- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.181
kızlar biraz kendinize gelin artık ya size faydası dokunan insanlara haksızlık yaptığınızın farkında değil misiniz?ki venüsün hakkını zaten ne yapsak ödeyemeyiz.ben 4 aydır bu topikteyim kimler geldi kimler geçti eskilerden bi venüs var bi de nazlı,bocus mazeretli zaten.bu insanlar buraya girip size yardımcı olmak zorunda değiller ki ama yine de ellerinden geleni yapıyorlar.çünkü onlar da sizin yaşadıklarınızı yaşadı.ama bazı arkadaşlar gerçekten boşa çıkarıyor bu yardımları.ya bi kere yazıp kaçıyolar bi daha araki bulasın ya da başarıp işini görüp kaçıyorlar.venüs gibi vefalı bi insana yapılır mı bu ya.biraz toparlanın silkelenin artık.elinden geleni yapanlara lafım yok ama bazıları o kadar isteksiz ki yapsam mı yapmasam mı havasında.resmen zorla yaptırıyoruz egsersizleri.bize ne ki sizin evliliğinizden cinselliğinizden ama bi faydamız dokunsun istiyoruz.bişey yazıyosun tenezzül edip de cevap bile veren yok.bu kadar nankör olmayın lütfen çalışan insanlarız hiç girmesek yeri var aslında.burda o kadar güzel bi ortam var ki bi ara herkes birbiriyle yardımlaşma yarışındaydı şimdi kimsede tık yok.ağlayıp sızlamakla hiçbişey çözülmüyo ağlıycağınıza gidin biraz egsersiz yapın ya lütfen kendinize gelin artık
teşekkürler canım bende iyiyim regl olucam diye regl arası vermiştim oda inadına gecikti 2-3 gün
bilirim tatlım stresten oluyordur.ama sana sıkıntı vermiyorsa egzersiz yapabilrisn şeker.o sırada vajide açılıyor reglden birgün önce ben p...denemştim yarısından fazlası olmuştuu aklında bulunsun.ben iyiyim tek sorun int.bozuk sürekli düşüyorum..
kıslarrrrrr bu venüstennnn bana kızmıştır kesin heeeee....
dün gece ben mızmızlanıyodum...o sinir harbiyle bişiler yazdım amma onlara kızmasın yaa...
ben kendime kızıyodummmmm....üstüme alındım şimcik yaa...bide bunun üzüntüsünü yaşamak
istememmmm(((
haber alan banada iletsin lütfenssss... ya tam moralim düzelmişti ...
inş bana darılmamıştırrr...
boşuna gelip gidioruz zaten hergün evliliği düzene girmiş yenmiş arkadaşlar toplanıp toplanıp gidioruz......bi de topiğin ismine bakın sanki mübarek sorunu olmayanlar birbirini eylesin topiği
tmm bebeğim denerim kuruluk olması normalmi bu dönemde?
yok tatlım ya sana değil şahsi bişey değil yani genel bişey.zaten bi süredir rahatsız olduğumuz bi konuydu ki en çok rahatsız olması gerekn kişi o en eskilerden çünkü.başaranlar daha çok giriyor topiğe keyfimizden mi acep biz msnden de konuşabiliriz konuşucaksak.
kizlar dediklerimi sakin yanlis anlamayin ama bu topik adindan da denildigi gibi VAJINISMUSU TECRUBELERIMIZLE YENELIM topigi ben burda bundan sonra vajinismus hakkinda konusulmadigi surece yorum yapmayacam.cunku dun nete giremedim ama aklim hep burdaydi belki birisinin onemli bir sorusu olur yardima ihtiyaci olur diye cepten hep takip ettim ama baktim ki gercekten aksama kadar geyik vardi cunku egzersiz yapan yok basaran arkadaslar da ne yapsinlar muhabbete vurdular kendilerini haklilar.benim egzersiz yaptigim zamanlar boyle degildi.yarisiyorduk resmen birbirimizle her dakika yok simdi su asamadayim yok simdi bu asamadayim surekli bir yaris vardi.ama lutfen arkadaslar toparlanin bu hastaligin caresi parmak egzersizi cunku bu bir psikolojik rahatsizlik.ben dun kadin doktoruna gittim vajinismus hastayimdim dedim bana vajinismus bir hastalik degil dedi.doktora da gitseniz ayni seyi yapacaksiniz egzersiz.lutfen toparlanin bir kere yazip kacmayin.burda hep yardima hazir bekliyoruz.biz yasadik neler cektiginizi cok iyi anliyoruz.
kizlar dediklerimi sakin yanlis anlamayin ama bu topik adindan da denildigi gibi VAJINISMUSU TECRUBELERIMIZLE YENELIM topigi ben burda bundan sonra vajinismus hakkinda konusulmadigi surece yorum yapmayacam.cunku dun nete giremedim ama aklim hep burdaydi belki birisinin onemli bir sorusu olur yardima ihtiyaci olur diye cepten hep takip ettim ama baktim ki gercekten aksama kadar geyik vardi cunku egzersiz yapan yok basaran arkadaslar da ne yapsinlar muhabbete vurdular kendilerini haklilar.benim egzersiz yaptigim zamanlar boyle degildi.yarisiyorduk resmen birbirimizle her dakika yok simdi su asamadayim yok simdi bu asamadayim surekli bir yaris vardi.ama lutfen arkadaslar toparlanin bu hastaligin caresi parmak egzersizi cunku bu bir psikolojik rahatsizlik.ben dun kadin doktoruna gittim vajinismus hastayimdim dedim bana vajinismus bir hastalik degil dedi.doktora da gitseniz ayni seyi yapacaksiniz egzersiz.lutfen toparlanin bir kere yazip kacmayin.burda hep yardima hazir bekliyoruz.biz yasadik neler cektiginizi cok iyi anliyoruz.
aynen öyle tatlım arada geyik yapıyoruz çünkü madem kızlar bişey yazmıyo biz de biraz gırgır şamata yapıp güldürelim onları diyoruz.bakıyoruz hala bişey yazan yok ama aşağısı full dolu acaba kızıyolar mı diyoruz vajiyi yenenler topiğine giriyoruz bu sefer de bizi bırakmayın diyolar.
kesinliklee yaa nereye giderseniz gidin egzersizle karşılaşacaksınız bu böle heryerde.
bende bıraktım gittim başka çareler aradım ama pişman oldum kaybettiğim vakite.
çok haklıısn canım bu bir hastalık değil aslında rahatsızlık. bu rahasızlığıda burda çözmeye çalışıyoruz ama egzersiz yapanlar girmiyor hiç . haberde vermiyorlar o listede ne kadar çok kişi var halbukii.
canim bende onu diyorum iste bizde yapiyorduk arada moral olsun diye ama surekli basaranlar konusup duruyoruz burda :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?