- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.341
hangi kremden bahsediyosun bilmiyorum ama kayganlaştırıcıya kullanıyoruz uyuşturucu kremse onun bende hiç faydası olmadı evet vajiyi uyuşturdu ama olamdı yinede yani herşey beyinde bitiyo aparatlarla kendimi hazırladım sonra hiç krem kullanmadan çokta rahat oldu tabiki öylede başaran vardır ama ben faydasını görmedim
yaaa valla egzersiz yapıp başaranlara imreniyorum ama hiç istemiyorumda yapmak.kestirmeden halletmenin peşinde koşarken boşa vakit geçiyo.şu ilaçları alsammı yaaa bi denesem en azından içimde kalmasın olmasada öğrenmiş oluyim ama onca ilacın bi zararı olurmu onu bilmiyorum :44:
valla yapıyoruz sayısını unuttumama içindeyken orgazm olmuyo ya zamanla olurmu acep
valla ben de içindeyken orgazm olamıyorum.elle ancak.sinir oluyorum.olmicak heralde hiç bi zaman.
alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyor sen ne yaptin denediniz mi gene?
cnm eğzersiz yapmadan sadece ilaçla olabileceğini sanmıyorum yine de sen bilirsin ama madem birde onu deniyeyim diyosun dene derim ama eğzersizin önemi beyine oraya bi cismin girebileceğini oranın aslında nekadar geniş bi yer olduğunu kabul ettirmek die düşünüyorum yani eğzersiz olmadan olmaz bence...
valla ben de içindeyken orgazm olamıyorum.elle ancak.sinir oluyorum.olmicak heralde hiç bi zaman.
emla diye bi krem kullandım onuda bir kere denedim çok yaktı vajimi korktum bi daha sürmedim.adetime çok az kaldı.egzersizlere başladığıma değmez diye bekliyorum.ne güzel sende yenmişsin darısı bizlerin başına.inşallah en kısa zamanda bebişinide alırsın kucağına.valla ben bi yapsam bebişide istiyorum tv gördükçe bebekleri imreniyorum :) offff bende yeneyim Allahım en kısa zamanda AMİN :)
mumun hepsini yaptiysan cok super ilk anda git gel yapamiyor insan ama bir kac denemeden sonra onunda cok rahat yapacaksin kiz p...ise ne kaldi surda halay geliyo halayyyykızlar mum da olduuuu ama ben şu nefesi hep unutuyorum girmiyo diyip duruyorum oturup uzun uzun deneyemiyorum hemen olmadı diyip çıkıyorum nefes alınca gerçekten giriyo ama ben nefes gögüsten veriyorum anca olmayınca aklıma geliyor
ay gerçi gitgel yapamadım bide okadar kırmızı yok diyonuz ama illa oturup bekliyorum
bide muma geçince vajınal sıvılarda başlıyormuşş
tatlim git gelleri guzel yapabiliyormusun?cunku bende daha yeni zevk olayina gectigimi hissetmeye basladim:44:valla yapıyoruz sayısını unuttumama içindeyken orgazm olmuyo ya zamanla olurmu acep
kızlar ıcındeyken orgazm olmanız ımkansız g noktası farklı yerde bayanlar sadece ordan olur ve o da elle olur onun da olması ıcın once ılıskıde bulunmanız gerek
nasıl anlamadım biraz daha açarmısın cnm :44::44:
mumun hepsini yaptiysan cok super ilk anda git gel yapamiyor insan ama bir kac denemeden sonra onunda cok rahat yapacaksin kiz p...ise ne kaldi surda halay geliyo halayyyy
tatlim git gelleri guzel yapabiliyormusun?cunku bende daha yeni zevk olayina gectigimi hissetmeye basladim:44:
şöyleki ılıskı sırasında sadece sulanmanız olur g noktanız yanı zevk aldıgınız yer delıgın daha ust tarafında kucuk bır et parcası sıvılce kadar ordan zevk alır hatta çıldıracak kadar zevk alır ısersınız ona orgazm dıyorlar ve o da ancak elle bulabılırsınız ya da esınızın penısını orda gezındırerek yanı gıdıp gelme ayrı rgazm yerı ayrı
ama o birleşme olupta orgazm olanlar var onlarda nasıl oluyoki
şöyleki ılıskı sırasında sadece sulanmanız olur g noktanız yanı zevk aldıgınız yer delıgın daha ust tarafında kucuk bır et parcası sıvılce kadar ordan zevk alır hatta çıldıracak kadar zevk alır ısersınız ona orgazm dıyorlar ve o da ancak elle bulabılırsınız ya da esınızın penısını orda gezındırerek yanı gıdıp gelme ayrı rgazm yerı ayrı
iyi akşamlar kızlar epeydir takip ediyorum hayranım birbirinize desteğinize
benimde merak ettiğim şey bu sıkıntılı durumu yenen ve hatta hamile olan arkadaslar var,bu sorunu astıktan ne kadar sonra zevk almaya basladınız yada zevk alıyor musunuz ?
beni aydınlatırsanız cok sevinirim
anladım ama nasıl keşfedicez ki orayı ben olamadan eşim oluyo ve bitiyo .. birazda şuan görev olarak yapıyorum bu işi gerçi yani daha da genişlemesi açısından. off yaa birde g çıktı şimdi ne zor işmiş buda yahuu :44::44:
o da genelde çok zayıflarda oluyor ya da delıgı cok genısleyenlerın penıs gırıp cıkarkaen o bolgeye de degebılıyor ama rahmı etlı olanlarda pek olmuyor ben4 yıllık evlıyım ılıskı sırasında hıc olmadı hep ılıskı bıttıkten sonra eşim rahatlatır benı ve bende o sırada kendımı cok sıkar hatta tıtrerdım ama yenı yenı tadını cıkarmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?