Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vayyy hemşoma bak ayol...hemencik sattı benii....

kız yabancıya satmadım merak etme o da bizden

anam gerçekten çokmu yakınsınız iiii bursaya geldiğimde ikinizide sorguya çekerim

canım aramızda bi ana cadde var işte çok yakınmışız da haberimiz yokmuş

en soldakı kelebek ortadaki sen yeşillide ben :86::86::86:
ortadaki erkek akıllım hem ben şişko deilim ki [/

kelebekcim nerdesin sen ya yaptın mı pastanı?süslenmişsin püslenmişsin bide bi kociş eksik o da gelir inşallah bir an önce[/QUOTE]
burdayım yaptım harika oldu kvalide geldide gündüz ondan giremedim en büyük fenerbahçe bikerem bide ESES
ya yok daha kendimi koymadım sona saklıyorum kendimi nazara gelmeyim diyeee

kelebekcim nerdesin sen ya yaptın mı pastanı?süslenmişsin püslenmişsin bide bi kociş eksik o da gelir inşallah bir an önce

burdayım yaptım harika oldu kvalide geldide gündüz ondan giremedim en büyük fenerbahçe bikerem bide ESES

[/QUOTE]

tabi ki fenerbahçe canımm ona itirazımız yok ama sonra da timsahlar işte hıhhhhhhhh

kelebekcim nerdesin sen ya yaptın mı pastanı?süslenmişsin püslenmişsin bide bi kociş eksik o da gelir inşallah bir an önce

[/QUOTE]

pişey yapmadım yaw söle bi tur attım oda da geldim

kız sen rahat durur musun hiç şöyle bi salınmışsındır odada adamın etrafında sonra gelmişsindir buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…