- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.101
hmmmm hayırlıs bakalımmmmiçimden bir ses bugun bir basarı haberi daha alacakmısız diyor :79::79:
arkadaşlar ben kaçar
kocam beni almaya geliyor ev bakmaya gideceğiz görüşrüz akşama
özümm sakın vazgeçmeeeee
misyoner pozisyon ne yawww hangi pozisyon o nedemek:26::26:
ağlamak istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bi ben başaramadımmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlamak istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende başarmak istiorummmmmmmmmmmmmmmm off yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
içimden bir ses bugun bir basarı haberi daha alacakmısız diyor :79::79:
canim benim uzulme nolursun seninde olacak sende bir gun basardim yazacaksin.p...isin yarisini aliyorsun ne guzel bak daha kulak cubugunu sokamayanlar var.uzme kendini bir anda olacak sen bile anlamayacaksin
ben ilk yendiğim gün ilk başlarda olmadı eşimde erek. kaybı yaşadı falan bende odanın kapısını kilitledim yapmadan çıkamazsın odadan dedim okadar hırs yapmıştımki ve oldu eşimde iyiyki beni çıkarmamışsın dedi bence sizde vajiyle inatlaşın ve hırs yapın üstüne gidin böylece yeniliyor bize ve oluyor
keşkeee o kişi ben olabilsemmmmmm
eşim bileee yarısının girdiğinee çok seviniooooo banaa tamı girmes okadar deyip teselliiii edioooo artıkk çok yoruldummmmm çok bunaldımm
o ağlayan avatarıı bulup koymam lasımmm gene ağlama moduna girdimmmm
merhaba kızlar kimseler yokmu
eşim bileee yarısının girdiğinee çok seviniooooo banaa tamı girmes okadar deyip teselliiii edioooo artıkk çok yoruldummmmm çok bunaldımm
slm ark. nasılsınız nazende yendi buardaa darısı diğer ark. başına hep dua ediyorum az kaldı
egzersizde oyalanmayın
bir mumu sokabiliyorsa hemen diğerine geçin bir hafta aynı mumla oyalanmayının
penis aşamasında olan arkadaşlar
biraz cesaret biraz kararlılık bol miktarda ultrason jeli bu işi çözüyor
misyoner pozisyonda yendim
çok rahat ve kolay oldu
ben yaptıysam herkes yapar
çok canım tatlıdır:26::26::26:
kararlı olun ve topiği takip edin:92::92::92::92::92:
dogal hli derken emlasızmı aferin sana olalalaaslm tatlım.maşallah nazende yenmiş valla çok sevindimm.hayırlısı ile herkesin güzel haberlerini alırız.Allahım herkesi kurtarsın bu dertten.benimde güzel haberim var doğal haliyle olmaya başladı çok şükür.sen nasılsın canım?
kızlar yaa egzersiz yaptım şimdi işaret parmağı ve orta parmağı tek tek tam yapıyorum ama iki parmakta zor oluyo gergin yırtılacakmış gibii girmiyo içine gleitgelen jel kullanıyorum olmuyoooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?