- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.921
grip olursannn cookkk seyden mahrummmm kalırsın yafrummm[/
yohhh ozaman da yaparım ben aman olmayım yaw benim uzun sürüyor zati.
aman yavyum bırak artık akışına öle ödev gibi oluyor bırak akışına zevk almaya başla aaaaaaaaaaaaakızıyorum bak anam sizinde ayarınız yok heee
grip olursannn cookkk seyden mahrummmm kalırsın yafrummm[/
yohhh ozaman da yaparım ben aman olmayım yaw benim uzun sürüyor zati.
eeeeeeeee pessssssss yani :90::90::90:
kıssss kızma .....bak bu akşamda böle yapayımmmm..yarın senin için senin şerefinespontene
olmuş gibi yapçammmmm...kocişte şaşırsın dur sen durrrrr.....
hadi bu seferlik affettim ama yarına sopalarım he
Yaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeer :84::84::84: Beni dinleyin ben kalça kaslarımıda sıkıyorum kegel yaparken başka türlü olmuyo siz nasıl yapıyonuz ya
Yaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeer :84::84::84: Beni dinleyin ben kalça kaslarımıda sıkıyorum kegel yaparken başka türlü olmuyo siz nasıl yapıyonuz ya
ne bagırıyosun kız edepsiz sankim cevap vermiyomusuz gibi keserim diliniçiş yaparken yap dedikya yavrum kegele niye taktın ki sen bukadar ne takıntılı hatun oldunuz siz yawww egz. yap sen bırak kegeli
kızlar mrb..geçen haftadan regldim o yüzden deneme yapamadım:44: bugün deneme yaptım az önce..bi de farkettiğim bişey var ki,ben kendi parmaklarıma kulak çubuğu,kalem vs.. den daha rahat alışabiliyormuşum..kulak çubuğu ya da kalem sokarken hemen geriliyorum yabancı cisim olunca.bugün işaret ve orta parmağımı bebe yağı döktüm,bepanthenledim.birazcık da ayıp videolara baktımparmaklarımla iyice duvarlarını genişletmeye,vajinamı tanımaya çalıştım.bi doktorun vajinismusla ilgili yazılarına bakmıştım da,orada da egzersizlerde bu tarz şeyler yapılması gerektiğini okumuştum..neyse,şimdilik iki parmağımın tam ortasına kadar gelebiliyorum.aslında tek serçe parmağımla daha da ileri gidebiliyorum ama parmağım yetişmiyor diğer parmaklarım da kalın gelir diye deneyemiorum..ne garip bi durumdayım yahu
kızlar mrb..geçen haftadan regldim o yüzden deneme yapamadım:44: bugün deneme yaptım az önce..bi de farkettiğim bişey var ki,ben kendi parmaklarıma kulak çubuğu,kalem vs.. den daha rahat alışabiliyormuşum..kulak çubuğu ya da kalem sokarken hemen geriliyorum yabancı cisim olunca.bugün işaret ve orta parmağımı bebe yağı döktüm,bepanthenledim.birazcık da ayıp videolara baktımparmaklarımla iyice duvarlarını genişletmeye,vajinamı tanımaya çalıştım.bi doktorun vajinismusla ilgili yazılarına bakmıştım da,orada da egzersizlerde bu tarz şeyler yapılması gerektiğini okumuştum..neyse,şimdilik iki parmağımın tam ortasına kadar gelebiliyorum.aslında tek serçe parmağımla daha da ileri gidebiliyorum ama parmağım yetişmiyor diğer parmaklarım da kalın gelir diye deneyemiorum..ne garip bi durumdayım yahu
her dakka işemeye gitmiyoruz heralde siz bana wc ye gitmeden nasıl yapcaağım onu söyleyin, ya valla çok sıkıyorum bacak ve kalçamı ya, hayır egzersiz yapıcamda bununla biraz kendimi hazırlıyorum daha kolay oluyor egzersizim ondan yani
ne bagırıyosun kız edepsiz sankim cevap vermiyomusuz gibi keserim diliniçiş yaparken yap dedikya yavrum kegele niye taktın ki sen bukadar ne takıntılı hatun oldunuz siz yawww egz. yap sen bırak kegeli
haydeeeeee ben kaçarrrrr öpüyorummmm hepinizi .....
okey cnm hşçkl ii gecelerhaydeeeeee ben kaçarrrrr öpüyorummmm hepinizi .....
iyi bakalım ben egzirsize gidiyorum hçklın
aferin cnmcm sakin ol parmagını sen yönlendir kendi parmagınmıs gibiewt haklısınız kızlar..kocişko işten gelsin de ona da söyliimm..hep ben mi uğraşıcam biraz da ona da iş düşsünben moralimi bozmamak ve onun da canını sıkmamak için egzersizleri hep kendi başıma halletmeye çalışıyorum.malum,olmazsa filan ikimizin de canı sıkılır.o yüzden ben hazır olmadan p..s denemesi yapmıyorduk.benim bugün yaptığım egzersizi,onun parmaklarıyla deneyelim bakalım.belki o zaman daha da şevke gelirimmm
h.g. yavrukusumkızlaaarrrr bıcır bıcırsınız yawww yetişemiyorumm.int hızı sönük kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?