- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.501
aynen öyle hipnozu yapıp otele gönderiyormuş sırayla küçükten büyüğe dilatör veriyomuş ertesi günde penis aşaması.haa bide şu var kendin yapamazsan aparatla doktor muananesinde kendi yapıyomuş sana.bide tedavi bitince 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatlarla çalışın alışmak için diyomuş.demekki cuk diye olmuyoki egzersizle alıştırın diyo.tabi bu alışma süreci vajinismusun derecesine göre değişiyodur.gidip zorlananda var zorlanmayanda.
ya biz çok yıprandık bu zamanda ben boşanma davası falan açtım sonra ayrılamadık falan filan...
dr ulusoy da hipnoz olacak olması beni biraz rahatlatıyor ya da içinizden ona giden var mı hiç bana sadece al bunlarla dene olacak derse tabiki para vermemin anlamı yok
evet kişiden kişiye değişiyor sen ne yaptın canm haydardan vazgeçtin inşallah
yok ben haydara gitmiycem zaten ama ilaçlarını deniycem bi kere deniyimde içimde kalmasın en azından ondan sonra olmazsada başka yollara bakarız ama denemezsem çatlarım
yok ben haydara gitmiycem zaten ama ilaçlarını deniycem bi kere deniyimde içimde kalmasın en azından ondan sonra olmazsada başka yollara bakarız ama denemezsem çatlarım
hımm sen yavaş yavaş egzersiz olayına sıcak bakmaya başladın anlaşılan.bak eşime bende parmak olayına sıcak bakmıyoruz diyodun heryerde aynı çözüm varmış şeker.hadi o zaman vakit kaybetmeden egzersizlere başalıyosun
dene tatlım dene bu yolda çözüme giden her yol mübah
yook canım sıcak bakıyorum demedimmm ama eşime bu egzersizlerden bahsedince işte şöyle yeniyolar böyle yeniyolar diyorum hiç bişey demiyo yani anlaşılan desteklemiyo.ilaç yoluyla deneyelim öncede ondan sonra düşünürüz.tabi bide şu var p... denemelerindede ilerlemeye başladık bi süre daha olmazsa yardımlarını isterim :26:
iyi hadi dene bakalim ama bir an once dene de sende rahatla bizde rahatlayalim tatlim
ben cevapları alıntı yapmadan direk yazıyorum kusura bakmayın işteyim regl olmadığımı mail attım doktora o da pazara kadar bekleyelim dedi zaten gebelik varsa gitmiycem sonuçta ama ben bu parmak olayını ilk yapışımda yaptım
hatta şimdiye kadar neden denemedim diye çok kızdım kendime
kayganlaştırıcıyı bile alalı 2 ay oldu nasıl bu kadar boşvermişlik yaptım bu kadar sene anlamıyorum. bu parayı da patronuma erkek olmasına rağmen konuyu açarak istedim oda vermeyi kabul etti allah razı olsun ve parmak egzersizini ilk denememde yaptım sonra ikisini denedim hatta bi kaç kez spermleri kendi elimde yerleştirdim resmen içime hamile kalayım diye ama işte bu kadar diğer denemeye geçemiyorum bi türlü hep hüsran
hadi bakalım o zaman tatlım.sen denemelere devam et p... ilede yenen var sende onlardan biri olabilrisin elbette.yardım herzaman var şeker sen yeterki burda bizimle ol
tamam canm yap o zaman içinde kalmasın ama olmazsa paşa paşa egsersize göndeririz seni söyliyeyim.eşin desteklemiyosa da ondan gizli yap.ha diyosan ki kırmızı gelirse falan egsersizlerde gelen olmadı sanırım hiç ben ilişkiye giriyorum hala gelmedi.
canim ya ben inaniyorum burda cozebilecegine senin su anki durumun cok iyi cunku sadece p...is asamasina gecmen lagzim.p...is hic deniyormusunuz onu ne kadar alabiliyorsun???
valla olduktan sonra kırmızı önemli değil.zaten bizim ulusoyda randevumuz var oda p...den önce aparatla yaptırıyo ve bunuda biliyo.sorun olucak olsa randevu alda gidelim demezdi
ben cevapları alıntı yapmadan direk yazıyorum kusura bakmayın işteyim regl olmadığımı mail attım doktora o da pazara kadar bekleyelim dedi zaten gebelik varsa gitmiycem sonuçta ama ben bu parmak olayını ilk yapışımda yaptım
hatta şimdiye kadar neden denemedim diye çok kızdım kendime
kayganlaştırıcıyı bile alalı 2 ay oldu nasıl bu kadar boşvermişlik yaptım bu kadar sene anlamıyorum. bu parayı da patronuma erkek olmasına rağmen konuyu açarak istedim oda vermeyi kabul etti allah razı olsun ve parmak egzersizini ilk denememde yaptım sonra ikisini denedim hatta bi kaç kez spermleri kendi elimde yerleştirdim resmen içime hamile kalayım diye ama işte bu kadar diğer denemeye geçemiyorum bi türlü hep hüsran
p... ile denemede çok sıkıyorum kendimi ağrı hissediyorum duvar gibi hissediyorum eşim aslında devam etmek denemek istiyo ama ben onunda bu kadar uğraşarak zevk almasını istemiyorum yani herkes normal yaşarken o neden bunları yapmak zorunda kalsın ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?