Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar. dün gece egzersiz süper gectı p... yarısından fazlası gırdı cok az kaldı bu ısı bıtırmeme ılk baslarda canım cok acıyordu ama dun gece cok ıyı motıve olmmustum o nedenle olsa gerek hıc canım acımadı. bu aksam daha ıyı olucak ıns...

inşallahhhhhhh......darısı benim başıma....birazdan egzersizlerimi yapıcam..sonra .denememizi yapacağız..bakalım...

canım ne zamn bu ısı odev gıbı yaptıysam basarısız olduk rahat olmak cok onemlıymıs bıraktım kendımı rahat olmaya calıstım ve ıcerı gırerken esım ılerı gerı baskı yaptı sıksık. oyle olunca orası zaten uyusuyor gıbı oluyor ve yavs yavs ıcerı dogru ıtledı anlamadım bıle bır baktık yarısı ıcerde her egzersızde bıraz daha ıcerı gırmeye calısıyoruz bakalım olcak ıns.
fatmagulun sucunu seyredıyımde egzersıze devam :)

adet sonrasındamısın adet sonrasında egzersizler ve penis denemesi daha kolay oluyor gibi geldi, bence başaranların çoğu adet sonrasında başarı sağlamışlardır diye düşünüyorum çünkü cidden orası gevşek ve daha esnek oluyo bu konuda bir kadınlar kulübü araştırması yapılabilirmi, başaranlar yazabilirler aslında buda biz egzersiz aşamasında olanlara tiyo olur

inş başarılar diliyorum dualarım bu illetle uğraşan emek veren herkes için...tatlım...

evet süper olur aslında..mesala benim son üç günüm ,reglim saat gibidir ..normale göre egzersizlerim
biraz zor oluyor ondan mı acaba?gerçi uğraşıyorum ve oluyoda ama nedenini bilen varsa memnun olurum..kıslarrrr..

bu arada iki parmağı yapıyorum ama penis denemesi yapmayı hiç istemiyorum nezaman cesaret gelcek ya

parmaktan daha kolay aslında misal ben egzersizden daha çok sıkılıyodum p.. denemeye başlayınca
daha cesaret geldi ...sanki...kendini hazır hissettiğinde dene bence..ama erteleme -yelim bu benim içinde geçerli tabiii...bak burdaki arkidişler ne güsel yenmişler bizlere derman oluyorlar..belki başkalarına olurussss....

ben kendi vucudumu iyi tanıyorum bu tip şeyler benim çok dikkatimi çeker, ve bütün kadınlardada aynı olduğunu düşünüyorum adet öncesi vucut biyolojik değişimler gösterir adet bitene kadar sürer örneğin adet öncesi ve adet sırasında vucudumuz çok üşür kaşımızı aldığmıızda hiç acımadığı kadar acır, yumurtalarda inanılmaz bölünmeler olur hatta sesinden yer gök inler, çok acıkırız, çok gazlanırız, çok tüyleniriz(adet sonrası kaşımız bıyığımız çok daha kalın ve sert tüylerle doludur)vs vs adet öncesi egzersizlerin acı vermeside buna bağlıdır, adet sonrasında kaşımızı daha kolay aldırırız pek acımaz, egzersizlerimiz yağ gibi kayar deneyin görün derim, ama nedense bitürlü cesaret gelmez

evt adet sonrasındayım kesınlıkle daha gevsek oluyor bende sasırdım dun aksam cok rahat gectı egzersızım normalde bası bıras gırıyordu ama cok canım acıyordu dun hıc acı cekmedım.

ayrıca ben kayganlastırıcı jelden baska bır sey kullanmıyorum. 1 aydır egzersız yapıyorum tek parmakla basladım sonra ıkı pamk sonra esımın parmagı ve p.. derken sımdı sade p.. ıle denıyorum baska bır sey kullanmadım . ama ılk denemelerde olmadıve cok moralım bozulmustu acele etmeye gerek yok .

bende öyleyim canım jimnastikçi gibi oldum ama hiç de şikayetçi değilim
yaptım tatlım yaptım kaçarmı

kuduruk o benim dimi

napıyorsunuz kızlar...canım 1 haftadan beri hiç birşey çekmiyor çok bitkinim artık ...anaokulu öğretmenniyim ama artık şarkı bile söyletemiyorum çok iyi gidiyodum aslında p...s geçmiştim ama isteksizlik başladı neden böle oldu anlamadım maduurummmmmmmm

yaaa kızlarr konuyla hiç alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var (
benim yarın işyerinde hadıl yapmam lazım yani 5 dakkalık falan eğlenceli bişeyler ne yapabilirim aklıma bişey gelmiyo yardım edermisiniz ??

anam ben çıktım sallanmış burası

pozisyon yapmayı seven kocişler sarmış burayı ay bizde yenip kocişleri görcezmi hele benimkini hiç ohalde düşünemiyorum

gonokok cum benim adam da silah zoruyla ama hasta olduğumda sapıtıyor :26: bi koku salıyomuşuz ondanmı yoksa bişey yapamıyacagını bildiğinden mi bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…