- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.121
canım ya tebrik ederim aferin sende kısa sürede bitirdin bu işiarkadaşlar dün gece giremedim
dün akşam 8 itibariyle bu iş bitmiştir
darısı vajili arkadaşlara
o kadar basitmiş ki
çok rahat olduuuu
eşim bileee yarısının girdiğinee çok seviniooooo banaa tamı girmes okadar deyip teselliiii edioooo artıkk çok yoruldummmmm çok bunaldımm
kızlar yaa egzersiz yaptım şimdi işaret parmağı ve orta parmağı tek tek tam yapıyorum ama iki parmakta zor oluyo gergin yırtılacakmış gibii girmiyo içine gleitgelen jel kullanıyorum olmuyoooooooooooooooooooooo
seracım sen nasılsın hiç konusmıuyorsun okuyup gidiyosun sen yenmişiydin yoksa egz yapıyodun cnm
nefes egzersizinde verirkenmi girdiriyoruz parmağı
kebek napıysn kızzzz yalnızmı kaldın sen olsun kız biz varız e biraz cinsel yönden eksik kalcan ama nese gelince acısı çıkar yag bu vaji yi yeneli her gece istiyo benim kociş adama bişey oldu anlamadım
evet cnm evdeyim regliyim zati şimdi kociş gelince bitmiş olur artık kaynatmaya başlarızister tabi normal okadar beklemiş nasıl alıştınmı
evet cnm evdeyim regliyim zati şimdi kociş gelince bitmiş olur artık kaynatmaya başlarızister tabi normal okadar beklemiş nasıl alıştınmı
ben yendim cnm 2 ay oldu .regliyken nasıl egzersiz yapıosun???
aliştım artık ya süperrrhamiş kalcaz artık bi an önce alışmak lazım yumurtlama döneminide boş geçirmedik inş ay nekadar zor oluyo regl gününü beklemek salak gibi daha şimdiden 4 5 tane test aldım yapıyrm daha çıkmaz ama merak işte bi ihtimal die
arkadaşlar dün gece giremedim
dün akşam 8 itibariyle bu iş bitmiştir
darısı vajili arkadaşlara
o kadar basitmiş ki
çok rahat olduuuu
ah kızlar yaa ben nezaman yeneceksem neredeyse hergün egzersiz yapıyorumama yırtılacak diye korku var içimde egzersizde halbuki biliyorum yırtılmayacağını anladım ki ben zar için yapamıyorum bu işi
gonokok bende 15inde regl olcam beraber devam edelim sen ne yapıyosun şimdi
ben şu anda mum denemesindeyim mumu p..s boyutuna getirebildiğim kadar getirdim onu rahat alıyorum. ama p..s denemesinde bi kere olmayınca bi daha denemedik. mumla devam edecem bi süre daha
selam kızlar nasılsınız bakım. var mı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?