Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bak profesyonel olunca nasılda kendinden emin konuşuyo bacım benim biz bi yenekte şu vajıyı ozaman konuşuruz senin gibi
master yapcam ben yakında ders alıyorum prof.dr.venüsten hanımdan
kar topu oynayasım var ama cıkkss olmass..
karnımızda acıktı bizim yaw habire ye diyo fasulyecik.. ben bişiler yiyim bari

yiii kuzum sen yiii bekleme kocişi benimde kardan adam yapasım var artık kociş gelsinde sagsalim onla sabah yaparız geçen yagdıgında istanbuldaydım oynayamadım bu sene ....

kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii

tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm

bak bak profesyonel olunca nasılda kendinden emin konuşuyo bacım benim biz bi yenekte şu vajıyı ozaman konuşuruz senin gibi

töbe töbeeee yaww kasmayın anacım kascak bişey yok artık relakss olun kasarsanız nasıl gidip gelcek yavrucak içerde COLOR]

o yavrucak bi girsinde içeri bak dışarı bidaha çıkartıyomuyum

ıyı aksamlar guzeller burayı da yanı konyayı da kar esır aldı yarın tatıl olur mu acep?
bu arada sıteye gırmekte sorun yasayanlar arkadaslar bendede aynı sorun var ınternet explorerdan gırınce bı kac sanıye sonra kendılıgınden kapanıyor bende mozılla fırefoxdan gırıyorum onda sorun olmuyor bılgısayarında yukluyse onu kullanın

cnm sen konyadamısın benim kocişte konyada eğitimdeydi şmdi yolda çok fena heryer buz diyor

master yapcam ben yakında ders alıyorum prof.dr.venüsten hanımdan

yok minik kuşum daha prof olmadım olsa olsa doçent olur benden

evet bir bilgisayarcı karısı binnaz olaraktan aynen katılıyorum sana ben exploreri unuttum artık konyanın neresindensin sen bebişim ??? kulağıma de bakayım

selam kızlar nasılsınız bakem

kız fingirdek nerdesin sen aaaaaaaa iyiki bi jartiyer linki gönderdik hatun kayıplarda evden çıkamadın dimi kudurmaktan hain dom dom seni

canım geldim geldim. kız reglim yenı bıttı enerjı depoluyorum her an ataga gecebilirim

kıslarrrrr ben geldimmmmm.....şimcik çayımı içeyim anlı şanlı :1 egzersizlerimi yapıp
3.denememizi yapacağız....ya kısmet diyoruz....bakim bu akşam neler olcek yawwwww...
kız hala egz. yapıyosun yeter yavrum yalama olcek geç direk cup d,ye
canım geldim geldim. kız reglim yenı bıttı enerjı depoluyorum her an ataga gecebilirim

benimde süslendim püslendim ama kociş geç gelcek yarın artık izinli evdeyiz rahatsız etmeyin lütfen closed :2::2::2::2::2:ay gripmi oluyorum :2::2::2::2::2:

amanin grip olamyın hemen nane limon için....sonra geçmek bilmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…