- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.421
ben egzersiz yapıyorum zaten 2 parmak ama bakalım olacak inşallah
merhaba kızlar. dün gece egzersiz süper gectı p... yarısından fazlası gırdı cok az kaldı bu ısı bıtırmeme ılk baslarda canım cok acıyordu ama dun gece cok ıyı motıve olmmustum o nedenle olsa gerek hıc canım acımadı. bu aksam daha ıyı olucak ıns...
canım ne zamn bu ısı odev gıbı yaptıysam basarısız olduk rahat olmak cok onemlıymıs bıraktım kendımı rahat olmaya calıstım ve ıcerı gırerken esım ılerı gerı baskı yaptı sıksık. oyle olunca orası zaten uyusuyor gıbı oluyor ve yavs yavs ıcerı dogru ıtledı anlamadım bıle bır baktık yarısı ıcerde her egzersızde bıraz daha ıcerı gırmeye calısıyoruz bakalım olcak ıns.
fatmagulun sucunu seyredıyımde egzersıze devam :)
bu arada iki parmağı yapıyorum ama penis denemesi yapmayı hiç istemiyorum nezaman cesaret gelcek ya
merhaba kızlar. dün gece egzersiz süper gectı p... yarısından fazlası gırdı cok az kaldı bu ısı bıtırmeme ılk baslarda canım cok acıyordu ama dun gece cok ıyı motıve olmmustum o nedenle olsa gerek hıc canım acımadı. bu aksam daha ıyı olucak ıns...
evet süper olur aslında..mesala benim son üç günüm ,reglim saat gibidir ..normale göre egzersizlerim
biraz zor oluyor ondan mı acaba?gerçi uğraşıyorum ve oluyoda ama nedenini bilen varsa memnun olurum..kıslarrrr..
bu kadar dinlence yeter .....heyecan dorukta...dualarım hepimizle umudum yüreğimde gidiyorummmm...
bende öyleyim canım jimnastikçi gibi oldumEvet canım yaa...eşim hepsini merak ediyor,şekilden şekile girip bir gecede hepsini yaptığımız oluyor,vallahi..Hatta bir ara kamasutra pozisyonlarını söylemişti,tamam dedim hele biraz daha rahatlayalım hepsini deneriz ama bebişde düşük tehlikesi olunca ara verdik..
yaptım tatlım yaptım kaçarmıben biliyorum hehehe regliden sonra denicem
hiç şaşırmadım
kız venüs cimbomgüle sen sor onukesin yapmıştır kız bak bebek olayını erteledim ben seni bekliyorum he ona göre temmuzda beraber hamiş kalcaz kocişini kandır
ayyy sordum denemiş kudurukayy inşallah yawru kuşum kocişi bi kata kulleye getiremde anam 2 tane prezervatif hazırladım delipte birinin başına bişey gelirse öbürü yedek olsun diye dedim mantar geçmemiştir sana bulaşmasın takalım yemedi adam yawww :90::90::90: ben napsam bu adamıda farkında olmadan verse bana bebişlerimi
tatlim gercekten bazen bende dusunuyorum vajililer bitti heralde diyeo zaman biz obur topige gecelim diyecem ama ben bunu yasadim yasayan kimse kalsin istemiyorum bir faydam dokunsa bu beni cok mutlu ediyor.egzersiz yapan arkadaslara cok dua ediyorum cok guzel gidiyorlar kisa zamanda cozecekler insallah.okuyupta yazmaya cesareti olmayan arkadaslar da insallah bir an once yazarlar da onlar da tez zamanda kurtulurlar insallah [/QUOTE
Kızlar ben hala muma devam şu kocişin keyfini bi yapabilsem p...s denemesi istiyorum ama çok da ütüne gitmeyim diye bekliyorum. Sizin kocalarınız her gece deneme yapıyomuydu?Benimkisi pek bi nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?