- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.221
kızlar öncelikle destek olan herkesten allah razı olsun tabiki kimse buraya girip kimsenin derdini dinlemek zorunda değil ama önce allahın sonra sizlerin bize destek olan herkesin sayesinde ben egzersize başlayabildim. hakkınız kesinlikle ödenmez. kendi ailemizle paylaşamadığımız şeyleri sizinle büyük rahatlıkla konuşuyorum.lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin sizlerde gitmeyin. yinede siz bilirsiniz allah destek olandanda razı olsun olmayandanda.
ayyyy ya kırk oldu heralde düşüp duruyorum çıldıracam ben burda olmazsam bilinki bilg.camdan attımmmmmmm:84::84::84::84:
tatlım sen elinden geleni yapıyosun zaten üzerine alınma.hoş alınması gerekenler de girmedikleri için görmüycekler ama neyse
Sağolun kızlar...Beni çok iyi anladığınızı biliyorum...Bu arada venüsten ne zaman gelecek yaa..
tatlım sen elinden geleni yapıyosun zaten üzerine alınma.hoş alınması gerekenler de girmedikleri için görmüycekler ama neyse
anlıyorum bebeğimde ne bileyim üzüldüm yinede zaten duygusal dönemlerimdeyim
valllaaa bende üzerimeee alındımmmm ......ben venüsede söledim zaten listeden çıkar gelmeyenlereii dedimmm ..kırmızı liste dieee egseriz yapanlar vardı bidee morla yazdığı vardııı gelmeyenler kırmızıları ayır dedim en azından as kişi kalmışız ha gayret deyip azimlenirizz demiştimmm GİDENİN ARKASINDAN BAKARSAK GELENİ GÖREMEYİZ zaten.....
valllaaa bende üzerimeee alındımmmm ......ben venüsede söledim zaten listeden çıkar gelmeyenlereii dedimmm ..kırmızı liste dieee egseriz yapanlar vardı bidee morla yazdığı vardııı gelmeyenler kırmızıları ayır dedim en azından as kişi kalmışız ha gayret deyip azimlenirizz demiştimmm GİDENİN ARKASINDAN BAKARSAK GELENİ GÖREMEYİZ zaten.....
canımm senin emeğinde çok büyük gerçekten Allah sizlerden razı olsunn. hakkınızı nasıl ödicezz bizz.
üzülme canımm. siz üzerinize nie alınıyorsunuz özüm naz siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.
buraya gelmeyenler gelipte haber vermeyenler durumundan onlardan bahsettik.
siz maşallah çok güzel ilerliyorsunuz elinizden gelenide yapıyorsunuz.
ya arkadaslar 3 gun yoktum ortalık karısmıs ne oldu sayfalar cok ılerlemıs okuyamıyorummmmmmmmmmm venusume ne olduuuuuuuuuuuuuu kelebek te yoooooooookkkkkkkkk bırı bana da soylesın:95::95::95::95::95::95::95::95:
canim rabbim hepimizden ragzi olsun ben elimden geldigi kadar hep burda olup yardim etmeye calisacamkızlar öncelikle destek olan herkesten allah razı olsun tabiki kimse buraya girip kimsenin derdini dinlemek zorunda değil ama önce allahın sonra sizlerin bize destek olan herkesin sayesinde ben egzersize başlayabildim. hakkınız kesinlikle ödenmez. kendi ailemizle paylaşamadığımız şeyleri sizinle büyük rahatlıkla konuşuyorum.lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin sizlerde gitmeyin. yinede siz bilirsiniz allah destek olandanda razı olsun olmayandanda.
bence konunun ozeti budurişin özeti şu ki canlarımm bu siteyi bulduğumuz için şükredelim ve yardımı olan arkadaşlara hakettiği değeri verelim ve sımsıkı saralım birbirmizi.buraya gelmeden hastalıkla mücadle ederken hergün dua ediyordum Rabbim bitane biri çıksın benimle aynı sorunu yaşayn diye burayı buldum bir derken kaçkişiyle karşılaştımm.aslında bakın derdi veren dermanını da veriyor ne güzel.nankörlük edene değil tabi.onun için üzmeyelim kimseyi ve ciddiye alalım.emeklerinede yazık etmeyelim.burdaki herkes çok iyi niyetli ben buna inanaıyorum herkes çok hassas duygusal bu güzel ortamı bozmadan kaynaşmaya devam edelim.herkesi çok seviyoum ve herkesin bu illettn kurtulmasını istiyorumm..venüsümünde artık dönmesini istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?