Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyide ben çok isteklıyım zaten akşam eşim gelsede hemen üzerine atlasam diye dakika sayıyorum zaten oda böyle isteklı bir kadın nasıl yapamıyo diye hayretler içinde kalıyo

iyide ben çok isteklıyım zaten akşam eşim gelsede hemen üzerine atlasam diye dakika sayıyorum zaten oda böyle isteklı bir kadın nasıl yapamıyo diye hayretler içinde kalıyo

kıs eğer öyleysee yavaştan yvaştan p...s ucuyla deneyinnnn.... ama hepimiz öleyiz kim istemes eşiyle cinselliği yaşamakkk ama olmuo insanın elinde deilllll...... meselaa ben 6 yıl bekledik gerdek gecesiniii sonucuuuu hüsranla bittiiii

Bende üstte hala tedirginim ve benim eşimde tam tersi,benim üstte olmamda ısrarcı...Sanırım erkekler hep değişik pozisyonlar istiyorlar..Şimdi bunu daha iyi anlamış oldum..

ediyosun kaçamazsın hala tek minicik mum allah seni napsın emi millet zevkten dört köşe oluyor burda alam ya

ilk denemeydi birde d.kontrol haplarını yeni bıraktım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum

cnm hayırlısı 1 yıl normal süre kafana takarsan olmaz rahat bırak korunma normal ilişkini yaşa gelceği zamanı bilir o cnm bende stres yaptım ama ben 332. gün regl oldum demekki yumurtlamam geç olmuş ve ozamanda ilişki yaşamadık biz herşeyde bir hayır var ben şimdilik iş bulmalıyım bebek sonra cnmcm

amaaaaaaaa kız gelecek ay beraber bebek beklerdik

buarada biz yazıyoruz totişlere de biz yiyoruz demin 19 kişi şimdi 15 kişi dün bi ara 21 kişi vardı e herkez mi yendi bi ben tembel

herkese var sadece sana diil. tembellik yokk yaw ben burdayken kimse konuşmadı iki halı silmeye gittim geldim ne çok kaynatmışınız yine yaffff :26::26::26::26:

alemsin sen yaww

katılıyorum canım sana. kırk takla atıyorum valla ben.

Evet canım yaa...eşim hepsini merak ediyor,şekilden şekile girip bir gecede hepsini yaptığımız oluyor,vallahi..Hatta bir ara kamasutra pozisyonlarını söylemişti,tamam dedim hele biraz daha rahatlayalım hepsini deneriz ama bebişde düşük tehlikesi olunca ara verdik..

arkadaşlar bişi söylıcem azdırıcı damla alıp içsek yıne yapamazmıyım aceba hiç deneyen oldumu ,belkı yapmak içişn baskı yapar vajınanın içersine bende ypabilirim nedersizniz ???

ben onu balayındda denedim kuşum ateş gibi oldum kaç damla içtim yok banamısın demio sarhoş gibi oldum tabi pe....değince ben aynen zınkkkkkkk

ayyy sordum denemiş kuduruk ayy inşallah yawru kuşum kocişi bi kata kulleye getiremde anam 2 tane prezervatif hazırladım delipte birinin başına bişey gelirse öbürü yedek olsun diye dedim mantar geçmemiştir sana bulaşmasın takalım yemedi adam yawww :90::90::90: ben napsam bu adamıda farkında olmadan verse bana bebişlerimi

Haydi sor sor...hangi pozisyon..?

ayyyy dur sana bi posizyon sorcam çok merak ettim kulağına diyiverem

aman cnm mola ver sen azcık
kızlar gorusuruz ben kactık aksama gelırım

bye bye görüşürük

telebekkk gördünmü bak hamile olmadığını öğrendiğinde üzülmüştün bizde vardır bi hayır demiştik....işte ayrılacakmışsın....
buarada venüs 2 diiiceeem var....1.si benim 3 ay bebişim olmaz mı yani:26::26::26:2.si de kulaktan kulağa yapma ayıp bizede söle o pozisyonu benim kociş pozisyon manyağıı

COLOR][/B] uyku ilacı kat en iyisi sen içkisine heheheeeee ama nasıl şeyt etcek dimi
ben onu balayındda denedim kuşum ateş gibi oldum kaç damla içtim yok banamısın demio sarhoş gibi oldum tabi pe....değince ben aynen zınkkkkkkk

bende 5 tane miller içççtim bikere 35 lik votka banamısın demedi p... görünce cin gibi oluyodum valla Allahıma binlerce kez şükür canlarım sizde yenceksiniz hep dua ediyorum az kaldı sadece düzenli egz. ve sabır birazda cesaret inanki çok kolay sonrada bizim gibi poz. peşine düşesiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

genelde öle cnm bikaç ay koruyuculuğu devam ediyomuş yaw hap içmeyin zararlı zati. kocişleriniz bi zahmet korunsun ayoll hayrılısı bölemiş napalım kısmet cnmcm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…