Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLAR kusura bakmayın anca bu saate yazdımm. yarında evde olmayacağım malesef .

seviom hepinizi ben şimdilik yazdım isteyen olursa ben yazarım gene adınızı.

Bundan sonra yenenleri gene yazarız inşallah

inşallah yarında güzel bir haber geliir .

Günaydın yine kötü haberlerle sizlerleyim. Akşam çok denedim ama bir türlü ilerleyemedim nete de giremedim açıyorum sorun olarak kabul ediyor siteyi kapatıyor sistem sizlere de ulaşamadım. Öncelikle 2 tane kulak çöpüyle denemek istedim 1 tanesiyle yapabilmiştim çünkü nedense bir türlü gevşeyemedim ya biraz ittirdim sonrasında pıt die bir ses o kadar çok korktum ki bi yeri yıtrrım sandım daha da sokamadım

canım bizde de aynısı olmuştu hiç sıkma canını bi sonraki denemenizde herşey belli olur.insan şoka giriyor zaten biraz ilerlese bile tedirginlikten bişey anlayamıyoruz o yüzden bunu anlamanın tek yolu tekrar deneme yapmak.bence bi sonrakinde tamamen başarmış olucaksın bu işi.haydin hayırlısı

püfffff kıslar ....bişey sorcam ya...püfff özelden mesaj da atamıyorum ben ya...nasıl yenmek bu vajiyi anlamadım gitti tamamı oluyo git gel olamıoyorrrrr,,,,sinirim kalktı yine...yaaaa

canm ilk zamanlar öyle oluyo gelgitler zor olur şimdi.yavaş yavaş onları da yapmaya başlıycaksınız.asıl o zaman tam bi ilişki yaşadığınızı anlıycaksınız ama biraz zaman alıyo çok normal.sık sık yapın ki bir an önce alışın

tatlım öncelikle bi yerin yırtılcağı korkusunu üzerinden atman lazım yok öyle bişey.kafanı önce bi boşalt yırtılma yok,kanama yok,acı yok diye telkinler ver kendine.ki bunların hiçbirisi zaten olmaz egsersizde.bu sorun tamamen psikolojik tamam korkuların olabilir hepimizin vardı ki vajili olduk ama burda okuduklarından yola çıkarak başkalarının anlatmış olduğu saçmasapan düşünceleri önce beyninden silmen lazım yoksa egsersiz de yapsan korkun devam ettiği sürece bi işe yaramaz

seni kulaklarından çekip tavana asimmmiii hee asimmiii asimmiiiii seni para cezasına çarptırıorum hemen

bırakcazzzzzzzzzz yawwwww bebek ertelendikçe buda erteleniyor malesef

hadi yaa burda kar fln yokk

geceden beri hiç durmadan yağıyor yerler kar tutmaya başladı burda

yok yaw jinekolojik muayene olmana gerek yok bana psikolog kullan dedi kullandım istersen başlayabilirsin ama yan etkileri olduğunu unutma ilk 1-2 ay zor geçiyor alışana kadar ben sürekli kusuyordum tüm işyeri benim hamile sanıyordu sonra çok fazla kilo verdirdi bana her bünyede farklı etki yaratıyor hem sen egzersiz yapıyorsun hamiş kalma ihtimalin varmıki ? eşin üzerine falanmı boşalıyor ? şimdiki aklım olsa kullanmazdım hap çünkü bırakıncada sorun yaşıyosun hormonların kendine gelene kadar

kana bende bakamam anında bayılıyorum,lenste takamam gözüm çıkıcak sanıyorum sanki millet lens filen nasıl takıyo anlamıyorum ya

canım korkularının üstüne gitmen gerekiyor bende bakamazdım regl olduğum zamanlar vajiye dokunamazdım pede bakamazdım nerdeyse gözüm kapalı değiştirirdim kendimden korkardım dr bunun üstünde çok durdu dokunmaya çalış dedi reglken dokundum pede bakmaya başladım artık kendi başıma bile kan verebiliyorum zamanla alışacaksınız bebişim kafanızda büyüttüğünüz için bu korkuların oluştuğunu sadece psikolojil olduğunu vajiyle beraber çözüyorsunuz minik kuşum :13:lens takabiliyorum sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…