- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.361
ama ben bunuda bi saglık sorunu die biliyorum yanı doktora filan gitsek bi çaresi vardır heralde bununda peki bu kanıya nereden vardınız siz
canım sagol inş size hep dua ediyorum allah herkese yardım etsin.adetine kaç gün kaldıki belki ozamana kadar yenersin bunu.hani şu takıl sen popona göre reklamı varya galibe canbebenin o bebeler pek güzel ya imreniyo insan gerçekten bende daha istemiyodum ama vajiyi yenince istek oldu
ama ben bunuda bi saglık sorunu die biliyorum yanı doktora filan gitsek bi çaresi vardır heralde bununda peki bu kanıya nereden vardınız siz
kiskan tatlim yeterki bu konuda kiskanEcrin canim kiskaniyorum haberin olsune bacim valla bizde bir yensek hic inmeyecez tepeden ama gel görki oyyy:-( Ben öleydim netcem bilemedim ben ...
canim bence zamanla olacak o da egzersizleride bir anda yapamadik sonucta dimiben ilk andan itibaren yaptım gitgelleri o konuda sorun yok ama eşim bacaklarını hala kasıyosun dio acaba oyüzdenmi olmuyoki zevk oluyo ama orgazma ulaşmıyo içindeyken
Bacilarim siz zevkten bahsediyorsunuz ah ben bir yensemde tek sorun zevk olsa...
canım sagol inş size hep dua ediyorum allah herkese yardım etsin.adetine kaç gün kaldıki belki ozamana kadar yenersin bunu.hani şu takıl sen popona göre reklamı varya galibe canbebenin o bebeler pek güzel ya imreniyo insan gerçekten bende daha istemiyodum ama vajiyi yenince istek oldu
inşallah cnm ya olacak bigün illa çözümsüz değil ya bu.. bak bende vaji. bitti kurtuldum sanıyodum ama birde G çıktı şimdii kocamda yok ki bulsak ama yerini anladım en azından buda bişeydir
canimm yaa girdiyse ve aci olmadiginin farkindaysan neden boyle dusunuyorsun tatlim yapma gozunu seveyim sal kendini biraz aci falan yok sil kafandan tatlim acisaydi icine girincede acirdi guzelim bence sadece kendini salmanla bu olay sonuclanacak sonra allahin izniyle insallah gelsinAh ecrinim ah valla iste bile!!! artik dusunuyorum su egz birde ikidir esim girdi hissettim ama korkuyorum acida yok ama iste beyin ne beyinse anlayamadim ben gitti...
canimm yaa girdiyse ve aci olmadiginin farkindaysan neden boyle dusunuyorsun tatlim yapma gozunu seveyim sal kendini biraz aci falan yok sil kafandan tatlim acisaydi icine girincede acirdi guzelim bence sadece kendini salmanla bu olay sonuclanacak sonra allahin izniyle insallah gelsin
Ahhh bebegim siz bittirmissinizde zevk ariyorsunuz biz ise icine alsak yetecek sen ne kadar zaman cektin ve yendin canim...
jasmincim ben otururken yapamıyorum ayna yerde ben alaturka vc de oturur şekilde yapabiliyorum üstte olmayı sevmesemde yenersem de anca bu şekilde yapabilirim sanırım
kalem alıştı rahat giriyor ama sarınca hiç girmedi şamdan mumunu denicem bakalım acık moladayım
ben 1 buçuk yıllık evliydim cnm bişiiii yapamıyodum okadar cahildim ki dr bile eğzersizle değil konuşarak bana yendircek die biliyodum sonra tesadüf burayı keşfettim bunun dr suzda yenilebileceğini öğrendim ve eğzersizleri öğrendim elle bana çok itici geldiii yapamadım mumu denedim sadece 2 kez baktım oluyoo bu beni çok rahatlattı psikolojik olarak yani beynim kabullendi sonra ultrason jelini söyledi ark.lar onu da aldım mum denemesi ve p.. in girmesi 1 ayı bulmadı bende 3 hafta kadar bi sürede oldu başardım şimdi hiç acı yokk ama orgazmda yok şimdiye kadar hiç kaale almamıştım zamanla olur die ama buda bi sorunmuş bak bu gecede g noktasın öğrendim.
Vallahi canim iki defa girdi hissettim ve hic acimadi korkmuyorumda acimiyor cunku kirmizida yoktu tamamen beynimde bitti aslinda ama yer altinda istemedende sikintim oluyor esim tamam diyor ama ben ufff yaa olacak ama hemide bu site sayesinde olmus olacak sizin desteklerinizle iyiki buldum bu siteyi ve sizin gibi vajiilileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?