Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla diye bi krem kullandım onuda bir kere denedim çok yaktı vajimi korktum bi daha sürmedim.adetime çok az kaldı.egzersizlere başladığıma değmez diye bekliyorum.ne güzel sende yenmişsin darısı bizlerin başına.inşallah en kısa zamanda bebişinide alırsın kucağına.valla ben bi yapsam bebişide istiyorum tv gördükçe bebekleri imreniyorum :) offff bende yeneyim Allahım en kısa zamanda AMİN :)

cnm eğzersiz yapmadan sadece ilaçla olabileceğini sanmıyorum yine de sen bilirsin ama madem birde onu deniyeyim diyosun dene derim ama eğzersizin önemi beyine oraya bi cismin girebileceğini oranın aslında nekadar geniş bi yer olduğunu kabul ettirmek die düşünüyorum yani eğzersiz olmadan olmaz bence...

alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyorsen ne yaptin denediniz mi gene?

Ecrin canim kiskaniyorum haberin olsun e bacim valla bizde bir yensek hic inmeyecez tepeden ama gel görki oyyy:-( Ben öleydim netcem bilemedim ben ...

yaa bende onu anlamıyorum o kadar rahat oluyorum ne korku ne stres bu sefer olucak diyorum bazen daha ileri gittiğide oluyo ama çok az tam olarak olmuyoo bende acaba acı eşiğimlemi ilgili diyorum ilaçlarla uyuşsa dahada rahatlasa olurmu acaba diyorum işte bilemiyorumki offf

canım sagol inş size hep dua ediyorum allah herkese yardım etsin.adetine kaç gün kaldıki belki ozamana kadar yenersin bunu.hani şu takıl sen popona göre reklamı varya galibe canbebenin o bebeler pek güzel ya imreniyo insan gerçekten bende daha istemiyodum ama vajiyi yenince istek oldu

mumun hepsini yaptiysan cok super ilk anda git gel yapamiyor insan ama bir kac denemeden sonra onunda cok rahat yapacaksin kiz p...ise ne kaldi surda halay geliyo halayyyy
valla yapıyoruz sayısını unuttum ama içindeyken orgazm olmuyo ya zamanla olurmu acep
tatlim git gelleri guzel yapabiliyormusun?cunku bende daha yeni zevk olayina gectigimi hissetmeye basladim:44:

nasıl anlamadım biraz daha açarmısın cnm :44::44:

şöyleki ılıskı sırasında sadece sulanmanız olur g noktanız yanı zevk aldıgınız yer delıgın daha ust tarafında kucuk bır et parcası sıvılce kadar ordan zevk alır hatta çıldıracak kadar zevk alır ısersınız ona orgazm dıyorlar ve o da ancak elle bulabılırsınız ya da esınızın penısını orda gezındırerek yanı gıdıp gelme ayrı rgazm yerı ayrı

ben ilk andan itibaren yaptım gitgelleri o konuda sorun yok ama eşim bacaklarını hala kasıyosun dio acaba oyüzdenmi olmuyoki zevk oluyo ama orgazma ulaşmıyo içindeyken

ama o birleşme olupta orgazm olanlar var onlarda nasıl oluyoki

iyi akşamlar kızlar epeydir takip ediyorum hayranım birbirinize desteğinize

benimde merak ettiğim şey bu sıkıntılı durumu yenen ve hatta hamile olan arkadaslar var,bu sorunu astıktan ne kadar sonra zevk almaya basladınız yada zevk alıyor musunuz ?

beni aydınlatırsanız cok sevinirim

ama o birleşme olupta orgazm olanlar var onlarda nasıl oluyoki

o da genelde çok zayıflarda oluyor ya da delıgı cok genısleyenlerın penıs gırıp cıkarkaen o bolgeye de degebılıyor ama rahmı etlı olanlarda pek olmuyor ben4 yıllık evlıyım ılıskı sırasında hıc olmadı hep ılıskı bıttıkten sonra eşim rahatlatır benı ve bende o sırada kendımı cok sıkar hatta tıtrerdım ama yenı yenı tadını cıkarmaya basladım

anladım ama nasıl keşfedicez ki orayı ben olamadan eşim oluyo ve bitiyo .. birazda şuan görev olarak yapıyorum bu işi gerçi yani daha da genişlemesi açısından. off yaa birde g çıktı şimdi ne zor işmiş buda yahuu :44::44:

valla ben yeneli tahminimce 2 hafta oldu henüz tam anlamıyla zevk olmuyo zamanla olur die beklicem biraz eger hala zevk olmazsa bence buda bi sorun bi jinekolga filan giderim

rahmın ılk basladıgı yerde canım elınle ara huylandıgın bır yer olacak bıraz da sıvılce kadar bır cıkıntı ve acayıp zevk verır

ama ben bunuda bi saglık sorunu die biliyorum yanı doktora filan gitsek bi çaresi vardır heralde bununda peki bu kanıya nereden vardınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…