- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.701
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk ((((((8
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk ((((((8
bugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. Içimden çok ağlamak geliyor eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk ((((((8
canim uzulme nolursun yaa esinin bu tavirlari vajinismus yuzunden mi acaba?eger bu sebeptense bu seni ofkelendirmek yerine daha da hirslandirsin tatlim.ama vajinismustan dolayi degilde zaten bir anlasamamazlik yasiyorsan eger karsina alip sakin bir zamanda guzel bir dille bolye anlarda neler hssettigini ona anlatmalisin canim.cok uzuluyorsun bu psikolojiyle egezrsize sarilamiyorsun farkindayim tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallahBugün kendimi çok kötü hissediyorum mutlu değilim. İçimden çok ağlamak geliyor Eşimle tartıştık şimdi de telefonunu tamamen kapatmış acil bişey olsa ulaşamayacağım beyefendiye yedi beni zaten yedi bi gün ya kanser ya da delirip akıl hastanesine yatacağım. Benim suçum neydi ya ben kime ne yaptın da böyle şeyler yaşıyorum bi gün melek gibi durup dururken bi bakmışsın ki içine şeytan kaçmış zaten sürekli nöbetlerde göremiyorum çok özlüyorum kaşla göz arasında yine yaptı yapacağını... Onun en değerli varlığı arabası bişey söyleyeyim mi inanın ki arabasını benden daha çok seviyor saniyelerden geri gelmiyor ya nefret ettim artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden((((((((( galiba daha fazla sürdüremeyeceğim insan hergün gözyaşı dökermi o da yetmezmiş gibi küfürleri hakaretleri sıralıyor çok mutsuzum arkadaşlarrrrrrr çokkkkkkk ((((((8
cnm dün sana soruyrdum kar mı va diyee valla bugün bende gördüm karı sonunda nası güzel yağıyr maşallahh...
istanbulun havasıyla kızına güvenilmez demişler bi kar yağıyor fırtına kopuyor şimdide güneş çıktı nasıl iş anlamadımsen anadolu yakasımı avrupa yakasımı ?
aaa dün de burda güneş vardı avrupa yakasında avcılardayım cnm
kadınlar günümüz kutlu olsun bir kadın olarak canlarım:)
canim uzulme nolursun yaa esinin bu tavirlari vajinismus yuzunden mi acaba?eger bu sebeptense bu seni ofkelendirmek yerine daha da hirslandirsin tatlim.ama vajinismustan dolayi degilde zaten bir anlasamamazlik yasiyorsan eger karsina alip sakin bir zamanda guzel bir dille bolye anlarda neler hssettigini ona anlatmalisin canim.cok uzuluyorsun bu psikolojiyle egezrsize sarilamiyorsun farkindayim tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallah
aaa dün de burda güneş vardı avrupa yakasında avcılardayım cnm
oyyyyy oyyyyyy eltim orada benimde
belki de o benim dermişimeltiler pek sevilmyr heralde daha benım yok ik gelinim bakalım olunca nasıl olcekkk aramız
belki de o benim dermişimeltiler pek sevilmyr heralde daha benım yok ik gelinim bakalım olunca nasıl olcekkk aramız
ayyyy benimki gibi olursa.....ıyyyy oluyorum görünce...samimiyetsiz samiyetsiz gülümsüyoruz
birbirimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?