- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.401
birazdan özel msjlara bakacam şimdi şurada asık suratları bi pataklamam lazımbende diyom ellerim niye kaşınıyo meğer birilerinin canı kızılcık çekmiş ondanmış dayak isteyenler döünün popolarınızı beni yormayın yoksa falakayamı yatırsak yaww sizi:88::88::88::88:<<<<<--ne diyom burda tercüme edin bakiiiim
Kaçıyom ben kızlar yemek yapmam lazım bayyyyyyyyyyyyy
Verdik mecburen ama eşim işe gitmeden damdaki kedilerin cilveleşmelerine bakıyor...bide diyorki heyyt yapmayın karımın gözünün önünde hamle kadın canı ister diyor yaa...Ama hakikaten istemeye başladı,şu 3 ay geçsin dra soralım bakalım ne diyecek..
by byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKaçıyom ben kızlar yemek yapmam lazım bayyyyyyyyyyyyy
bir yemek yiyim de gelim dedim oyle bir kaynatmissiniz ki zor okudum be yawww
venuscum o dedigin yerin tercumesi ''hemen yataga git''demek tatlim bence biz bunu geceleri daha cok kullanalim
yaaa bu araada kac sayfa okudum ama hep vajiyi yenenler yazmis birkac tane egzersiz yapan arkadas var nerde bu kizlar yawwwwwwwwww:44:
venuscum o dedigin yerin tercumesi ''hemen yataga git''demek tatlim bence biz bunu geceleri daha cok kullanalim
yaaa bu araada kac sayfa okudum ama hep vajiyi yenenler yazmis birkac tane egzersiz yapan arkadas var nerde bu kizlar yawwwwwwwwww:44:
çok haklısın,canım...egzersiz yapanlar listesinde bir dolu isim var ama buraya giren çok az kişi var...üstelik yenenler daha fazla burda,vajili kimse kalmadı mı yoksa?bu bizi daha mutlu eder tabi ama vajili olup cesaret edemeyen arkadaşlar varsaki bende bir müddet hiçbir şey yazamadım...biran önce başarmak için yazsınlar..
kesinlikle katılıyorum iyiakşamler meleklerim dua edin yarın gitsinler gerçekten kaynanamlar
Çok haklısın,canım...Egzersiz yapanlar listesinde bir dolu isim var ama buraya giren çok az kişi var...Üstelik yenenler daha fazla burda,vajili kimse kalmadı mı yoksa?bu bizi daha mutlu eder tabi ama vajili olup cesaret edemeyen arkadaşlar varsaki bende bir müddet hiçbir şey yazamadım...Biran önce başarmak için yazsınlar..
telebekkk gördünmü bak hamile olmadığını öğrendiğinde üzülmüştün bizde vardır bi hayır demiştik....işte ayrılacakmışsın....
buarada venüs 2 diiiceeem var....1.si benim 3 ay bebişim olmaz mı yani:26::26::26:2.si de kulaktan kulağa yapma ayıp bizede söle o pozisyonu benim kociş pozisyon manyağıı
Çok haklısın,canım...Egzersiz yapanlar listesinde bir dolu isim var ama buraya giren çok az kişi var...Üstelik yenenler daha fazla burda,vajili kimse kalmadı mı yoksa?bu bizi daha mutlu eder tabi ama vajili olup cesaret edemeyen arkadaşlar varsaki bende bir müddet hiçbir şey yazamadım...Biran önce başarmak için yazsınlar..
kesinlikle katılıyorum iyiakşamler meleklerim dua edin yarın gitsinler gerçekten kaynanamlar
canım ya yazını okuyunca vallahi bende kendimi tutamadım ağladım ,okadar mutlu olmuşsunkı yazına yansımış allah mesut bahtiyar etsin darısı başımıza olsun dua et bizlere canm öptüm....
asagiya baktimda sadece basaranlar burda biz neciyiz ulen burda o zamannn
hee vallaaa başaranlar anca birbirini gaza getirio....dierlerinin ihtiyacı yok galiba
ecrin sen daha yeni başarmışsın ne güzel tebrik ederim..darısı başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?