- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.981
hoşbuldumm canımm . Evet kııızz kaçgündür görüşemedik valla yaa naptınn ne ettinn kıız nerelerdesin
bu gece jelle denycem ve hepsini alıcammmmmm
ayyyyy ölüyom sinirden adam hala gitmedi deli olucam çayına şekeri bile koruması atıp karıstırıyo benim 1de işten çıkmam lazımdı 14,30 da kuaförde randevum vardı offfff offfffffffff bi salak yüzünden bekle dur işin yoksa
kim kız o seni bu kadar sinirlendirmişşallamm yaa .. neyse bizimle birazcık daha takılırsın
anacım takılmak sorun değilde programım vardı ağdaya gitcektim eve döncektim duş alcaktım parıl parlayacaktım yımırtalarım sıcakken azcık fantezi yapardık kocişle deli gibi akıntım var demekki yumurtalar coştu bendekociş dün gece bana sürpriz yaptı bir sürü çeşit çeşit çiçek tohumu almış çok sevindirik oldum akşamada başka bi hediye getircek karşılığını vermek lazım dimi
oyyy oyyy fantezi heeHaklısın canım hakkını vermek lazımm arada hazır yumurtalarada bişey gönderirsiniz belkii farkında olmadan
özümcüm senden ne haber egzersizlerden
hoşbuldumm canımm . evet kııızz kaçgündür görüşemedik valla yaa naptınn ne ettinn kıız nerelerdesin
kızlar nasılsınız
slmmmm
nasılsın egzersizler nasılll
tmmm değiştiririm birazdannnn:44::44::44::44::44:
bende egsersiler süper bi problem yokta p....s yarısını alırken simdi alamıommm:84::84:
senin egsersi nasıl
p..s den büyük olan mumu alabiliyom içime çok rahat
şimdi tekarar egzersiz yapacağım
bugün büyük gün
akşam deneyeceğiz
11. gün egzersize başlayalı
3 gününü hiç yapmadım sayabilirim
11 gün boyunca eşim bekledi egzersizlerimi bitirmemi
ikimiz de sabırsızlanıyoruz
inş. akşam bu iş biterrrrr
inşallahhh canım benim inşallah başarırısınnn...geldiğinde ne durumdaydın şimdi ne durumdasınnn aferin kıs sanaaa
teşekkür ederim canım ik geldiğimde 1 hafta sadece okudum
sonra kulak çöpüyle denemiştim
ne kadar kolaymış aslında
dimeeee... şimdi sana kulak çubuğu ne kadar komik geliodur kulak cubugundan korktun anlar geliodur aklına gülüosundurr... aslında çok kolay birşey amaa sonradan anlıoruzzzz maleseff
calisiyorum bugun de canim ya.bir yandan da burayi takip etmeye calisiyorum.biz en son konustugumuzdan beri daha denemedik.benim spaydinin keyfini bekliyom
sen ne yaptin canim doktor isini hallettin mi?
p..s den büyük olan mumu alabiliyom içime çok rahat
şimdi tekarar egzersiz yapacağım
bugün büyük gün
akşam deneyeceğiz
11. gün egzersize başlayalı
3 gününü hiç yapmadım sayabilirim
11 gün boyunca eşim bekledi egzersizlerimi bitirmemi
ikimiz de sabırsızlanıyoruz
inş. akşam bu iş biterrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?