- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.381
olmazzzzz bebişimmm olmazzz denemedim ama bence olmazzzzz....isteklilikle alakası yok buu işin hepimiz isteksizmi girdik gerdeğee aaa bi baktık olmuooo bunun isteklilikle isteksizlikle alakasııı yokk...... beyin isticek beyinnnnnn ilk önce beyni azdırmak lasımmmm
iyide ben çok isteklıyım zaten akşam eşim gelsede hemen üzerine atlasam diye dakika sayıyorum zaten oda böyle isteklı bir kadın nasıl yapamıyo diye hayretler içinde kalıyo
bebişim kendini nasıl rahat hissediyorsan tabiki öyle denemende fayda var ben hep üstte rahattım halada en sevdiğim posizyondur sonrasında yeni yeni posizyonlar keşfettim ama üst nede olsa ilk göz ağrım altta hala tegirginim kendimi kapana kısılmış gibi hissediyom nedense eşimde diyo illa herşeyde zeytinyağ gibi üstte çıkıcan ya altta olmak zoruna gidiyo diyo
Bende üstte hala tedirginim ve benim eşimde tam tersi,benim üstte olmamda ısrarcı...Sanırım erkekler hep değişik pozisyonlar istiyorlar..Şimdi bunu daha iyi anlamış oldum..
Bende üstte hala tedirginim ve benim eşimde tam tersi,benim üstte olmamda ısrarcı...Sanırım erkekler hep değişik pozisyonlar istiyorlar..Şimdi bunu daha iyi anlamış oldum..
ayyyy dur sana bi posizyon sorcam çok merak ettim kulağına diyiverem
ben vur vur diye yalvaroyorum ya oda gaza gelip iyice acıtıyo popmu ama çok zevklı oluyo acı keyıf veriyo bana
slm güzellikleeeerrrr bugün kan tahlili yaptırmıştım az önce sonuçları aldım Allaha şükür bütün değerlerim normalmiş b12 de normal çıktı sadece birazcık kansızlık varmış onada ilaç kullanıyorum. çok halsizlik vardı hala var demekki kansızlıktanmış. ama diğer değerlerin normal olmasına sevindim. regl olcam eli kulağında egzersiz yapamıyorum gerginim ama regli bi atlatayım gelişmeler olacağına inanıyorum. en son kalemi içime rahatça alıyorum bayağıda giriyo pe..... boyu kadar alıyorum. dairesel hareketlerde yapıyorum ama reglden sonraya bıraktım inşallah daha da ilerlerimbu durumda sopayı hak etmiyorum şimdilik dimiiiiiiiiiiiii????????
ilk denemeydi birde d.kontrol haplarını yeni bıraktım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum
amaaaaaaaa kız gelecek ay beraber bebek beklerdik
kız pastacık mumu aldım ya dünde üçlü kulak pamugumu aldım hergün çalışıyor ve venüsüme tekmilimi veriyorum bugun de iki pasta mumu yaparım dedim yapamadım bakıncada küçük parmak bile etmiyoöğlen akşam yapıom artıkın tembel diye nam salcamya
buarada biz yazıyoruz totişlere de biz yiyoruz demin 19 kişi şimdi 15 kişi dün bi ara 21 kişi vardı e herkez mi yendi bi ben tembel
ayyyy banaa vurmasın ben istemem canımaa okuoo bazen o iş üzerindeyken bilee vuruoo cıbıl cıbıl şappp dieeee acıddan bi kasılıommmmmmm vallaaa o iş olsa bu kadar canım yanmazdıııı cıbıl cıbıl eliyle totomaa vuruooo üstekiler duyuyodur sesiiii gene başladılar fantaziyee diodurrrlar halbukiiiiiii nerdeeeeeee
katılıyorum canım sana. kırk takla atıyorum valla ben.
Haydi sor sor...hangi pozisyon..?
arkadaşlar bişi söylıcem azdırıcı damla alıp içsek yıne yapamazmıyım aceba hiç deneyen oldumu ,belkı yapmak içişn baskı yapar vajınanın içersine bende ypabilirim nedersizniz ???
ben biliyorum hehehe regliden sonra denicem
anam sen zaten kuduruksun hemen dene
kız venüs cimbomgüle sen sor onukesin yapmıştır kız bak bebek olayını erteledim ben seni bekliyorum he ona göre temmuzda beraber hamiş kalcaz kocişini kandır
Haydi sor sor...hangi pozisyon..?
Evet canım yaa...eşim hepsini merak ediyor,şekilden şekile girip bir gecede hepsini yaptığımız oluyor,vallahi..Hatta bir ara kamasutra pozisyonlarını söylemişti,tamam dedim hele biraz daha rahatlayalım hepsini deneriz ama bebişde düşük tehlikesi olunca ara verdik..
kızlar gorusuruz ben kactık aksama gelırım
uyku ilacı kat en iyisi sen içkisine heheheeeee ama nasıl şeyt etcek dimiayyy sordum denemiş kudurukayy inşallah yawru kuşum kocişi bi kata kulleye getiremde anam 2 tane prezervatif hazırladım delipte birinin başına bişey gelirse öbürü yedek olsun diye dedim mantar geçmemiştir sana bulaşmasın takalım yemedi adam yawww :90::90::90: ben napsam bu adamıda farkında olmadan verse bana bebişlerimi
ben onu balayındda denedim kuşum ateş gibi oldum kaç damla içtim yok banamısın demio sarhoş gibi oldum tabi pe....değince ben aynen zınkkkkkkk
telebekkk gördünmü bak hamile olmadığını öğrendiğinde üzülmüştün bizde vardır bi hayır demiştik....işte ayrılacakmışsın....
buarada venüs 2 diiiceeem var....1.si benim 3 ay bebişim olmaz mı yani:26::26::26:2.si de kulaktan kulağa yapma ayıp bizede söle o pozisyonu benim kociş pozisyon manyağıı
aman cnm mola ver sen azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?