- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.141
ah kızlar yaa ben nezaman yeneceksem neredeyse hergün egzersiz yapıyorumama yırtılacak diye korku var içimde egzersizde halbuki biliyorum yırtılmayacağını anladım ki ben zar için yapamıyorum bu işi
kızlar mumun bi zararı olmuomu ?? alerji falan yapmıo mu??
:
şahsen bende bi gelişme yokkkkk...önceden denemek istemiyodum...şimdi denemek istiyorum reglim,
bitmiyooooo....csnım sıkılıyoooo...merak ediyorummmmm patlayacammmm
yani parmakları bitirdin muma geçtin demi..mumu alıyosan tabi çok ii bende inşallah bu hafta yapacam ama hafta içi çalışıyorum egzersiz zor oluyo bugün yaptım işte
:
şahsen bende bi gelişme yokkkkk...önceden denemek istemiyodum...şimdi denemek istiyorum reglim,
bitmiyooooo....csnım sıkılıyoooo...merak ediyorummmmm patlayacammmm
canım şimcik bişey yapamıyon ama regl bitince asıl patlamalar o zaman olacak relax ol. artık keyfini cıkarmaya bak tatlım. her sey zamanla daha iyi olacak emin ol
canım hiç telaşa gerek yok sen şimdi dinlen.beynen ve ruhen hazırla kendini.yazılanları oku.nasılsa bitecek regl ve başlayacaksın bu azim ve isteğini koruu
size bişi diyiim mi bu egzersizleri yapmak ilişkiye girmekten daha zor.bunu çok içten söylüorum.bana hak vericeksiniz ama olan boşa geçen zamana olcak kızlar:))
eminim öyledir çünkü ben çok zorlanıyorum egzersizde herkes çok rahat yapıyo ben en azından 1 buçuk yıldır bu topiğe geliyorum ve hep aynı yerdeyim egzersiz yapamıyorum hergün elimde ayna bir parmak yapıyorum 2 parmakta zorlanıyorum hep aynı şeyleri yaşıyorum yani bu hafta yeneceğim diyorum hep söz veriyorum ama yok evleneli 2 buçuk yıl oldu birazdan yine egzersiz yapıcam bakalım
nefes alıyorum verirken ıkınıyorum hatta hep soruyorum doğrumu yapıyorum diye dur bakalım...ii geceler ızlar ben egzersize gidiyorum yarın grşz
nefes alıyorum verirken ıkınıyorum hatta hep soruyorum doğrumu yapıyorum diye dur bakalım...ii geceler ızlar ben egzersize gidiyorum yarın grşz
kolay gelsin canım sana
merhaba kızlar.. kaç gündür nete giremedim müsait olamadım evde değildik vs...
egzersizde yapamadım bugün yapıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?