Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Midye canim sen ne kadar cektin ve ne kadar zamanda yendin söyleki umut olsun cesaret versin bize tebrikler canim ...

canım ben 3,5 senelık evlıyım gecen haftasonu yendım cok sukur yaklasık 1 ayda falan bıttı ama bu bı ayda regl oldu ben usendım falan derken yaklasık 15 gunde bıtırdım egzersızle ınsallah sızlerde yapacaksınız Allahın ıznıyle nolur gecıktırmeyım zaman gectıkce dahada zorlasıyor kemıklesıyor evlılıkte cok onemlıymıs resmen yenı evlı gıbıyız cok guzel bı duygu hele esını yasadıgı sevınc dunyalara bedel Rabbım herkese yasatsın bu sevıncı her zaman yardımcı olmaya hazırım ıstedıgınızı sorabılırsınız bunu ancak yasayan bılır. ben sımdılık kacıyorum yarın ıs var malum ama sana tavsıyem burayı sık sık gır acayıp motıve edıcı hele basaranları duymak cok gaza getıryor

Aci hissetimedim saskindim ve o an bagirarak girdi dedim saskinlikla sanisrsam ama aci yoktu sadece dardi birsey var di ama o an kastimmi kasmadimmi bilemiyorum dedigim gibi ben bacaklarimida aciyorum ama iste ufff bacim benim insallah benim ismimide yazarsin tez zamanda

Evet canim bunu tahmin ede biliyorum bu siteyi buldum ya artik tamam diyorum ama hala vade dolamdimi ne iyi geceler canim ve tekrardan tebrikler

kız adamı korkutcan ne bagırıyon

vajıyı yenen arkadaşlar hiç acı oluyomu sonrakı ilşkilerşinizde en çokta bunu merak ediyorum,bide ilk ilişkide zevk alan oldumu ben zevk almayı çok istiyorum ilk ilşkimde

Anladım canım demekki başını falan aldın sen baya bekleyebilseydiniz keşke o şekilde kız benim yendiğim gün ben iki parmak alabilirken o gün alamamıştım ama olmuştu belli olmuo işte bu vajinin ne zaman napcağı dalgın halimizemi gelio napıyorsa birden oladabiliyor :)
inşallah canımm senin adınıda yazacaz buraya
sende yeneceksin Allahın izni ile

vajıyı yenen arkadaşlar hiç acı oluyomu sonrakı ilşkilerşinizde en çokta bunu merak ediyorum,bide ilk ilişkide zevk alan oldumu ben zevk almayı çok istiyorum ilk ilşkimde

canım acı degılde bıraz tedırgınlık oluyor o da 2. sınde sonrakılerde zaten olmadıgını anlayınca rahat gecıyor zevk ben ılkınde alamadım ama 2. oldu bıseyler ama klıtorıs mı vajınal mı bılemedım

yok kız acı falan olmuo yapıldıktan sonra bir kere zaten acı olayı normalde olmaması gereken birşey işte biz kasıyoruz . zaten olduğunda bumuymuş yaa diyorsun o kadar yani. zevkte olur zamanla zaten yapıldıkça.

Bemimde bir sorum olacak yenince kadin doktorunda muayene olurkende rahatmisiniz yani benim vajiden sonra birde o konuda terapi olmam lazimda :-(

ben tam rahat değilim şuan ama ondada yavaş yavaş alışacaz sanırım yani ben mesela tedirginim acaba doktor napacak die ama doktora önceden anlatıyorum durumu oda tamam rahat ol deyince tedirgin olmuyorum rahat oluyorum o zaman

Icimde zaten hep bir umudum var bazen cok bunalip depresyona girsemde

Esim ben bagirinca hemen cekti site ben girdi deyince oda heyecanlandi insallah allahim tez zamanda hepimizin ismi yazilsin artik korkmuyorum ama niyese kasiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…