- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.521
p... ile denemede çok sıkıyorum kendimi ağrı hissediyorum duvar gibi hissediyorum eşim aslında devam etmek denemek istiyo ama ben onunda bu kadar uğraşarak zevk almasını istemiyorum yani herkes normal yaşarken o neden bunları yapmak zorunda kalsın ki...
tatlım sanırım iki parmağa kadar rahat egzersiz yapıyosun o zaman canım aparatla dene p... boyutuna getirene kadar kalınlaştırarak yap.ben hepsini yaptım egzersizin en son p... boyutunda aparatla yapınca yendim..sen iyi yerdesin sadece biraz azim ve zaman ayırmakla çözceksin bu işi
ben aparatı nerden alacağımı bile bilmiyorum bide zaten şimdi randevuyu iptal edersem ayıp olmaz mı doktora...?
ben aparatı nerden alacağımı bile bilmiyorum bide zaten şimdi randevuyu iptal edersem ayıp olmaz mı doktora...?
tatlım onlar o kadar parayı alırken de ayıp olmuyor mu sence.hem çok kolay diyolar hem bi dünya para alıyolar.genelde herkes aparatını kendisi yapıyor.mumu pamuk veya kağıt havluyla kalınlaştırıp üstünü prezervatif ya da streç filmlerle kapatıyolar bide üstüne kayganlaştırıcı jel hoop giriveriyo sonra.tabi bi süre uğraşılıyo 3 gün 5 gün bilemedin 3-5 ay olsun ama sonu başarı oluyo yani
ya avatarın cidden çok tatlı yaa.ayy Allahım parmağına takmış ayyyy yerim onu bennnn
kizlar asagida 5 tane basaran gozukuyor.
hadi sessizce okuyanlar bir cesaret yazin sizde bizlerde sizin gibi sessizce okuduk ama burda paylasamaya basladigin anda hersey cok degisiyor.hadi minnoslarrrr
evet canim sadece okumakla yazmak cok farkli yazdigin anda hayatin degismeye fikirlerin dusuncelerin degismeye basliyor.bencede vakit kaybetmeyin minnoslarrrrevet ya valla ben burayı bulur bulmaz üye oldum yazdım hemen niye bekliyeyim ki kimse tanımıyo etmiyo sonuçta.konuştukça açılıyo rahatlıyo insan sadece okumakla olmuyo malesef.
kız senin avatar da pek hoşmuş seni yansıtıyo tıpatıp
evet canim sadece okumakla yazmak cok farkli yazdigin anda hayatin degismeye fikirlerin dusuncelerin degismeye basliyor.bencede vakit kaybetmeyin minnoslarrrr
tatlim yaa dimi ayni bennnnnsu anki ruh halimi yansitiyor
cnm yalan yaw en kalını sogan zarı kadar böle şeyleri takmayın egz. esniyor zatencanım aynı şeyi jinekolog banada söyledi ilişkiye giremiyoruz diye gittim kadın bana kızlık zarın biraz kalın gözüküyor dedi zaten korkuyordum sağolsun iyice korkuttu
merhaba bende bugün üye oldum 5 yılı geçti evliliğm ama hala vajinismusla uğraşıyorum18 martta doktor için randevu aldık bakalım hayırlısı... ve bu arada son adetim 4 şubat ama hala regl olmadım bu ay hadi şubat 28 çekiyo diye 3 gün atladı desek yinede olmuş olmam gerekirdi
gebelik testi yaptım bi ihtimal ama o da neagtif sanırım stresten :S
hoşgeldin cnmcm bende 3.5 yıllık evliyim yeneli 2 ay oldu bu site sayesinde yendim bende randevu alcaktım eserdagdan görüşmüştüm reglimin bitmesini bekliyordum ki burayı buldum 1 haftada yendim şimdi çok şükür hiçbir sorunum yok dediklerimizi yaparsan sende çzöersn hemde parmak yapıyorsan hayli hayli çözlür dr. dilatörle çalıştırıyor zaten bence burayı dene derim 100 den fazla kişi yendi burda sen neden yenemicenkirandevum Dr Ulusoy da ben başka bir doktora daha gittim 1 seansta bıraktım parmak egzersizlerini falan duyunca ama şimdi kendi iki parmağımda gayet rahatım ve aynı şekilde eşiminkindede ama daha ileri gidemiyorum malesef
sağol canım biz de bu bebiş gibi düne kadar prezervatifi takcak yer bulamıyoduk icraat olmayıncaprofilimdeki daha şeker ama bi de ona bak sen yerim ben onun totişinnnniiii
evet yazık adamcağızabırak da arada nefes alsın kız adamı da pe...susmus yapma sonra
sakinnnn artik hayatimda sonu ....musla biten bisey istemiyommmmm
dimi ya ne geldiyse başımıza bu .....muslardan geldi.Allah göstermesin bi daha
sakinnnn artik hayatimda sonu ....musla biten bisey istemiyommmmm
adamı muzdan da soğutcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?