Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım sen egzersiz yapamıyorum diyosun ama orta parmak ikinci boğuma kadar yapıyor olman egzersiizi yapabildiğini gösteriyor tatlım.oraya kadar geldiysen egzersizde sorun yaşamaman gerekiyor.bence sen egzersizin üzerine git biraz zaten zor olan kısmı yapmışın.p... ile takıldığın yeri geçmen için sana çok faydası olacak.bence sen egzersizi ihmal ederek süreyi artıyosun tatlım.bikaçkez orta parmakla yaptığın zaman p... ile nasıl devam etmen gerektiğini anlayacaksın belki.canım bide bunu dene bakalım

parmağı ne kadar alabılıyrsam sanırım p..s de o kadar giryr parmakla deniyorum ittiremiyrm sonra sıkılıp bırakıyorum hep ertelıyrm ertelıyrm kabul ediyrm

ii cnm bende işte yalnızım kociş yarın akşam gelcek konyada eğtime gitti.
parmağı ne kadar alabılıyrsam sanırım p..s de o kadar giryr parmakla deniyorum ittiremiyrm sonra sıkılıp bırakıyorum hep ertelıyrm ertelıyrm kabul ediyrm
sıkılmak yok cnm nefes egz. ıkınma unutmayın bunları

canım biraz üzerne düşmelisin .bak beynin parmağı kabul ettiği kadar p... kabul ediyor.orta parmakla biraz yoğun çalşı rahat olana kadar nefesle gevşemeye çalış .dememkki orta parmağın tamamını aldığında p... ilede olacak.neden kendi zamanından çalıyosun bitanem.canının istemeyişi yapamıyorum deyişin hepsi ertelemen için bir bahane şimid bu bahaneleri birtarafa bırakıp kendin için çok önemli bir mücadeleyi başlatman gerekiyor.o günde bugün birgün daha erteleme lüksün yok bence canımm.:

[/COLOR] nazlıcım bende yenemedim tatlımm

Canım sen sona gelmişsin zaten....Evde kayınvalidenlerin olması çok etkiliyor senin psikolojini bence,bende olsam etkilenirdim yani seni anlayabiliyorumda,kaynananları anlayamıyorum...bukadar rahat olmalarını ve bu konuyu bilmelerine rağmen yaptıkları şeyleri anlayamıyorum...Nispet yapar gibiler...Sende hırs yap ve bu işi başarmak için elinden geleni yapmaya çalış..Sonrada onlardan önce siz girin eşinle duşa...

canım sen ne aşamadasın takıldıgın yerler varmı ?[/QUOTE]

YA KUSURA BAKMA BUGÜN 5 GÜN İZİN ALDIM YARIN BAŞLICAM İŞE, O YÜZDEN HAFTALIK YEMEK HAZIRLIKLARIMI YAPIYORUM, MALUM İŞTEN GELİNCE ÇOK YORGUN OLUYORUZ, BEN ASLINDA TEMBEL Bİ ÖĞRENCİYİM İNANMICAKSIN Bİ GÜNDE PARMAĞI İÇİME ALDIM ÜÇÜNCÜ GÜN BİRAZ ZORLANARAKTA OLSA İKİNCİ PARMAĞI ALDIM HATTA Bİ SONRAKİ GÜN İKİNCİ PARMAK KAYDI RESMEN GELGİTLER HAT SAFHADAYDI, FAKAT TAYYİP BABA SAĞOLSUN TORBA KANUN İLE HEPİMİZİ FELÇ ETTİ İŞ YÜKÜMÜZ FAZLALAŞTI, BENİM EŞİM AKŞAMLARI EVDE RAPOR YAZIYO BU SEBEPLE ONUNLA EVDE EGZERSİZ YAPMA OLANAĞIM SON ZAMANLARDA YOK DENECEK KADAR AZALDI, BEN MUMLA ÇALIŞAMADIĞIMI DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM PARMAKLA RESMEN KAYIYOR AMA MUMLA ÇOK AZ GİRİYOR VE CANIM ÇOK ACIYO, EN SON PERŞEMBE GÜNÜ MUMLA DENERKEN KAYGANLAŞTIRICIYI ÇOK SÜRMEME RAĞMEN TAHRİŞ OLMUŞ RESMEN VAJİNAM ŞİŞTİ:18: İÇERİ TEKRAR BİŞE ALAMADIM O YÜZDEN NADASA BIRAKTIM PERŞEMBEDEN BU YANA AMA BUGÜN İNŞALLAH TEKRAR BAŞLICAM ÖNCE PARMAK DENİCEM SONRADA PENİS DENEMESİ YAPMAK İSTİYOM İŞTE

