Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar dün gece giremedim
dün akşam 8 itibariyle bu iş bitmiştir
darısı vajili arkadaşlara
o kadar basitmiş ki
çok rahat olduuuu
canım ya tebrik ederim aferin sende kısa sürede bitirdin bu işi
eşim bileee yarısının girdiğinee çok seviniooooo banaa tamı girmes okadar deyip teselliiii edioooo artıkk çok yoruldummmmm çok bunaldımm

canım hani o yarısı giriyo ya eşin hafif gidip gelince hepsi giriyo zaten önemli olan oyarısının girmesinde diger taraf cuuuk oturuyo bide arkadaşlar size tavsiyem bir mumla oyalanıp durmayın onu yapıyosanız bi boy büyük deneyin daha çabuk haledersinz

pamukelma korkma lütfen.üzülüyoruum o zevki yaşayamıyosun die.sanada yazık eşinede.kendini topla ve yap.hiç acımıo diorum sana 10 aylık evliyim.tecrübe konuşuyor )

tatlım ilk yaparken tam gevşeyemdiğinden olabilir.jeli bol sür ve rahatlayarak ilerlet.nefesi unutma.o gerginlik kasmandan kaynaklanıyor sakın endişelenme

seracım sen nasılsın hiç konusmıuyorsun okuyup gidiyosun sen yenmişiydin yoksa egz yapıyodun cnm

kebek napıysn kızzzz yalnızmı kaldın sen olsun kız biz varız e biraz cinsel yönden eksik kalcan ama nese gelince acısı çıkar yag bu vaji yi yeneli her gece istiyo benim kociş adama bişey oldu anlamadım

kebek napıysn kızzzz yalnızmı kaldın sen olsun kız biz varız e biraz cinsel yönden eksik kalcan ama nese gelince acısı çıkar yag bu vaji yi yeneli her gece istiyo benim kociş adama bişey oldu anlamadım

evet cnm evdeyim regliyim zati şimdi kociş gelince bitmiş olur artık kaynatmaya başlarız ister tabi normal okadar beklemiş nasıl alıştınmı

evet cnm evdeyim regliyim zati şimdi kociş gelince bitmiş olur artık kaynatmaya başlarız ister tabi normal okadar beklemiş nasıl alıştınmı

aliştım artık ya süperrr hamiş kalcaz artık bi an önce alışmak lazım yumurtlama döneminide boş geçirmedik inş ay nekadar zor oluyo regl gününü beklemek salak gibi daha şimdiden 4 5 tane test aldım yapıyrm daha çıkmaz ama merak işte bi ihtimal die

regliyken nasıl egzersiz yapıosun???
ben yendim cnm 2 ay oldu .

cnm cok acele itme stresten hamile kalmazsın sonra test falan ii deil bunlar oluruna bırak üzülürsün sonra. bide en az 3 ay düşünme tam alışmadan hamileyken biliyrsoun pek cinsel ilşki rahat yaşanmıyor sonra üzülme.

ah kızlar yaa ben nezaman yeneceksem neredeyse hergün egzersiz yapıyorumama yırtılacak diye korku var içimde egzersizde halbuki biliyorum yırtılmayacağını anladım ki ben zar için yapamıyorum bu işi

arkadaşlar dün gece giremedim
dün akşam 8 itibariyle bu iş bitmiştir
darısı vajili arkadaşlara
o kadar basitmiş ki
çok rahat olduuuu

Canııııım tebrik ederim... Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallah....Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına..:92::92::92:

ah kızlar yaa ben nezaman yeneceksem neredeyse hergün egzersiz yapıyorumama yırtılacak diye korku var içimde egzersizde halbuki biliyorum yırtılmayacağını anladım ki ben zar için yapamıyorum bu işi

bizlerde onun için yapamamıstık sen egz yap patlayıp çatlayan bişey yok yırtıldıgını anlamıyosun bile sinek ısırıgı gbii egz. yapanlarda genelde olmuyor bile cnm sen takma bunnları egz yap.

kızlar hafta sonu misafir vardı egzzersiz falan yapamadım tabii. Ama inşallah yarın başlıcam tekrar. 15'inde regl olcam o zamana kadar çözerim inşallah bu işi.Bu arada yenen arkadaşımı da tebrik ediyorum. Darısı biz yenemeyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…