Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadar güzel demişsin canım çok doğru diyosun valla

valla venüs ile nazlının hakkını ödeyemeyiz naparsak yapalım

onlar yeneli uzun süre oldu ama genede bizimle uğraştılar çok hakları var üstümüzde

Venüs tatlım yaa nazar mı ettim ben yoksa bu kız gece gündüz burda atlattığı halde diyordum maşallah mı demeyi unuttumm aceba:44::44:sen üzme kendini tatlım kıymetin biliniyor inan birçok kişi tarafından. seni anlamayn tek tük kişiler yüzünden severek yaptığın şeyden vazgeçme.sen eminim çok severek ve isteyerek yapıyosun ve bu nedenle elbette saygıyı hak ediyosunn.aramıza dönnnnnn tatlım yaaa.valla bak sitede oturma eylemi başlatacam sen dönene kadar.

hadiii kızlar pankartlarınızı açın venüsü geri istiyoruz diyeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:

tmm bebeğim denerim kuruluk olması normalmi bu dönemde?

boşuna gelip gidioruz zaten hergün evliliği düzene girmiş yenmiş arkadaşlar toplanıp toplanıp gidioruz......bi de topiğin ismine bakın sanki mübarek sorunu olmayanlar birbirini eylesin topiği

kıslarrrrrr bu venüstennnn bana kızmıştır kesin heeeee....
dün gece ben mızmızlanıyodum...o sinir harbiyle bişiler yazdım amma onlara kızmasın yaa...
ben kendime kızıyodummmmm....üstüme alındım şimcik yaa...bide bunun üzüntüsünü yaşamak
istememmmm(((
haber alan banada iletsin lütfenssss... ya tam moralim düzelmişti ...
inş bana darılmamıştırrr...

nooooooooyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyy geeeeeeeeeeeeeeellllllllll seni össslediiiiiiiiiikkkk kızılcık sopanı kapta geeeeeeeeeeeeelllllll ama gel yeterkiiiiiiiiiiiiiiii

yok tatlım ya sana değil şahsi bişey değil yani genel bişey.zaten bi süredir rahatsız olduğumuz bi konuydu ki en çok rahatsız olması gerekn kişi o en eskilerden çünkü.başaranlar daha çok giriyor topiğe keyfimizden mi acep biz msnden de konuşabiliriz konuşucaksak.

kizlar dediklerimi sakin yanlis anlamayin ama bu topik adindan da denildigi gibi VAJINISMUSU TECRUBELERIMIZLE YENELIM topigi ben burda bundan sonra vajinismus hakkinda konusulmadigi surece yorum yapmayacam.cunku dun nete giremedim ama aklim hep burdaydi belki birisinin onemli bir sorusu olur yardima ihtiyaci olur diye cepten hep takip ettim ama baktim ki gercekten aksama kadar geyik vardi cunku egzersiz yapan yok basaran arkadaslar da ne yapsinlar muhabbete vurdular kendilerini haklilar.benim egzersiz yaptigim zamanlar boyle degildi.yarisiyorduk resmen birbirimizle her dakika yok simdi su asamadayim yok simdi bu asamadayim surekli bir yaris vardi.ama lutfen arkadaslar toparlanin bu hastaligin caresi parmak egzersizi cunku bu bir psikolojik rahatsizlik.ben dun kadin doktoruna gittim vajinismus hastayimdim dedim bana vajinismus bir hastalik degil dedi.doktora da gitseniz ayni seyi yapacaksiniz egzersiz.lutfen toparlanin bir kere yazip kacmayin.burda hep yardima hazir bekliyoruz.biz yasadik neler cektiginizi cok iyi anliyoruz.

korktum vallaaaa hee...üzülürüm öyle bişey olursa ilk telkinleri hep o vernişti bana...
sizler gibi uzun zamandır yazmıyorum buraya ama içim ısınmıştı ...onu her ne üzdüyse
inş.geçer hemen...ben pek dert anlatabilen biri deilim normalde...açılıyodum yavaş yavaşş..
bitmesin burdaki sıcaklık..lüfensssss...

aynen öyle tatlım arada geyik yapıyoruz çünkü madem kızlar bişey yazmıyo biz de biraz gırgır şamata yapıp güldürelim onları diyoruz.bakıyoruz hala bişey yazan yok ama aşağısı full dolu acaba kızıyolar mı diyoruz vajiyi yenenler topiğine giriyoruz bu sefer de bizi bırakmayın diyolar.

kesinliklee yaa nereye giderseniz gidin egzersizle karşılaşacaksınız bu böle heryerde.

bende bıraktım gittim başka çareler aradım ama pişman oldum kaybettiğim vakite.

çok haklıısn canım bu bir hastalık değil aslında rahatsızlık. bu rahasızlığıda burda çözmeye çalışıyoruz ama egzersiz yapanlar girmiyor hiç . haberde vermiyorlar o listede ne kadar çok kişi var halbukii.

canim bende onu diyorum iste bizde yapiyorduk arada moral olsun diye ama surekli basaranlar konusup duruyoruz burda :44:

hayır bi de o listedekilerin bazılarını ben başka topiklerde görüyorum yenilerden değil çok eskilerden olanlar.ya kardeşim başardın mı ne yaptın egsersizde ne aşamadasın gel yaz işte burda adam mı yiyolar.hele ki başardıysan gel güle oynaya paylaş bizlerle.eminim listedekilerden bazıları başarmıştır bile ama işleri bitti ya gelip söylemiyolar bile halbuki biz ne kadar mutlu oluyoruz biri başardığında.insanoğlu nankör işte

şu an aşağıda vajili olanlardan sadece özüm var bi de demin naz vardı tacem arada giriyor.ya serpil arkadaşımız bile vajili olmadığı halde bizleri sürekli takip ediyor aynı şekilde cimbom da öyle.diğer egsersiz yapanlar nerdeler acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…