Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim benim uzulme nolursun seninde olacak sende bir gun basardim yazacaksin.p...isin yarisini aliyorsun ne guzel bak daha kulak cubugunu sokamayanlar var.uzme kendini bir anda olacak sen bile anlamayacaksin

canim benim uzulme nolursun seninde olacak sende bir gun basardim yazacaksin.p...isin yarisini aliyorsun ne guzel bak daha kulak cubugunu sokamayanlar var.uzme kendini bir anda olacak sen bile anlamayacaksin

eşim bileee yarısının girdiğinee çok seviniooooo banaa tamı girmes okadar deyip teselliiii edioooo artıkk çok yoruldummmmm çok bunaldımm

brawo kız sana keske herkes senin gibi olsa . gercekten gayretınden dolayı seni tekrar kutluyorum öpüyorum seni

tebrıkler canım benım bu ne guzel haber cok sukur bırısı daha kurtuldu bu ılletten ınsallah darısı dıger arkadasların basına hadıııııııııııııııııııııııııııııııııı kızlar sıra sızlerde beklıyoruz

merhaba canım senın ne alemde alısabıldın mı?bız dun 3.yu yaptık egzersız yapmayınca sıkıntılı oluyor napalım alısana kadar egzersız yapmak lazım...

slm ark. nasılsınız nazende yendi buardaa darısı diğer ark. başına hep dua ediyorum az kaldı

slm tatlım.maşallah nazende yenmiş valla çok sevindimm.hayırlısı ile herkesin güzel haberlerini alırız.Allahım herkesi kurtarsın bu dertten.benimde güzel haberim var doğal haliyle olmaya başladı çok şükür.sen nasılsın canım?

kızlar yaa egzersiz yaptım şimdi işaret parmağı ve orta parmağı tek tek tam yapıyorum ama iki parmakta zor oluyo gergin yırtılacakmış gibii girmiyo içine gleitgelen jel kullanıyorum olmuyoooooooooooooooooooooo

tebrikler canım darısı başımıza sana da huzurlu mutlu bol sevişgenli günlerrrrrrrrrr
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::86::86::86:

dogal hli derken emlasızmı aferin sana olalalaa

canım olur sıkma kendini sıkıyosundur ondan nefes alıp ver ıkın iki parmagını küs şeklinde yap oşekilde sokmaya çalış nefes egz. unutma cnm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…