- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.321
[/COLOR]
cnm haklısın farkındayım ilerleyememin sebebi egz.yapmamak ama yapamıyrm deniyorum sadece orta parmagımla yapabılıyrm onda da 2. boguma yaklasıyr o kadar ben burayı bulmadan önce de parmak egz bılıyrdum yani yaklasık 1 senedr cok üztüne düşmedim belki ama deniyorm yapamıyrm parmakla uyusamıyrz bi türlü
tatlım sen egzersiz yapamıyorum diyosun ama orta parmak ikinci boğuma kadar yapıyor olman egzersiizi yapabildiğini gösteriyor tatlım.oraya kadar geldiysen egzersizde sorun yaşamaman gerekiyor.bence sen egzersizin üzerine git biraz zaten zor olan kısmı yapmışın.p... ile takıldığın yeri geçmen için sana çok faydası olacak.bence sen egzersizi ihmal ederek süreyi artıyosun tatlım.bikaçkez orta parmakla yaptığın zaman p... ile nasıl devam etmen gerektiğini anlayacaksın belki.canım bide bunu dene bakalım
kelebek00;18032685]
ozum tatlım biz senle başabaş gidiyorduk aslında sende çoktan yapmıştın ama senin şu kaynanalar bozdu bu işi.sen hazır olduğun anda yapacaksın canım .ben gibi p.. korkun varsa aman hepsini alırsam ne olur ki diye bir telaşın varsa hiç dert etme beni biliyosun nekadar tırstığımı ama bak yaptım ve sadece kendimi korkutmuşum boşyere diyorum.ben tersten yapmıştım ilk ama öncesinde tabi egzerszi yapmıştım bu çok iyi hazırlıyor.hadi tatlım bitir artık bu işi ben senden bekliyorum bu gece sende inansan tamamdır bu iş.hadi canım hayırlısı ile inşalllah.
kesinlikleee başarmıştımmm su kaynanamlar olmassa benden sonra gelen korkan arkadaşlar beni geçti bileee ..... benim korkum yok artık acıycak dieeee sadece kaynanamlar burdayken yapmak istemiorum yapsaktaaa isteyerek yapmıorumm olmıcak die hemen şartlandırıorummm kendimii.... ne diyim kıslarrr benimde atlatacam bi zaman vardır muhakkakk...inşallah esradan sonraki ben olurum inşallahhh.......
nazlıcım ben yendim tatlım
Çok sevindim,canım yaaa..Allahım bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasın,inşallah..
ii cnm bende işte yalnızım kociş yarın akşam gelcek konyada eğtime gitti.Selam canım iyiym,bebişte iyi çok şükür artık gezmeye başladım...Buarada dün okan bayülgenin programını bende izledim cinsellikle ilgili çok şey anlatıldı,hatta son tel..bağlantısında vajili bir bayan vardı..Önceden bu konuların geçtiği programları izlemezdim ayıp günah diye ama artık çıkınca özellikle bakıyorum...çok normal geliyor.. Bu arada sen nasılsın,tatlım?
sıkılmak yok cnm nefes egz. ıkınma unutmayın bunlarıparmağı ne kadar alabılıyrsam sanırım p..s de o kadar giryr parmakla deniyorum ittiremiyrm sonra sıkılıp bırakıyorum hep ertelıyrm ertelıyrm kabul ediyrm
kesinlikleee başarmıştımmm su kaynanamlar olmassa benden sonra gelen korkan arkadaşlar beni geçti bileee ..... benim korkum yok artık acıycak dieeee sadece kaynanamlar burdayken yapmak istemiorum yapsaktaaa isteyerek yapmıorumm olmıcak die hemen şartlandırıorummm kendimii.... ne diyim kıslarrr benimde atlatacam bi zaman vardır muhakkakk...inşallah esradan sonraki ben olurum inşallahhh.......
evet cnm haklısın güzel gidiyodun e konuş kç.validenle anlat durumu nasılsa biliyolar ben tam yencem siz geliyonuz de. tedavi oluyorum dr. yalnız kalmamız gerektigini söledi de.
parmağı ne kadar alabılıyrsam sanırım p..s de o kadar giryr parmakla deniyorum ittiremiyrm sonra sıkılıp bırakıyorum hep ertelıyrm ertelıyrm kabul ediyrm
ii cnm bende işte yalnızım kociş yarın akşam gelcek konyada eğtime gitti.
