- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.001
kıslar su topiği okurmusunnnuzz herkesin derdi farklıı vallaa.....Rabbim bizede istekli olucamız günleri yasatsın inşallahhh....http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425681-derdim-var.html
kıslar su topiği okurmusunnnuzz herkesin derdi farklıı vallaa.....Rabbim bizede istekli olucamız günleri yasatsın inşallahhh....http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425681-derdim-var.html
amiin. yaw bende de hiç istek olmuo yaw bende napcam bilmiom :44:
yaaa okudum simdi
kiz allah korusun bende mi oyle olcam yoksa bende simdi istiyom ama benim adam kaciyo yaaaa deli ediyo beni yok yorgunum yok kim banyo yapacak sinir oldum bugun zaten taze gelinligimi yasayamadim beeeeeeeee
slm kızlar nasılsınız yine kaynatmışınız bakıyorumda jasmincim cvp yazcam sana 10 dk. bekliyorum :)))
ne oluyor orda benim arkidişimi kim üzmüş bakim kafasını kırarım gelirsemayyyyy ölüyom sinirden adam hala gitmedi deli olucam çayına şekeri bile koruması atıp karıstırıyo benim 1de işten çıkmam lazımdı 14,30 da kuaförde randevum vardı offfff offfffffffff bi salak yüzünden bekle dur işin yoksa
ay ay ay ne güzel amanda aman çiçekler böcekler bende alıp ekeceğim sanırım çiçek ekme vakti geldi .... kocişe ödülünü ver bakem ohhhh bu haftasonu bol kaynatmalı geçsin inşallah ben hastayım kociş yarın gidiyor.anacım takılmak sorun değilde programım vardı ağdaya gitcektim eve döncektim duş alcaktım parıl parlayacaktım yımırtalarım sıcakken azcık fantezi yapardık kocişle deli gibi akıntım var demekki yumurtalar coştu bendekociş dün gece bana sürpriz yaptı bir sürü çeşit çeşit çiçek tohumu almış çok sevindirik oldum akşamada başka bi hediye getircek karşılığını vermek lazım dimi
olabilir cncmm bi gün bi günü tutmuyor bazen kaynananları kafana takmışındır relax ol egz. devam et cnmcm benimde öle bigün cok rahat aldıgım gün bigün zor oluyordu yılmak yok yola devamvalllaaaaa esraa anlamış deilim bende kendimiiii yarısına kadar alıodum geçen yaptımızda ucunu zor aldım benim yenmem an meselesiydi 2 ay olduuu egsersiz yapalı hala başarmış deilimmmm anlamış deilim kendimi... sende dilatoru yarıya kadar almıssınnn p...s de alırsın yarıya kadarrr ondan sonrada başarırısın inşallahhh
harikasın tatlım benim ne güzel iişte az kalmış halayap..s den büyük olan mumu alabiliyom içime çok rahat
şimdi tekarar egzersiz yapacağım
bugün büyük gün
akşam deneyeceğiz
11. gün egzersize başlayalı
3 gününü hiç yapmadım sayabilirim
11 gün boyunca eşim bekledi egzersizlerimi bitirmemi
ikimiz de sabırsızlanıyoruz
inş. akşam bu iş biterrrrr
kaynanamlar gitsiinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
başarmak istiorum artık çokkk geç kaldımmm şimdiye yenmiştim bileeeee:84::84::84::84::84:
amin cnmcmbu vajınusmus bizi eşlerimiziii ne halee getirdii yaa her nerdee bu sıkıntııyı yaşayan varsaa Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallahhh.....
slmmmmm iyiyiz hamd olsun seni sormalıııııı kısssssss canımmm sakız çektii sakız ver banaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bana bak özelden ne kaynatıonuss sizzzz pozisyonlarınızııı yazın burayaaa aklımızda bulunsun ilerde lasım olurrrr aaaaaaaaaaaaa özelden özelden olmuooooo bizimde canımız var bizdee insanızzz
aaa benden başka kimseeee yok ilk defaaaa tek kaldım bu topikteeee
ya beni kaçırırlarsaaaaaaakaçıranaaaa başına bela almaaa ben vajınusmusummm dicemmmm
tövbe estağfirullaahhh gene sabah sabah geldiler banaaa
oluyor kızlar normal o günlerde geçiyor merak etmeyin şoka giriyor adamlar normal yaniamannn sorma ben tam gaz bekliyorum da bu sefer benim adam oldu heralde vaji herifin keyfini bekliyom.daha taze gelinligimin tadini cikaramadim yahuuuu.alisti adam kac sene vajili hayata o da inanamiyor heralde basardigima.haberi yok uykusunda sinirlenecem binecem tepesine binecem tepesine
bu gece jelle denycem ve hepsini alıcammmmmm
bi günde kıçının üstünde otur leynnnn fink fink geziyon hepaminnnnnnnnn
amin cnmcm
yok kız pozisyon diil başka bişey sormuşta arkidiş ondan yani
kızlar lutfen hangi pozisyonda bu vajı yeniliyosa yazın paylaşın sizin bilgilerinize ihtiyacımız var özelden filen olmuyo ama
özümcüm senden ne haber egzersizlerden
kızlar lutfen hangi pozisyonda bu vajı yeniliyosa yazın paylaşın sizin bilgilerinize ihtiyacımız var özelden filen olmuyo ama
canım nasılsın taze gelin:)nasıl gidior kaçıncı deneme yaptınız rahatsın dimi canımcalisiyorum bugun de canim ya.bir yandan da burayi takip etmeye calisiyorum.biz en son konustugumuzdan beri daha denemedik.benim spaydinin keyfini bekliyom
sen ne yaptin canim doktor isini hallettin mi?
canım başarılarrr sakin ol bitanem zafer senin olacak sonunda başarılar dilerim tatlımm...
canım pzoisyon kişiden kişiye değişiyor ama genelde kadının üstte oldugu poz. daha kolay bana zor gelmişti ben eşimin üstte oldugu klasik poz. yendim belimin altına yastık koydum ve bacaklarımı iyice açtım o şekilde oldu ama sonrasında benim üstte old. denedik o daha kolay artık çogunlukla öle yapıyoruz. kimileride yatagın ucunda oldukları bacaklarını açtıkları eşin üstte oldugu poz. yendi. kimileri eşinin üstüne ters oturdu yani popoları eşlerine dönük olarak sen kendini hangi poz. rahat hissedersen o poz. yap. bide egz. hangi poz. yapıyorsanız o poz. yapın. p... denemesinde p.... bakmayın onu aparat gibi düşünüp yapın. kayganlastırıcı kullanın . nefes alıp verin ıkının zorlandıgınız yerler oldugunda yine nefes egz. yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?