Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalık jartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz

kıssssss dertli deil uyuzum uyuuuuuuuuuuuuuuuuuz.....kendisineeeee...

Buarada burda bir elti muhabbetidir gitmiş..Bende hep eltim ve görümcem olsada ne güzel arkadaş oluruz derdim ama bende ikiside yok,eşim tek olduğu için...Acaba böylesi daha mı iyiymiş ne?anlayamadım vallahi..eşim dalga geçerdi kavga edecek kimsen yok,eltiler birbirleriyle uğraşırlarmış diye..bende sana sararım ozaman derdim..

ya amma kaynatmışınız ya dersteydim bir geldim ohoooooooooooooooooooooo

kıssssss dertli deil uyuzum uyuuuuuuuuuuuuuuuuuz.....kendisineeeee...

bütün eltiler uyuz demekki

bu kar niye burlara yağmıyoooo yaaaa....hava soğuk o kadannnn

kız sen nerdesinki ?

ayyyyy boşver dertsiz başına dertmi alacan balayından hediye getirdim hatuna tenezzül edip tel açıp teşekkür bile etmedi bebişine hep bişeyler aldım gönderdim yine bi teşekkür yok kaynanam hep derdi kızım o incelikten anlamaz diye ama ben hiç bi insan sebepsiz yere fesat olamaz diye hep iyi niyet gösterdim ama sonunda inandım o uyusa hiç iyilik yaramazmış görgüsüz şey 2 yıl oldu daha evine ayak basmadım 1 kere gittim onu hiç anlatmayayım içler acısı ama eşimin hatrına bi kere daha gidicem bakalım ne tür sürprisler beni bekliyor

aaaaahhhhh ahhhhhh ben de fantezilere geçmek istiyorummmmm...nerdeeee?
kuru kuru yaşayıp gidiyossssss kocişimlee...halimiz içler acısı yawwww...

biz de başlarda öyleydik canım yavaş yavaş açılırsınız kabak çiçeği gibi merak etme

Merhaba canım,iyiyim ço şükür...Sen nasılsın? Ayy bak bunu hiç düşünmedim..Darısı başınıza inşallah.. Buradada çok az kar yağıyor yaa..

ben de iyiyim canım sağol.inşallah bizler de görürüz o günleriya profilindeki doğruysa aynı şehirdeniz o zaman canım daha önce dikkat etmemiştim hiç.evet bursada az yağıyo ama devam ederse belki yarına kadar kar tutar.
karda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalık jartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz

jartiyer gül kayıplarda evet ama aklı burdadır kesin

hoşbulduk tatlım.aaa olmadı ama böle hareket lazım,atraksiyon ,fantaziii lazımmm.hemen ekip kurula kadınlar kudura ayyy bizim günümüz bugünnnn

evet bizim günümüzzzzzz ne güzel erkeklerin bi günü bile yok babalar günü hariç

aman boşver canım ne güzel kafan rahat olur.bizde hem elti hem koca sende en azından sadece koca işin daha kolay

ayyyy bencede valllaaaaaaaaaa....

elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee

elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee

anam bir dokunup bin ah işittik heeboşverin kızlar kaynanaymış eltiymiş görümceymiş insanın kendi anası babası kardeşi gibi olmuyo işte hiçbi zaman.Allaha yakın bize uzak olsunlar daha iyi

Fesat ve içten pazarlıklı sanırım..Aman canım,fazla gidip gelmezsin olur biter ne yapcan..Zaten böyle insanlarla görüşmektense görüşmemek en iyisi,enazından canın sıkılmaz..

aman boşver canım ne güzel kafan rahat olur.bizde hem elti hem koca sende en azından sadece koca işin daha kolay

ayyyy bencede valllaaaaaaaaaa....

Ayyy bu yazılanlara göre çok haklısınız...Ne kadar çok dertli varmış bu konuda kızlar yaa..Sallayın gitsin,kocalarınızla anlaştıktan sonra gerisini boşverin...Önemli olan insanın yaşadığı kişi,kapını kapadıktan sonra eşinle birliktesin sonra kim ne yaparsa yapsın..

Amiiiiin,inşallah...Evet bende Bursadayım,canım..çok az yağıyor burda,perşembeye kadar yağacak diyorlardı bakalım,tutacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…