sıkılmak yok cnm nefes egz. ıkınma unutmayın bunları
evet cnm haklısın güzel gidiyodun e konuş kç.validenle anlat durumu nasılsa biliyolar ben tam yencem siz geliyonuz de. tedavi oluyorum dr. yalnız kalmamız gerektigini söledi de.
ahhh kelebekcimmmm ahh kaç kere söyledik gidiolarrr 1 hafta kalıolar dielimm hemen geliolar bu seferrr biz varkende yapamıosunuz biz yokkende diooolar.. artık giderler saten eltim hamile son aylarına yaklaştııı onla dururlar.....ya git diğer oğlnda kal karısı hamile saten ilişkiye giremiolar bizide böle biliosunnnnn yok anam yokkk benimde düdüğümün ötceği zaman gelecek su vajiden bi kurtulimm hayırlısıylaaa
tatlım kaynananlara nasıl gıcıksan vajinismusada öle gıcık ol kaynananları tuzla gönder vajinismusuda bu gece kocişle yolcu et olsun bitsin.ben sende o azmi ve inadı görüyorum.hem bak yenersen belki kociş kendi ağzıyla kovalar kaynananları eee nasılsa artık oluyor başbaşa kakalım falan der .hadi tatlımm göreyim seniii
[/COLOR]nazlıcım bende yenemedim tatlımm
bencede kızlar katılıyorum kesinlikle sende onlara inat yaptatlım kaynananlara nasıl gıcıksan vajinismusada öle gıcık ol kaynananları tuzla gönder vajinismusuda bu gece kocişle yolcu et olsun bitsin.ben sende o azmi ve inadı görüyorum.hem bak yenersen belki kociş kendi ağzıyla kovalar kaynananları eee nasılsa artık oluyor başbaşa kakalım falan der .hadi tatlımm göreyim seniii
Canım sen sona gelmişsin zaten....Evde kayınvalidenlerin olması çok etkiliyor senin psikolojini bence,bende olsam etkilenirdim yani seni anlayabiliyorumda,kaynananları anlayamıyorum...bukadar rahat olmalarını ve bu konuyu bilmelerine rağmen yaptıkları şeyleri anlayamıyorum...Nispet yapar gibiler...Sende hırs yap ve bu işi başarmak için elinden geleni yapmaya çalış..Sonrada onlardan önce siz girin eşinle duşa...
canım sen ne aşamadasın takıldıgın yerler varmı ?
ii cnm bende işte yalnızım kociş yarın akşam gelcek konyada eğtime gitti.
sıkılmak yok cnm nefes egz. ıkınma unutmayın bunları
ahhh kelebekcimmmm ahh kaç kere söyledik gidiolarrr 1 hafta kalıolar dielimm hemen geliolar bu seferrr biz varkende yapamıosunuz biz yokkende diooolar.. artık giderler saten eltim hamile son aylarına yaklaştııı onla dururlar.....ya git diğer oğlnda kal karısı hamile saten ilişkiye giremiolar bizide böle biliosunnnnn yok anam yokkk benimde düdüğümün ötceği zaman gelecek su vajiden bi kurtulimm hayırlısıylaaa
canım bunların da özrü kabahatinden beter ya bu kadar pişkinlik de anormal valla.zaten o yaşta insanların "biz olsak da yapamıyolar biz olmasak da" demesi ne kadar ayıp bişey.ben bile çok gıcık oldum valla ben olsam inadına yapardım egsersizlerimi.tamam sana hak veriyorum evde başka birileri varken rahatsız oluyosun ama onlar maşallah hem pişkin,hem yüzsüz,hem anlayışsız,hem de fazla rahatlar
Çok sevindim,canım yaaa..Allahım bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasın,inşallah..
nazlıcım ben yendim tatlım
Gündüz evde olmak nekadar güzel bişeymiş yaa cidden egzersiz açısından çalışmayan arkadaşlar daha şanslılar valla eve gelip yemek çay ortalığı topla egzersiz yapcak ne güç kalıyo ne zaman, bu arada ben mumla niye yapamıyorum herkes mumdan çok memnun ya, eksik yada yanlış bişeymi yapıyorum acaba
Gündüz evde olmak nekadar güzel bişeymiş yaa cidden egzersiz açısından çalışmayan arkadaşlar daha şanslılar valla eve gelip yemek çay ortalığı topla egzersiz yapcak ne güç kalıyo ne zaman, bu arada ben mumla niye yapamıyorum herkes mumdan çok memnun ya, eksik yada yanlış bişeymi yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?