- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.561
ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,canım filen acımıyo ama içime bi türlü tamamını alamıyorum acil yardım lütfennnnnnnnnnnn
canim pozisyon degisseniz nasil olur oyle bir denesen:44:
kizzzz sabahtan beri bisey yazmiyon gene duydun muzu falan nasil yaziyon fantazi guzeli seniiiii
tatlım nefes egzersizini yapıyor musun
canim pozisyon degisseniz nasil olur oyle bir denesen:44:
kizzzz sabahtan beri bisey yazmiyon gene duydun muzu falan nasil yaziyon fantazi guzeli seniiiii
yapıyorum canım burundan derinderin nefes alıp ağızdan veriyorum ıkınıyorum ama bacaklarımın birini tam açamıyorum bu yuzden eşim ittiremiyo ,bana tavsiye edebileceğiniz bir kayganlaştırıcı varmı
arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...
hmmmm dogru
cnm evet hangi poz. deniyorsun bak bacaklarını iyice aç karnına dogru çek acık şekilde o poz. anlamıyosun bile girdiğini hemde sonuna kadar giriyo vaji çok açılıyor o poz. öle dene cnm ben test ettim inan girdiğini bile hissetmedim o derece yani belinin altına da yastık koy cnmcm
aaaaaaaaaaaaa ben dinlemedim mannak böle şarkımı yapmış nane bitti sıra muza mı geldi hay allahım yaw
bacaklarımı iyice açıp karnıma doğru hiç çekmemiştim bunu deniycem belimin altına yastıkta koyucam bide kayganlaştırıcı önerebilirmisin hangisi iyidir ultrason jelimi vaselinmi
yapıyorum canım burundan derinderin nefes alıp ağızdan veriyorum ıkınıyorum ama bacaklarımın birini tam açamıyorum bu yuzden eşim ittiremiyo ,bana tavsiye edebileceğiniz bir kayganlaştırıcı varmı
vazelini önermiyorlar canım ultrason jeli al
tatlımmmm çıldırma sakınnnn...ay geçen akşam banada öle oldu...boşuna sinirlenmişim...
önce sakin ol...altına yastık al bacaklarını kendine doğru çek...ve asla ne kadar girdi diye
bakma...misal ne hayalin varsa ona odaklan misal ben çocuğum olmuş onun böle mis kokulu
ayacıklarını öperken kendimi hayal ediyordummm...kendini kaptırırsan hoppppp gidiyooo..
nefeslerinide unutmazsan oluyoooo...garantili denendi....
bacaklarımı iyice açıp karnıma doğru hiç çekmemiştim bunu deniycem belimin altına yastıkta koyucam bide kayganlaştırıcı önerebilirmisin hangisi iyidir ultrason jelimi vaselinmi
bişi daha sorucam ilk ilşki sonrası işerken acı hissi oluyomu bu nu çok merak ediyorum ,bide ertesi gün hemen ilşkiye girilebiliyomusunuz yoksa bunun bi süresimi var ??
bişi daha sorucam ilk ilşki sonrası işerken acı hissi oluyomu bu nu çok merak ediyorum ,bide ertesi gün hemen ilşkiye girilebiliyomusunuz yoksa bunun bi süresimi var ??
ayy ne güzel bi hayal o öyle ya rabbim gerçekleştirir inşallah hayalini canm
yok cnm idrar yaparken bişey olmaz . ama kayganlasıttırcısız yaparsan tahriş olur yapma. bide gün aşırı tavsiye ediyorlar bizde öle yapoz bigün yap bigün yapma cnmcm ama bugun yapabilirsin sonucta tam girmemiş dene vakit kaybetme cnmcm egz. ne aşamadasın sen buarada ?
burada vaji deliği ile idrar deliği ayrı yerde biliyorsun dimi. acı niye olsun
size garip gelebilir belki ama ben vajıme kulak çöpü ,parmak,mum filen hiç sokamadım ,sadece sorunum bacaklarımı tam açamamamak bunu başarabilirsem p yi içime rahatça alabilirim dediğiniz pozisyonda bu olabilir altıma yastık koyup iyice kayganlaştırıcı sürüp bacaklarımı karnıma kadar çekersem bu iş olabilir inşşş kasmam kendimi:44::44::44:
İyi gidiyor Allaha şükür...yakında 3 aylık olacağım ve rahatlayacağım inşallah...Sen nasılsın,canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?