Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyy ölüyom sinirden adam hala gitmedi deli olucam çayına şekeri bile koruması atıp karıstırıyo benim 1de işten çıkmam lazımdı 14,30 da kuaförde randevum vardı offfff offfffffffff bi salak yüzünden bekle dur işin yoksa

kim kız o seni bu kadar sinirlendirmişş allamm yaa .. neyse bizimle birazcık daha takılırsın

kim kız o seni bu kadar sinirlendirmişş allamm yaa .. neyse bizimle birazcık daha takılırsın

anacım takılmak sorun değilde programım vardı ağdaya gitcektim eve döncektim duş alcaktım parıl parlayacaktım yımırtalarım sıcakken azcık fantezi yapardık kocişle deli gibi akıntım var demekki yumurtalar coştu bende kociş dün gece bana sürpriz yaptı bir sürü çeşit çeşit çiçek tohumu almış çok sevindirik oldum akşamada başka bi hediye getircek karşılığını vermek lazım dimi

oyyy oyyy fantezi hee haklısın canım hakkını vermek lazımm arada hazır yumurtalarada bişey gönderirsiniz belkii farkında olmadan

özümcüm senden ne haber egzersizlerden

valllaaaaa esraa anlamış deilim bende kendimiiii yarısına kadar alıodum geçen yaptımızda ucunu zor aldım benim yenmem an meselesiydi 2 ay olduuu egsersiz yapalı hala başarmış deilimmmm anlamış deilim kendimi... sende dilatoru yarıya kadar almıssınnn p...s de alırsın yarıya kadarrr ondan sonrada başarırısın inşallahhh

hoşbuldumm canımm . evet kııızz kaçgündür görüşemedik valla yaa naptınn ne ettinn kıız nerelerdesin

calisiyorum bugun de canim ya.bir yandan da burayi takip etmeye calisiyorum.biz en son konustugumuzdan beri daha denemedik.benim spaydinin keyfini bekliyom
sen ne yaptin canim doktor isini hallettin mi?

bende egsersiler süper bi problem yokta p....s yarısını alırken simdi alamıommm:84::84:

senin egsersi nasıl

p..s den büyük olan mumu alabiliyom içime çok rahat
şimdi tekarar egzersiz yapacağım
bugün büyük gün
akşam deneyeceğiz
11. gün egzersize başlayalı
3 gününü hiç yapmadım sayabilirim
11 gün boyunca eşim bekledi egzersizlerimi bitirmemi
ikimiz de sabırsızlanıyoruz
inş. akşam bu iş biterrrrr

inşallahhh canım benim inşallah başarırısınnn...geldiğinde ne durumdaydın şimdi ne durumdasınnn aferin kıs sanaaa

teşekkür ederim canım ik geldiğimde 1 hafta sadece okudum
sonra kulak çöpüyle denemiştim
ne kadar kolaymış aslında

dimeeee... şimdi sana kulak çubuğu ne kadar komik geliodur kulak cubugundan korktun anlar geliodur aklına gülüosundurr... aslında çok kolay birşey amaa sonradan anlıoruzzzz maleseff

dimeeee... şimdi sana kulak çubuğu ne kadar komik geliodur kulak cubugundan korktun anlar geliodur aklına gülüosundurr... aslında çok kolay birşey amaa sonradan anlıoruzzzz maleseff

aynen tatlım şimödi gülüyorum
akşam şu işi bitireyim ona da çok basxitmiş drim inş. yarınnnn

calisiyorum bugun de canim ya.bir yandan da burayi takip etmeye calisiyorum.biz en son konustugumuzdan beri daha denemedik.benim spaydinin keyfini bekliyom
sen ne yaptin canim doktor isini hallettin mi?

olsun canım denersiniz bundan sonrasında günler sizinn

bende gittim doktora canım çok şükür sonunda bişeyciğim kalmamış başladık denemelere iyi gidiyor bakalımm alışacam inşallah gittikçe

oo bugün denememi vaar. maşallah canım ne güzel ilerlemişsin

bu akşam bitirirsin bu işi senn inşallah dualarımız sizinle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…