- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.901
bak bak profesyonel olunca nasılda kendinden emin konuşuyo bacım benim biz bi yenekte şu vajıyı ozaman konuşuruz senin gibi
kar topu oynayasım var ama cıkkss olmass..
karnımızda acıktı bizim yaw habire ye diyo fasulyecik.. ben bişiler yiyim bari
ayyyyyyyyy maşallah ye tatlım yede beslensin fasulyecik
kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii
tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm
bak bak profesyonel olunca nasılda kendinden emin konuşuyo bacım benim biz bi yenekte şu vajıyı ozaman konuşuruz senin gibi
töbe töbeeee yaww kasmayın anacım kascak bişey yok artık relakss olun kasarsanız nasıl gidip gelcek yavrucak içerdeCOLOR]
keyifle yemek yemenin tadını cıkarıyorum işte..
hadi bakalım sizlere bol sohbetler ben kacar
ıyı aksamlar guzeller burayı da yanı konyayı da kar esır aldı yarın tatıl olur mu acep?
bu arada sıteye gırmekte sorun yasayanlar arkadaslar bendede aynı sorun var ınternet explorerdan gırınce bı kac sanıye sonra kendılıgınden kapanıyor bende mozılla fırefoxdan gırıyorum onda sorun olmuyor bılgısayarında yukluyse onu kullanın
selam kızlar nasılsınız bakem
cnm sen konyadamısın benim kocişte konyada eğitimdeydi şmdi yolda çok fena heryer buz diyor
o yavrucak bi girsinde içeri bak dışarı bidaha çıkartıyomuyum
h.g. kız jartiyer napınnn bakim biz burda kar kış sen napn havalar nasıl
master yapcam ben yakında ders alıyorum prof.dr.venüsten hanımdan
ıyı aksamlar guzeller burayı da yanı konyayı da kar esır aldı yarın tatıl olur mu acep?
bu arada sıteye gırmekte sorun yasayanlar arkadaslar bendede aynı sorun var ınternet explorerdan gırınce bı kac sanıye sonra kendılıgınden kapanıyor bende mozılla fırefoxdan gırıyorum onda sorun olmuyor bılgısayarında yukluyse onu kullanın
selam kızlar nasılsınız bakem
keyifle yemek yemenin tadını cıkarıyorum işte..
hadi bakalım sizlere bol sohbetler ben kacar
yok minik kuşum daha prof olmadım olsa olsa doçent olur benden
evet bir bilgisayarcı karısı binnaz olaraktan aynen katılıyorum sana ben exploreri unuttum artıkkonyanın neresindensin sen bebişim ??? kulağıma de bakayım
kız fingirdek nerdesin sen aaaaaaaa iyiki bi jartiyer linki gönderdik hatun kayıplarda evden çıkamadın dimi kudurmaktan hain dom dom seni
yok minik kuşum daha prof olmadım olsa olsa doçent olur benden
oldun ben yaptım az önce haberin yok senin
evet bir bilgisayarcı karısı binnaz olaraktan aynen katılıyorum sana ben exploreri unuttum artıkkonyanın neresindensin sen bebişim ??? kulağıma de bakayım
sen binnaz bu şaziye
kız fingirdek nerdesin sen aaaaaaaa iyiki bi jartiyer linki gönderdik hatun kayıplarda evden çıkamadın dimi kudurmaktan hain dom dom seni
kız hala egz. yapıyosun yeter yavrum yalama olcek geç direk cup d,yekıslarrrrr ben geldimmmmm.....şimcik çayımı içeyim anlı şanlı:1 egzersizlerimi yapıp
3.denememizi yapacağız....ya kısmet diyoruz....bakim bu akşam neler olcek yawwwww...
canım geldim geldim. kız reglim yenı bıttı enerjı depoluyorum her an ataga gecebilirim
kız hala egz. yapıyosun yeter yavrum yalama olcek geç direk cup d,ye
ayy beni güldürdün ya allahhh senide güldürsünnnn kıssss....bağımlılık yaptı yavrummmm bırakamıyorum egz.olmadan olmazzzzz anam olmazzzz,prensip meselesi,,ne dediniz bol egz.yap dediniz
yapıyorussss işte....alllaaaa alllaaaa :))))
benimde süslendim püslendimama kociş geç gelcek yarın artık izinli evdeyiz rahatsız etmeyin lütfen closed :2::2::2::2::2:ay gripmi oluyorum :2::2::2::2::2:
amanin grip olamyın hemen nane limon için....sonra geçmek bilmiyooo
kız hala egz. yapıyosun yeter yavrum yalama olcek geç direk cup d,ye
benimde süslendim püslendimama kociş geç gelcek yarın artık izinli evdeyiz rahatsız etmeyin lütfen closed :2::2::2::2::2:ay gripmi oluyorum :2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?