Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabi ki esniyor tatlım egz. yaparken bir öncekinden başla her seferinde sonra bir kalını al öle öle kasılma yoksa büyüt aynısında takılma canımcm aferin sana

regl bitsin aparatları boy sırasına göre dizip denicem inşallah canım kulak çubuğu ve kalemde neredeyse hiç kasılma yaşamadım sadece ilk denerken korka korka sokmuştum ama ıkınınca kayıp gittiler dualarınızı bekliyorum inşallah reglden sonra çözerim bu işi canım nisanda memlekete izne gitcez tam bir kadın olarak gitmek istiyorum eşimin ve benim memleketlerimize özellikle eşim için istiyorum

kelebekim canım benim hep ikitane sokuyodum şimdi iki kalem yerine kalemi sarıp sarmalayıp deneyim
canlarım hepinizden Allah razı olsun ranasenacım özlemim hem özlemcim yenmem lazım beraber kelebeke gitcez siz yapcanız biz bakcazmı kocişimle :61

canım kalemden sonra muma geçmeni tavsiye ederim mum çok daha rahat giriyo

ivettttt ben aldım ben aramasınnnn kırbacıı ay benim su avatardakiiii horozmu tavukmu artık kıçı başı durmuo değişimmii neeee

nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım
tabi cnm büyüttükçe aparatı güven gelcek bebek çıkıyor kızlar ordan telaş yok esniyor
yok canım dursun senin gbi fingir fingir sende geceye böle girecen sonra kırbacı sallayıp çıkacan.işin bitince kaynananlara doğru salla kırbacı işteee leennn siz olsanızda olmasanızda biz yapıyoz diyeee

öyle dimi ama yakulak çöpünden başladım şimdi pe..si alıyo o nire bu nire

çok akıllı ne versen alıyorben kocişimi ösledim kızlar yarın nasıl olcek sıkıldım ben evde :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım

inşallah canım benim araya regl girdi ama sen devam et bu hızla ben peşinden geliyorum inşallah başarıcaz tatlımmm insan içine birşeyin girdiğini görünce şok oluyo ben çığlık atmıştım yazık eşim banyodan koşarak geldi bana bişi oldu sanmış

dimi canım ya biri yer biri bakar kıyamet ondan koparmışdaha yeni yendik zaten kıyameti koparttırma şimdidaha yeni gelinliğimize doyamadık yaane yap et başar şu işi ben sana çok güveniyorum işin ucunda garaj da var hadi bakiym yaparsın sen

tabi kapıda yazıyor zati kadın olmayanlar giremez diye yenmeden gelme almam içeri valla
azimlisin ve olacak canım dularımız sizinle ben kaçar biraz uyuyayım sbah 6 da yattım başım agrıyor uykumu alamadım gelirim yine muckkkkkkkkkkk

çok akıllı ne versen alıyorben kocişimi ösledim kızlar yarın nasıl olcek sıkıldım ben evde :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]

bana gel canım bu akşam bende yalnızım kociş yarın gelcekkkkk benimde

görüşürüz canım yat dinlen hem vakit geçsin

canım kalemden sonra muma geçmeni tavsiye ederim mum çok daha rahat giriyo

tmm tatlım artık eskisinden daha çok inanıyorum yapabileceğime önceden deliği görmeden 1 parmak 1 boğum girdi sanıyordum ama sanırım yanlış yere yönlendiriyormuşum ama ayna karşısında deliği görerek ve kulak çubuğuyla kaleminde girdiğini gördükten sonra dahada inancım arttıııııı

ayyyyyyyy canımmmm benmmmmmmm yaaaaaa şuan varyaa inanılmazz sevindimmm
geç kalmışımm foruma ya okuyacam şimdi tüm yorumları :)
canım arkadaşımm benmmm yaaa Allahımmm mutluluğunu daimm etsinn . başka sıkıntın olmasın bundan sonrasında inşallah canım
çook çok çook tebrik ederimmm

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

evet canım insan yapabildiğini gördükçe daha çok inanıyor olucağına.yapa yapa yön olayını da çözmüşsün artık.zaten başardığınız zaman anlıycaksınız aslında ne kadar kolay bişey olduğunu.inşallah güzel haberlerini alıcaz yakında.

anladım cnm hayırlısı olsun baklaım[/QUOTE]

iyi uykular tatlım.kociş rüyana girsin azıcık özlem giderin kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…