- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.201
bundan sonra yazmaya devam tatlım takıldığın yerde hemen gel yaz yenen arkadaşlar yardım için bekliyoruzzz.aynı moralle devam tatlımmm.başardığın anıda görcez inşallahh
merhaba kızlar pek fazla yazmasamda burayı her aksam takıp edıyorum katılan tecrubelerını anlatan arkadaslara cok tesekkur edıyorum sızlerın sayesınde bende doktora gıtmeye gerek bulmuyorum. eşekten düseni en iyi eşekten düşen anlar etrafımda kımseye anlatamıyorum niyese utanıyorum. ama bu aksam moralı bozuk arakadasları gordum ve vajıyle ılk karsılastıgımı anlatmak ıstıyorum.
doktor bana vajinumus oldugmu soyledıgınde agalayarak cıktım odadan dunyam basıma yıkıldı sankı ordan ıse gıttım ama gozum hıc bır sey gormuyordu. ıse gıttgımde arkadasımı aglamaklı gordum malesef arkadasımın rahım kanserı oldugunu ogrendım ve bekar bu kız. o an kendımı bıraktım ona uzuldum rahmını almaları soz konusuymus. rabbım bana bır ısaret gondermıstı resmen halıne sukret dıye ve karar verdım basıt bır sey benım yasadıgım sadece kafamda bıtıyor ugrasıcam ve basarıcam dedım ve cok sukrettım bu rahatsızlıgın basıma geldıgı ıcın ya daha kotusu olsaydı?
derken bır aydır egzersız yapıyoruz ve baya yol kat ettık daha olmadı ama olucak ıns . hepımızınkı olucak yasadıgımız sey cok zor ama sadece kafamızda bıtıyor ınanan herkes yapar moral bozmak yok
kafanıza takmayın hersey guzel olucak
saglıcakla kalın...
piştttt hatunlar napıyosunuz bakimmm kociş uyudu yatmadan bi bakim dedim belki başaran vardır diye eeee ne var ne yok ?
merhaba kızlar pek fazla yazmasamda burayı her aksam takıp edıyorum katılan tecrubelerını anlatan arkadaslara cok tesekkur edıyorum sızlerın sayesınde bende doktora gıtmeye gerek bulmuyorum. eşekten düseni en iyi eşekten düşen anlar etrafımda kımseye anlatamıyorum niyese utanıyorum. ama bu aksam moralı bozuk arakadasları gordum ve vajıyle ılk karsılastıgımı anlatmak ıstıyorum.
doktor bana vajinumus oldugmu soyledıgınde agalayarak cıktım odadan dunyam basıma yıkıldı sankı ordan ıse gıttım ama gozum hıc bır sey gormuyordu. ıse gıttgımde arkadasımı aglamaklı gordum malesef arkadasımın rahım kanserı oldugunu ogrendım ve bekar bu kız. o an kendımı bıraktım ona uzuldum rahmını almaları soz konusuymus. rabbım bana bır ısaret gondermıstı resmen halıne sukret dıye ve karar verdım basıt bır sey benım yasadıgım sadece kafamda bıtıyor ugrasıcam ve basarıcam dedım ve cok sukrettım bu rahatsızlıgın basıma geldıgı ıcın ya daha kotusu olsaydı?
derken bır aydır egzersız yapıyoruz ve baya yol kat ettık daha olmadı ama olucak ıns . hepımızınkı olucak yasadıgımız sey cok zor ama sadece kafamızda bıtıyor ınanan herkes yapar moral bozmak yok
saglıcakla kalın...
azıcık minnacık p.... çalışması iyi geçen var...olurmu?bu kadarı bile mutlu olmama yetti ya neysem...
günaydın canlarımmmm bugün nasılız bakalım
saglıcakla kalın...
canım benim en iyi reçetem arpacığın acısını hissettiğim an oraya sarmısak uygulamk olur acaip işe yarıyor.çıkan yere sürüysun gözünün içine değdirmeden hafif acıyacak biraz öle bekletecesksin sonuçç süperrr.dene istersen ama gözüne dikkat ett
ya kızlar konuyla alakalı değil ama yine de sorayım dedim.gözümün iç kısmında arpacık çıkmış.önce gözümün altı şişmişti şimdi şişlik geçti ama gözümün iç kısmında sivilcemsi bişe var iltihaplıdoktora gittm damla verdi ama hala geçmedi yaa :/ 2 hafta olacak nerdeyse..bi bilginiz var mı?
günaydın tatlımaynı sorunu eşim de yaşadı önce gözünün altı şişmişti iç kısmında da beyaz bişey vardı ama damlalarla 1 haftada falan geçti.senin niye geçmedi ki acaba?çok geçmiş olsun tatlım
saol cnm ya ben 6 ay önce lazerle göz ameliyatı oldm o yüzden biraz korkuorm aslındadoktor dedi uykusuz kalmışım,vücut direncim düşmüş falan :/ ben de damlayı kullandım da damla bitmek üzere hala sivilce duruyor :/
hıım anladım canım ama ameliyatla mı bi ilgisi var acaba?damla bitiyosa tekrar bi doktora gitsen iyi olur ihmal etme.ben de lens kullanıyorum ameliyat olmayı düşünmüştüm ben de bi ara şimdilik askıya aldım.hiç bi iyileşme olmadıysa doktora görünmende fayda var
günaydın kızlar nasılsınız bakemmm
gnynn cnm iyiyiz sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?