Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaynanamlar gitsiinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
başarmak istiorum artık çokkk geç kaldımmm şimdiye yenmiştim bileeeee:84::84::84::84::84:

amiin. yaw bende de hiç istek olmuo yaw bende napcam bilmiom :44:

töbe töbe yazık ya kadıncağız isteklıymış adam da iş güçten kadınla ilgilenemıyo ,günah almayayım ama ilgisizlik insanları arayışa sürükleyebilir heleki bugunumzde internet denen başbelası bir alet varken ,allah dağına göre kar versin başka diycek bişi yok ::44::44::44:

işte kimimiz böle imtihandayız kimimiz öle imtihandayızzzz....kadın haklıı amaa istediği kocası helaliiii.....
ahhh biz öle olcazda bizimkiler bizi rahat bırakcakkk
gerçii onlarııı vajiii yüsünden cinsel hayattan soğuttuk yaaa neyseee

yaaa okudum simdi
kiz allah korusun bende mi oyle olcam yoksa bende simdi istiyom ama benim adam kaciyo yaaaa deli ediyo beni yok yorgunum yok kim banyo yapacak sinir oldum bugun zaten taze gelinligimi yasayamadim beeeeeeeee

bu vajınusmus bizi eşlerimiziii ne halee getirdii yaa her nerdee bu sıkıntııyı yaşayan varsaa Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallahhh.....

slm kızlar nasılsınız yine kaynatmışınız bakıyorumda jasmincim cvp yazcam sana 10 dk. bekliyorum :)))

slmmmmm iyiyiz hamd olsun seni sormalıııııı kısssssss canımmm sakız çektii sakız ver banaaaaa:84::84::84::84::84::84:

bana bak özelden ne kaynatıonuss sizzzz pozisyonlarınızııı yazın burayaaa aklımızda bulunsun ilerde lasım olurrrr aaaaaaaaaaaaa özelden özelden olmuooooo bizimde canımız var bizdee insanızzz

ne oluyor orda benim arkidişimi kim üzmüş bakim kafasını kırarım gelirsem
ay ay ay ne güzel amanda aman çiçekler böcekler bende alıp ekeceğim sanırım çiçek ekme vakti geldi .... kocişe ödülünü ver bakem ohhhh bu haftasonu bol kaynatmalı geçsin inşallah ben hastayım kociş yarın gidiyor.
olabilir cncmm bi gün bi günü tutmuyor bazen kaynananları kafana takmışındır relax ol egz. devam et cnmcm benimde öle bigün cok rahat aldıgım gün bigün zor oluyordu yılmak yok yola devam
harikasın tatlım benim ne güzel iişte az kalmış halaya
kaynanamlar gitsiinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
başarmak istiorum artık çokkk geç kaldımmm şimdiye yenmiştim bileeeee:84::84::84::84::84:

az kaldı egz. devam et cnmcm

bu vajınusmus bizi eşlerimiziii ne halee getirdii yaa her nerdee bu sıkıntııyı yaşayan varsaa Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallahhh.....
amin cnmcm

yok kız pozisyon diil başka bişey sormuşta arkidiş ondan yani

[/COLOR][/B]
aaa benden başka kimseeee yok ilk defaaaa tek kaldım bu topikteeee
ya beni kaçırırlarsaaaaaaa kaçıranaaaa başına bela almaaa ben vajınusmusummm dicemmmm

tövbe estağfirullaahhh gene sabah sabah geldiler banaaa

oluyor kızlar normal o günlerde geçiyor merak etmeyin şoka giriyor adamlar normal yani
bu gece jelle denycem ve hepsini alıcammmmmm

bi günde kıçının üstünde otur leynnnn fink fink geziyon hep aminnnnnnnnn

napak anam kociş evde geziyoz işte ben geldim sen yoksun bu seferde sen geziyosun fink fink evde oturda cocuk yap gıdaklaman geçmeden

kızlar nasılsınız ya gelişmelr olmuş aferin kız nazende kızzz özüm senin bu kaynananlar ne gelip duruyolar sana daha yeni gitmedimi onlar ecrinnn nasıl gidiyo kaçıncı denemeyi yaptın bugüne kadar sen kocana mesir macunu filan yedir kız ne bu anam kadın vaji yi yenmiş buda yok banyo yapamazmış yok yorgunmuş atla kız tepesinee vaaaaaaaaaaavvvvvvv

kızlar lutfen hangi pozisyonda bu vajı yeniliyosa yazın paylaşın sizin bilgilerinize ihtiyacımız var özelden filen olmuyo ama

canım bence herkesin rahat ettigi pozisyon farklı sen mum denemesini filan hangi pozisyonda alıyosan p..denemesinide o pozisyonda yap bence

kızlar lutfen hangi pozisyonda bu vajı yeniliyosa yazın paylaşın sizin bilgilerinize ihtiyacımız var özelden filen olmuyo ama

canım pzoisyon kişiden kişiye değişiyor ama genelde kadının üstte oldugu poz. daha kolay bana zor gelmişti ben eşimin üstte oldugu klasik poz. yendim belimin altına yastık koydum ve bacaklarımı iyice açtım o şekilde oldu ama sonrasında benim üstte old. denedik o daha kolay artık çogunlukla öle yapıyoruz. kimileride yatagın ucunda oldukları bacaklarını açtıkları eşin üstte oldugu poz. yendi. kimileri eşinin üstüne ters oturdu yani popoları eşlerine dönük olarak sen kendini hangi poz. rahat hissedersen o poz. yap. bide egz. hangi poz. yapıyorsanız o poz. yapın. p... denemesinde p.... bakmayın onu aparat gibi düşünüp yapın. kayganlastırıcı kullanın . nefes alıp verin ıkının zorlandıgınız yerler oldugunda yine nefes egz. yapın.

canım pzoisyon kişiden kişiye değişiyor ama genelde kadının üstte oldugu poz. daha kolay bana zor gelmişti ben eşimin üstte oldugu klasik poz. yendim belimin altına yastık koydum ve bacaklarımı iyice açtım o şekilde oldu ama sonrasında benim üstte old. denedik o daha kolay artık çogunlukla öle yapıyoruz. kimileride yatagın ucunda oldukları bacaklarını açtıkları eşin üstte oldugu poz. yendi. kimileri eşinin üstüne ters oturdu yani popoları eşlerine dönük olarak sen kendini hangi poz. rahat hissedersen o poz. yap. bide egz. hangi poz. yapıyorsanız o poz. yapın. p... denemesinde p.... bakmayın onu aparat gibi düşünüp yapın. kayganlastırıcı kullanın . nefes alıp verin ıkının zorlandıgınız yerler oldugunda yine nefes egz. yapın.
canım başarılarrr sakin ol bitanem zafer senin olacak sonunda başarılar dilerim tatlımm...

canım msj mı gördün müü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…