sıkıntılar bitmiycek anlaşılan.Allah dermanı olmayan dert vermesin insana.vajinin % 100 çözümü var çok şükür.o yüzden azimli olup egsersizlerini yapan herkes başarıcak inşallah bu sorunu.senin de umudunun olması çok güzel zaten sen de farkındasın olucağının ama herşey zamanla olucak.takıldığın herşeyi sorabilirsin canım sana başarılar diliyorum bol şans

t.ederim cnm bi deyeyim :)

günaydın tatlımaynı sorunu eşim de yaşadı önce gözünün altı şişmişti iç kısmında da beyaz bişey vardı ama damlalarla 1 haftada falan geçti.senin niye geçmedi ki acaba?çok geçmiş olsun tatlım

saol cnm ya ben 6 ay önce lazerle göz ameliyatı oldm o yüzden biraz korkuorm aslında doktor dedi uykusuz kalmışım,vücut direncim düşmüş falan :/ ben de damlayı kullandım da damla bitmek üzere hala sivilce duruyor :/

hıım anladım canım ama ameliyatla mı bi ilgisi var acaba?damla bitiyosa tekrar bi doktora gitsen iyi olur ihmal etme.ben de lens kullanıyorum ameliyat olmayı düşünmüştüm ben de bi ara şimdilik askıya aldım.hiç bi iyileşme olmadıysa doktora görünmende fayda var

öyle yaparım cnm artık.yarın bi doktora görünürüm :/ saol cnm ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…