Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm mumun etrafına pamuk sar sertliği azalıyor streçle sar prez. geçir jel sür popo yönüne dogru eğimli şekilde sokmaya çalış ok.

uffffffff canım sıkılıyor pasta mı yapsam acep yarın kocişe sürpriz

misafir ol gel bana börekler açayımmmmm sanaaa param pulum yok amaaa ımmmmmm ımmmm bu şarkının gerisi nasıldi lenn unuttummm

rana nazlı kelebekçim tşkler canlarım çokkkkk pisss gaza geldimmmmm bu akşammm atlıcam üstüne vurcam kırbacı vurcamm kırbacııııııııı

ay aşağısı çok kalabalık ama yazayım
2gün tatil yaramış bana pasta mumu 2tane mum derken bi boy büyük kurşunkalem gözüme geldi acık sevince lup onuda aldı canım benim vajışım alcak hepsini inşallah
kızlar ben her yaptığım aparattan sonra baş dönmesi mide bulantısı ve titreme geçiriyodum şimdi de oldu ama önceki denemelerimde hep sokup hemen çıkarıyodum busefer soktum bekledim gazete okudum sonra aık ....... lar yapıp kalemi de soktum mum ve kulak çöpü kısa olunca açıyorum ama girmezse diyodum hup giriyomuş

ve bide deneme yaptıkça orası açılıyo başta delik bile yokken şimdi orda duruyo

bide mum evde şamdan mumu var gözüme büyük gibi gelior bakam devam edebilirsem sıra onda

bugün anasağlığaaaa gidemde prezarvatif alam lasım olurrr anam bi gidiom cuvalla veriolarr dünden razılar korunmama herhaldee ama ben korunmak için almıorumkiiiiii bazen eşim sürtünmeyle boşalmak istio bende tak pipine sapkasını öle boşal beni pisletme diommm ayyy çokmu açık olduuuu

aferin tatlım kendini sıkma lütfen yok öle bulantı falan cnm saki olcaksın müzik aç tv izle egz. yaparken bide pasta mumu kısa rahat tutamazsın kalem olur bak uzun ya rahat tutarsın yaklaşık 12 cm civarı alsan yeter canımcım zaten. kalemin etrafına mum sar jelatinle onla dene . sonra samdana geç okey eger rahatsan kalınlastır aynı aparatta takılma .

nazcım tatlım nasılsın?neler yapıyosun varmı bir sorun sıkıntı canım

canım arkadaşım çok teşekkür ederim bi sıkıntı yok şükür regl molası verdim egzersizlere ama reglden sonra başlıcam inşallah en son kullanmadığım bi dudak kalemi vardı onu streçe sarıp denemiştim bayaaa aldım içime. reglden sonra ilerlerim inşallah canım. bende başarmak istiyorum artık. önceden kulak çöpü sokmak bana imkansız gibi görünürdü oldu şükür kalemi denedim oda cukkk diye oldu şimdi düşünüyorum sanki aparatları büyütünce orası esnemicekmiş gibi geliyo inşallah başarabilirim canım

işte bukadar tatlımm.ilk başlardaki yaşadığın başdönemsi titremeler hepsi beyninin sana saldığı gereksiz korkulardan dolayı idi.şimdi başladın işte beyninle mücadeleye onu hergün altediyosunn tepki verecek hali kalmıyor doğal olarak.sende alışmaya başladın vajide sana yol vermeye başladı.gözüne kestirdiğin herşeyi artık rahatlıkla yapabilrisin tatlım.tam gaz devamm başarın sana doğru koşarak ilerliyorrrr

canım ne verirsen onu alıyo sen alıştıkça büyüt aparatlarını.hatta şu beyaz bakkal mumu dedikleri mumlar çok rahat giriyo bi de onlardan dene bence

ayar yokki karıda ya tam kapanıyor ya tam açılıyor

tabi ki esniyor tatlım egz. yaparken bir öncekinden başla her seferinde sonra bir kalını al öle öle kasılma yoksa büyüt aynısında takılma canımcm aferin sana

ivettttt ben aldım ben aramasınnnn kırbacıı ay benim su avatardakiiii horozmu tavukmu artık kıçı başı durmuo değişimmii neeee

canım benim başarı için gerekli şeyleri yapmışın sırası ile ne güzell maşallahh diyim sanabukadardan sonra başarı peşinde takipte adım adım hiç endişelenme.reglden sonra olacak bu iş Allahın izniyle

canım ne verirsen onu alıyo sen alıştıkça büyüt aparatlarını.hatta şu beyaz bakkal mumu dedikleri mumlar çok rahat giriyo bi de onlardan dene bence

ayyyyyy ne versen onu alııooo lafınaaa çok güldümmmmmm gene geldiler bana galibaaaaa halimize bak yaaaaaaa cinsel hayatımız hep ortalıktaaa ama olmayan cinsel hayatımızzzz

nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım

ivettttt ben aldım ben aramasınnnn kırbacıı ay benim su avatardakiiii horozmu tavukmu artık kıçı başı durmuo değişimmii neeee

yok canım dursun senin gbi fingir fingir sende geceye böle girecen sonra kırbacı sallayıp çıkacan.işin bitince kaynananlara doğru salla kırbacı işteee leennn siz olsanızda olmasanızda biz yapıyoz diyeee

nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım

hadi inşall canımm başarmak için en gerekli şey zaten yapacağını düşünmektir.ben çok iananıyorum size yakında bende bende diye tapır tapır döküleceksiniz bizde topluca halaylarınız çekecez inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…