- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.341
Gündüz evde olmak nekadar güzel bişeymiş yaa cidden egzersiz açısından çalışmayan arkadaşlar daha şanslılar valla eve gelip yemek çay ortalığı topla egzersiz yapcak ne güç kalıyo ne zaman, bu arada ben mumla niye yapamıyorum herkes mumdan çok memnun ya, eksik yada yanlış bişeymi yapıyorum acaba
canım çok tebrik ederim çooook sevindim senin adına darısı başımıza inşallah
uffffffff canım sıkılıyor pasta mı yapsam acep yarın kocişe sürpriz
canım çok tebrik ederim çooook sevindim senin adına darısı başımıza inşallah[/QUOT
NAZCIM SIRA SEND HADİ BEBİŞİM
misafir ol gel bana börekler açayımmmmm sanaaa param pulum yok amaaa ımmmmmm ımmmm bu şarkının gerisi nasıldi lenn unuttummm
ooooooooooo geliyorum hemen ojaman cimbomgülde yok kız gel kırbacını ozum almış arayıp durma kızda kaç gündür aglayıp duruyodu sen mi aldın kız
rana nazlı kelebekçim tşkler canlarım çokkkkk pisss gaza geldimmmmm bu akşammm atlıcam üstüne vurcam kırbacı vurcamm kırbacııııııııı
ay aşağısı çok kalabalıkama yazayım
2gün tatil yaramış bana pasta mumu 2tane mum derken bi boy büyük kurşunkalem gözüme geldi acık sevince lup onuda aldı canım benim vajışım alcak hepsini inşallah
kızlar ben her yaptığım aparattan sonra baş dönmesi mide bulantısı ve titreme geçiriyodum şimdi de oldu ama önceki denemelerimde hep sokup hemen çıkarıyodum busefer soktum bekledim gazete okudum sonra aık ....... lar yapıp kalemi de soktum mum ve kulak çöpü kısa olunca açıyorum ama girmezse diyodum hup giriyomuş
ve bide deneme yaptıkça orası açılıyo başta delik bile yokken şimdi orda duruyo
bide mum evde şamdan mumu var gözüme büyük gibi gelior bakam devam edebilirsem sıra onda
nazcım tatlım nasılsın?neler yapıyosun varmı bir sorun sıkıntı canım
2gün tatil yaramış bana pasta mumu 2tane mum derken bi boy büyük kurşunkalem gözüme geldi acık sevince lup onuda aldı canım benim vajışım alcak hepsini inşallah
kızlar ben her yaptığım aparattan sonra baş dönmesi mide bulantısı ve titreme geçiriyodum şimdi de oldu ama önceki denemelerimde hep sokup hemen çıkarıyodum busefer soktum bekledim gazete okudum sonra aık ....... lar yapıp kalemi de soktum mum ve kulak çöpü kısa olunca açıyorum ama girmezse diyodum hup giriyomuş
bide mum evde şamdan mumu var gözüme büyük gibi gelior bakam devam edebilirsem sıra onda
bugün anasağlığaaaa gidemde prezarvatif alam lasım olurrr anam bi gidiom cuvalla veriolarr dünden razılar korunmama herhaldee ama ben korunmak için almıorumkiiiiiibazen eşim sürtünmeyle boşalmak istio bende tak pipine sapkasını öle boşal beni pisletme diommm ayyy çokmu açık olduuuu
canım arkadaşım çok teşekkür ederim bi sıkıntı yok şükür regl molası verdim egzersizlere ama reglden sonra başlıcam inşallah en son kullanmadığım bi dudak kalemi vardı onu streçe sarıp denemiştim bayaaa aldım içime. reglden sonra ilerlerim inşallah canım. bende başarmak istiyorum artık. önceden kulak çöpü sokmak bana imkansız gibi görünürdü oldu şükür kalemi denedim oda cukkk diye oldu şimdi düşünüyorum sanki aparatları büyütünce orası esnemicekmiş gibi geliyo inşallah başarabilirim canım
canım arkadaşım çok teşekkür ederim bi sıkıntı yok şükür regl molası verdim egzersizlere ama reglden sonra başlıcam inşallah en son kullanmadığım bi dudak kalemi vardı onu streçe sarıp denemiştim bayaaa aldım içime. reglden sonra ilerlerim inşallah canım. bende başarmak istiyorum artık. önceden kulak çöpü sokmak bana imkansız gibi görünürdü oldu şükür kalemi denedim oda cukkk diye oldu şimdi düşünüyorum sanki aparatları büyütünce orası esnemicekmiş gibi geliyo inşallah başarabilirim canım
canım çok tebrik ederim çooook sevindim senin adına darısı başımıza inşallah[/QUOT
NAZCIM SIRA SEND HADİ BEBİŞİM
inşallah canımcım regl bitsin geliyorummmmmm peşinizdenn
canım ne verirsen onu alıyo sen alıştıkça büyüt aparatlarını.hatta şu beyaz bakkal mumu dedikleri mumlar çok rahat giriyo bi de onlardan dene bence
ivettttt ben aldım ben aramasınnnn kırbacııay benim su avatardakiiii horozmu tavukmu artık kıçı başı durmuo değişimmii neeee
ayyyyyy ne versen onu alııooo lafınaaa çok güldümmmmmmgene geldiler bana galibaaaaa halimize bak yaaaaaaa cinsel hayatımız hep ortalıktaaa ama olmayan cinsel hayatımızzzz
nazcım beraber esnetcez inşallah kaleme geçince bugün yani benimde içime yencekmişim hissi doğdu inşallah hep beraber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?