Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bırakma kısssssssss kendini.......aaaaaaaaa....bende dün bıraktım kendimi...anammmmm
toparlanana kadar ....canım çıktı....toplaaaaa...hayde bakem.....kıssss sizler aynı hataya düşmeyinnnn....yenilmeyin...bak ha gaza geldimmmmm...

canım hoşgeldin niye bitmişsin ya hele ki senin hiç ümitsiz olmaman lazım.lütfen böyle yapma bak hala egsersize başlayamayan arkadaşlar var sen pe..s yarısındasın son aşamadasın canım artık ne kaldı ki başarıya

özüm sona geldin kendini bırakma lütfen

artık dayanamıorummmmm sona gelmiştimmm şimdi adet olacam en başa dönecemmmm geceleri bitti gündüzleride ağlıorum artıkkkkk keşke hiç evlenmeseydimmmmde bunları yaşamasaydımmmm
umutlarımı kırdılar kanatlarımı kırdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artıkkkkkk

yaaaaa amaaaa yaaaaa ağlıcam hee....yapma böyleeeee....abooooooooooov tüm topikler
bunalımda....yok mu buranın başı nerde yawwwwwwwwwwww....

canım bu günler de geçicek ya hep böyle kalmıycaksın ki.en azından çözümü var bunu biliyoruz şükretmen lazım daha çok ya çaresiz bi dert verseydi Allahım.isyan hiçbişeyi çözmez ki.kaynanana da başlıycam hee ne salakmış onlar da

canım benim kıyamam yaaaaa peki eşinle durumunuz nasıl? o sana destek oluyor mu? keşkeler fayda etmiyo malesef bitanem bunların hepsi birer imtihan Allah dermansız dert vermesin şükürler olsunki bizim derdimizin dermanıda var biraz sabır ve dua ile sonuca ulaşıcaz inşallah. isyan etme sakın güzelim. biz hep yanındayız

bitanem ama adet olunca başa dönmüyceksinki
o nerden çıktı bende sen gibiydim ben başaramam diye içim içimi yiyordu anlık bir şey bozma moralini

eşimle aram iyi elhamdülillahhh o beni teselli etmeye çalışıooo halbuki onunda teselliye ihtiyacı varrr...dün beni gene mutsuz bunalımda suskun gözleri dolu dolu görünceee yatakta sarıldı bana saçımı okşadı ben sensiz yapamam geçecek bunlar Rabbim bizi ayırmasın yeterki önemi yok o işin felan dediii o an moralim düzelio ama ertesii gün kalktığındaa herşey aynııı oluo bende

kizlarrrrrrrrrrrrrrr
biraz kendinize gelin nolursunuz olacak allahin izniyle insallah.ozellikle p..is denemesinde olanlar sona cok yakinsiniz kendinizi baska nedenlerle uzup bu sureyi uzatmayin hic beklemediginiz bir anda olacak.burda kac kisi basardi bisey diyolarsa inanin lutfen.kendinizi uzmeyin ben de tam yapacagim zaman surekli misafir geliiyodu.en cok hatirladigim ozlemin de hep misafiri geliyodu araya biseler girdi ama zamani gelince oluyor.bakin burda daha kulak cubugunu bile sokamayan arkadasalr var belkide sessiz sessiz okuyolar.boyle yapmayin canlarim benim biliyorum sizi cok iyi anliyorum insan sona yaklasinca bir an once olsun bitsin kurtulayim istiyor haklisiniz sonuna kadar ama ilk buraya geldigimiz gunu hatirlayalim su an yaptiklarimiz bile bir mucize gibiydi.
hadi minnoslar opuyorum sizi

anam acık ayrıldım nolmuş buraya kız napıonuz siz bakam özlemcim senin kinin parmacıklarını gördüm barnakkkkkkk tatlısı yapam dedim bebiş yok yiyemiyoz barik tatlısını yesinde coşsun kocişim dedim

özüm bak bende kızcam kız hiç bişey yapmadan da geçiniyoduk kocişlerle bak birazdan mum yapıcam eğer olmassa napayım kalem aldım ben delik bile yoktu orda hepsi olacak Allahın izniyle

sardunyacım canım bu adamı boşayabilecekmisin kimi insanlar kolay sinirlenir maddiyat çok önemli sorun evliliklerde bak bizim de tek kavgamız maddi ama Allah bugünlerimizi aratmasın canım int ara geçim duaları var okuyuver bakam değişecekmi sen kötü bişey istemiyosun ki eşinle geçinmek istiyosun iyi dualar kabul olur canım osinirlenin ce sen sus üstüne gitme

gerçi bizde cadı olan benim ama eşim susar gerçi daha deli olurum susunca ama kıyamam sonra yapcanı yapar çözdü beni sen de çözüceksin yıllar geçtik çe hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…