ahhh kelebekcimmmm ahh kaç kere söyledik gidiolarrr 1 hafta kalıolar dielimm hemen geliolar bu seferrr biz varkende yapamıosunuz biz yokkende diooolar.. artık giderler saten eltim hamile son aylarına yaklaştııı onla dururlar.....ya git diğer oğlnda kal karısı hamile saten ilişkiye giremiolar bizide böle biliosunnnnn yok anam yokkk benimde düdüğümün ötceği zaman gelecek su vajiden bi kurtulimm hayırlısıylaaa [/QUOTE]

canım sen ne aşamadasın takıldıgın yerler varmı ?

YA KUSURA BAKMA BUGÜN 5 GÜN İZİN ALDIM YARIN BAŞLICAM İŞE, O YÜZDEN HAFTALIK YEMEK HAZIRLIKLARIMI YAPIYORUM, MALUM İŞTEN GELİNCE ÇOK YORGUN OLUYORUZ, BEN ASLINDA TEMBEL Bİ ÖĞRENCİYİM İNANMICAKSIN Bİ GÜNDE PARMAĞI İÇİME ALDIM ÜÇÜNCÜ GÜN BİRAZ ZORLANARAKTA OLSA İKİNCİ PARMAĞI ALDIM HATTA Bİ SONRAKİ GÜN İKİNCİ PARMAK KAYDI RESMEN GELGİTLER HAT SAFHADAYDI, FAKAT TAYYİP BABA SAĞOLSUN TORBA KANUN İLE HEPİMİZİ FELÇ ETTİ İŞ YÜKÜMÜZ FAZLALAŞTI, BENİM EŞİM AKŞAMLARI EVDE RAPOR YAZIYO BU SEBEPLE ONUNLA EVDE EGZERSİZ YAPMA OLANAĞIM SON ZAMANLARDA YOK DENECEK KADAR AZALDI, BEN MUMLA ÇALIŞAMADIĞIMI DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM PARMAKLA RESMEN KAYIYOR AMA MUMLA ÇOK AZ GİRİYOR VE CANIM ÇOK ACIYO, EN SON PERŞEMBE GÜNÜ MUMLA DENERKEN KAYGANLAŞTIRICIYI ÇOK SÜRMEME RAĞMEN TAHRİŞ OLMUŞ RESMEN VAJİNAM ŞİŞTİ:18: İÇERİ TEKRAR BİŞE ALAMADIM O YÜZDEN NADASA BIRAKTIM PERŞEMBEDEN BU YANA AMA BUGÜN İNŞALLAH TEKRAR BAŞLICAM ÖNCE PARMAK DENİCEM SONRADA PENİS DENEMESİ YAPMAK İSTİYOM İŞTE[/QUOTE]

anladım cnm hayırlısı olsun baklaım

Gündüz evde olmak nekadar güzel bişeymiş yaa cidden egzersiz açısından çalışmayan arkadaşlar daha şanslılar valla eve gelip yemek çay ortalığı topla egzersiz yapcak ne güç kalıyo ne zaman, bu arada ben mumla niye yapamıyorum herkes mumdan çok memnun ya, eksik yada yanlış bişeymi yapıyorum acaba

Mumu denedikten sonra şişkinlik olmuş,streç yada prez.. geçirdin mi? Çünkü mumdandada mikrop kapmış olabilirsin...Bende tam tersiydim mumla çok rahat yapıyordum,kayıp gidiyordu sonuna kadar şaşırıyordum..Parmağı ve eş parmağınıda mecburen denemiştim ama bana en kolayı mum gelmişti...Sanırım buda kişiden kişiye değişiyor..Aparatın ne olduğu o kadar önemli değil zaten ister parmak,ister mum,ister dilatör hiç farketmez...önemli olan beynimize oraya birşeylerin rahatlıkla girebildiğini göstermek ve aslında vajininne kadar geniş ve esnek olduğunu kabul ettirmek...

tatlım öle düşünme deneyeceğin her yeni şey sana zor gelecektir.bende ilk zamanlar parmak dışında bişe yapamam mum alamam batıyo sanki ucu diyordum ama denedim bikaçkez olunca mum daha kolay geldi kendiliğinden kayıyor sanki.anlamıyorsun bile.ben çıkartırken okadar girdiğini bile farketmemiştim.onun için diğer egzersizler gibi biraz çalışman lazımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…