Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/QU

BEN BİRDE JEL KULLANMADIM GALİBA ONDAN DA OLDU[/QUOTE]
canim bence kullan p..isle yaparken alistiktan sonra ihtiyacimiz kalmayacak ama simdilik kullanmadan cok kuru oluyor ve ilerletmesi de zor oluyor.

[FONT=georgia,serif]
Yaşam, bana bir şeyler mi anlatmak istiyorsun?
[/FONT]

[FONT=georgia,serif]Çünkü... [/FONT]
[FONT=georgia,serif]
Başarısızlık ben bir başarısızım demek değildir;
[/FONT]

[FONT=georgia,serif]Henüz başaramadım demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir şeyler öğrendim demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] aptallaştım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] ümitsizliğe kapıldım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Deneme cesaretini gösterdim demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık [/FONT][FONT=georgia,serif]ben aşağılığım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Mükemmel değilim demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif] zamanımı boşa harcadım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]vazgeçmeliyim demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sıkı çalışmalıyım demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]asla başaramayacağım demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Daha sabırlı olmalıyım demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]Başarısızlık[/FONT][FONT=georgia,serif][/FONT][FONT=georgia,serif]benden ümidini kestin demek değildir; [/FONT]
[FONT=georgia,serif]Bir bildiğin var demektir. [/FONT]

[FONT=georgia,serif]John J. Maxwell [/FONT]
[FONT=georgia,serif][/FONT]

aaa benden başka kimseeee yok ilk defaaaa tek kaldım bu topikteeee
ya beni kaçırırlarsaaaaaaa kaçıranaaaa başına bela almaaa ben vajınusmusummm dicemmmm

tövbe estağfirullaahhh gene sabah sabah geldiler banaaa

kız ben neciyim burda beni adamdan saymıyomusun ?

aaa benden başka kimseeee yok ilk defaaaa tek kaldım bu topikteeee
ya beni kaçırırlarsaaaaaaa kaçıranaaaa başına bela almaaa ben vajınusmusummm dicemmmm

tövbe estağfirullaahhh gene sabah sabah geldiler banaaa

"Nasibinde varsa,
alırsın karıncadan bile ders.
Nasibinde yoksa,
Bütün cihan önüne... serilse
sana ters..."
...
Hz Mevlâna

kıs sen buranın komutanısın nidemek nidemek tam ben yasdım sen gelmiştin ne örüonn seksi hatunnnnnn

bu arada ecrin naber yafyumm nasıl gidio cinsel hayatın alıştınmııı

kız ben hep burdaydım gitmedim bi yere bi şey yazmayınca düşüyom demekki çalışıyom napıyım çok kıl bi müşteri var onu bekliyom gitsede çıksam adam kroyum ama para bende diyen cinsten 100 yaşında ama her seferinde 18 lik hatunları takıp koluna geliyor kızları gönderiyor odama sohbet etcekmişim hey allammmm tek derdimde oydu benim zaten

kıs sen buranın komutanısın nidemek nidemek tam ben yasdım sen gelmiştin ne örüonn seksi hatunnnnnn

bu arada ecrin naber yafyumm nasıl gidio cinsel hayatın alıştınmııı

amannn sorma ben tam gaz bekliyorum da bu sefer benim adam oldu heralde vaji herifin keyfini bekliyom.daha taze gelinligimin tadini cikaramadim yahuuuu.alisti adam kac sene vajili hayata o da inanamiyor heralde basardigima.haberi yok uykusunda sinirlenecem binecem tepesine binecem tepesine

vayyyy kart zamparaaa vayyyyy vay azgın teke vayyyyy yol kıs saçını başınıı

aynen bizden sonraaaa eşler vijili oluo galibaaa önceden o denemek isterdi ben istemesdim simdi ben denemek istiom o istemioooooo bizim psikolojimiz düzelirkenn onlarınki bozuluooo herhaldeee neyse onlaradaa burda bi topik açarızzzzzz onlardaaaa vajili erkekler olarak konusurlarrr

vayyyy kart zamparaaa vayyyyy vay azgın teke vayyyyy yol kıs saçını başınıı

kız nereye dokunuyon adama şoförü koruması hep beraber dolanıyorlar adam sanırsınki mafya babası altı üstü kıytırık bi firması var ama hava o biçim şimdide tutturmuş senin gibi bi eleman bana lazım deyip duruyor ıyhhhhh yaniiiiii

abooooooooooooooooooooooooo tırstımmmmmmmm osaman sen benden o ihtiyaraaa selammm sölee toprağı bol olsun inşallahhh

haarikaaa

tatlim sen kanma oyle guzel sozlere ne demisler''uc kurus asim agrisiz basim''boylemiydi bu soz tam hatirlayamadim gerci

canımm çok sevindiiimm yaa inankii . ilişkde böle kolay olacak Allahın izni ile. geçmş olsun burada ananen için.
işlerin bittikten sonra gene devam edersin eşinde destek olmasına çok sevindim beraber birbirinize desteğinizle yeneceksin bu durumu inşallah dualarımızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…