- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.961
canim bence kullan p..isle yaparken alistiktan sonra ihtiyacimiz kalmayacak ama simdilik kullanmadan cok kuru oluyor ve ilerletmesi de zor oluyor.[/QUOTE][/QU
BEN BİRDE JEL KULLANMADIM GALİBA ONDAN DA OLDU
günaydın kıslaaaaaaaaarrrrrrgeçmişi okumadım yenen varmıııı
aaa benden başka kimseeee yok ilk defaaaa tek kaldım bu topikteeee
ya beni kaçırırlarsaaaaaaakaçıranaaaa başına bela almaaa ben vajınusmusummm dicemmmm
tövbe estağfirullaahhh gene sabah sabah geldiler banaaa
kız ben neciyim burda beni adamdan saymıyomusun ?
kıs sen buranın komutanısın nidemek nidemektam ben yasdım sen gelmiştin ne örüonn seksi hatunnnnnn
bu arada ecrin naber yafyumm nasıl gidio cinsel hayatın alıştınmııı
kıs sen buranın komutanısın nidemek nidemektam ben yasdım sen gelmiştin ne örüonn seksi hatunnnnnn
bu arada ecrin naber yafyumm nasıl gidio cinsel hayatın alıştınmııı
kız ben hep burdaydım gitmedim bi yere bi şey yazmayınca düşüyom demekkiçalışıyom napıyım çok kıl bi müşteri var onu bekliyom gitsede çıksam adam kroyum ama para bende diyen cinsten 100 yaşında ama her seferinde 18 lik hatunları takıp koluna geliyor kızları gönderiyor odama sohbet etcekmişim hey allammmm tek derdimde oydu benim zaten
amannn sorma ben tam gaz bekliyorum da bu sefer benim adam oldu heralde vaji herifin keyfini bekliyom.daha taze gelinligimin tadini cikaramadim yahuuuu.alisti adam kac sene vajili hayata o da inanamiyor heralde basardigima.haberi yok uykusunda sinirlenecem binecem tepesine binecem tepesine
vayyyy kart zamparaaa vayyyyyvay azgın teke vayyyyy yol kıs saçını başınıı
abooooooooooooooooooooooooo tırstımmmmmmmm osaman sen benden o ihtiyaraaa selammm söleekız nereye dokunuyon adama şoförü koruması hep beraber dolanıyorlar adam sanırsınki mafya babası altı üstü kıytırık bi firması var ama hava o biçimşimdide tutturmuş senin gibi bi eleman bana lazım deyip duruyor ıyhhhhh yaniiiiii
[FONT=georgia,serif][FONT=georgia,serif][/FONT]
Yaşam, bana bir şeyler mi anlatmak istiyorsun? [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Çünkü... [/FONT]
[FONT=georgia,serif]
Başarısızlık ben bir başarısızım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Henüz başaramadım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir şeyler öğrendim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] aptallaştım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ümitsizliğe kapıldım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneme cesaretini gösterdim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]ben aşağılığım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Mükemmel değilim demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] zamanımı boşa harcadım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]vazgeçmeliyim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sıkı çalışmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]asla başaramayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sabırlı olmalıyım demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]benden ümidini kestin demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir bildiğin var demektir. [/FONT]
[FONT=georgia,serif]John J. Maxwell [/FONT]
kız nereye dokunuyon adama şoförü koruması hep beraber dolanıyorlar adam sanırsınki mafya babası altı üstü kıytırık bi firması var ama hava o biçimşimdide tutturmuş senin gibi bi eleman bana lazım deyip duruyor ıyhhhhh yaniiiiii
Günaydın herkese jasmin öncelikle özeldeki mesajın için çok tşk ederim. Anneannem rahatsızlanmış bizim çalıştığımız hastaneye götürmüşler bizde apaor topr çıktık evde de misafir vardı onları bile bıraktım üzgün ve gergin olduğum içimden hiç deneme yapmak gelmedi ama eşimi çok özlemşim ben ya ilk defa dün akşam uyumadı seviştik sonra parmağını soktuğunu söyledi inanamadım bu benim için büyük bişey nasıl soktun yalan söyleme dedim gerçekten doğru dedi hiç hissetmedim nasıl oldu analamadım o da çok sevindi bana inanılmaz destek vermeye başladı önceki halimi ve şuandaki durumumu biliyor çok ilerleme kaydettin dedi kısa süre de buna başaracağıma inanıyorum. Sizlere çok tşk ederim siz olmayasaydım bu kadar cesaret edemezdim keşke daha önce tanısaydım sizleri belki bu kadar üzülüp yıpranmayacaktım. ÇOk MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM. Ama hafta sonu hiç bişey yapamacağım evde çok işim var çünkü kayınvalidemin günü var misafirleri ben ağırlayacağım evi görmek isteyen çok varmış bahanesiyle aradan çıkacakmış işte yorucu bir hafta sonu olacak
tatlim hosgeldin bitanemgorusemek kac gundur ayollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?