- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.141
kayınvalidem ve eltim olmasaydı heralde kafayı hep yemiştim.
slmmmm kıslarrrrnasılsınızzz gonokok da yenmiş tbrk ederimmmm darısı başımnızzaaaa dielimm dün misafirim vardı giremedimmm.....ben artık umutsuz vakka oldummm kaynanamların kıçında deilll bende onlar verken istesemde yapamıorum egseriisleree p.....s denemelerine hep ara verdim bittimmm ben bitttimmmm artık ömrümden ömür gitti dayanacak gücüm kalmadıııııı
slmmmm kıslarrrrnasılsınızzz gonokok da yenmiş tbrk ederimmmm darısı başımnızzaaaa dielimm dün misafirim vardı giremedimmm.....ben artık umutsuz vakka oldummm kaynanamların kıçında deilll bende onlar verken istesemde yapamıorum egseriisleree p.....s denemelerine hep ara verdim bittimmm ben bitttimmmm artık ömrümden ömür gitti dayanacak gücüm kalmadıııııı
bulunduğum şehirde yok tatlım azmı aratırdım bende sağlıkçıyom eşimde öyle
kızlar bu ne uyuşukluk ya canlanın hareketleningonokokcum tebrik ederim canım haydi halaya
kızlar bu ne uyuşukluk ya canlanın hareketlenin
özüm sona geldin kendini bırakma lütfen
artık dayanamıorummmmm sona gelmiştimmm şimdi adet olacam en başa dönecemmmm geceleri bitti gündüzleride ağlıorum artıkkkkk keşke hiç evlenmeseydimmmmde bunları yaşamasaydımmmm
umutlarımı kırdılar kanatlarımı kırdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artıkkkkkk
artık dayanamıorummmmm sona gelmiştimmm şimdi adet olacam en başa dönecemmmm geceleri bitti gündüzleride ağlıorum artıkkkkk keşke hiç evlenmeseydimmmmde bunları yaşamasaydımmmm
umutlarımı kırdılar kanatlarımı kırdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artıkkkkkk
Bulunduğum şehirde yok tatlım azmı aratırdım bende sağlıkçıyom eşimde öyle
kızlar bu ne uyuşukluk ya canlanın hareketlenin
Umutlarımı kırdılar kanatlarımı kırdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artıkkkkkk
taze gelin sen nasılsın bakalım?
iyiyim tatlım nasıl olum mutluyum allah sizede nasip etsn inşallah ikinciyede atlatırım
canım benim kıyamam yaaaaa peki eşinle durumunuz nasıl? o sana destek oluyor mu? keşkeler fayda etmiyo malesef bitanem bunların hepsi birer imtihan Allah dermansız dert vermesin şükürler olsunki bizim derdimizin dermanıda var biraz sabır ve dua ile sonuca ulaşıcaz inşallah. isyan etme sakın güzelim. biz hep yanındayız
eşimle aram iyi elhamdülillahhh o beni teselli etmeye çalışıooo halbuki onunda teselliye ihtiyacı varrr...dün beni gene mutsuz bunalımda suskun gözleri dolu dolu görünceee yatakta sarıldı bana saçımı okşadı ben sensiz yapamam geçecek bunlar Rabbim bizi ayırmasın yeterki önemi yok o işin felan dediii o an moralim düzelio ama ertesii gün kalktığındaa herşey aynııı oluo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?