Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım peki yatak ucu pozisyonunda yapsan onda da bi nevi altta olan sensin.hem o şekilde olunca yön sorunu olmuyo pek direk aşağıya doğru popoya doğru ilerlemiş oluyo pe..s

canim pozisyon degisseniz nasil olur oyle bir denesen:44:

kizzzz sabahtan beri bisey yazmiyon gene duydun muzu falan nasil yaziyon fantazi guzeli seniiiii

hiç dayanamaz böyle şeylere ecrinim işi gücü bıraktı yetişti hemen bak

canım yatak ucunda deneyin eşin bol kayganlaştırıcı kullansın ben ok kayganlaştırıcı kullanum onu bulabildim çünkü ama işe yarıyor.sonra sen bacları omza att ve eşini sen yönlendir.dur devam et diye.nefes yappp.bide ben vajiye doğru elimle bastırıyorum p...daha iyi kayıyor sanki bunuda yeni buldum nefes verriken elimle bastırıyorum üstten eşim çok işe yaradığını sölüyo öel deneyebilirisn tatlım

arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...

tatlımmmm çıldırma sakınnnn...ay geçen akşam banada öle oldu...boşuna sinirlenmişim...
önce sakin ol...altına yastık al bacaklarını kendine doğru çek...ve asla ne kadar girdi diye
bakma...misal ne hayalin varsa ona odaklan misal ben çocuğum olmuş onun böle mis kokulu
ayacıklarını öperken kendimi hayal ediyordummm...kendini kaptırırsan hoppppp gidiyooo..
nefeslerinide unutmazsan oluyoooo...garantili denendi....

bacaklarımı iyice açıp karnıma doğru hiç çekmemiştim bunu deniycem belimin altına yastıkta koyucam bide kayganlaştırıcı önerebilirmisin hangisi iyidir ultrason jelimi vaselinmi

ayy ne güzel bi hayal o öyle ya rabbim gerçekleştirir inşallah hayalini canm

bacaklarımı iyice açıp karnıma doğru hiç çekmemiştim bunu deniycem belimin altına yastıkta koyucam bide kayganlaştırıcı önerebilirmisin hangisi iyidir ultrason jelimi vaselinmi

ultaron jeli, gleit jel, femolub . femolubu da ben yeni sipariş verdim hemde uyarıcı özelliği armış bunun bakalım vazelin bebe yagı mantar yapar su bazlı olcak saydıklarımdan birini al en ucuzu ultrason jeli medikalde satılıyor cnmcm

bişi daha sorucam ilk ilşki sonrası işerken acı hissi oluyomu bu nu çok merak ediyorum ,bide ertesi gün hemen ilşkiye girilebiliyomusunuz yoksa bunun bi süresimi var ??

yok cnm idrar yaparken bişey olmaz . ama kayganlasıttırcısız yaparsan tahriş olur yapma. bide gün aşırı tavsiye ediyorlar bizde öle yapoz bigün yap bigün yapma cnmcm ama bugun yapabilirsin sonucta tam girmemiş dene vakit kaybetme cnmcm egz. ne aşamadasın sen buarada ?

bişi daha sorucam ilk ilşki sonrası işerken acı hissi oluyomu bu nu çok merak ediyorum ,bide ertesi gün hemen ilşkiye girilebiliyomusunuz yoksa bunun bi süresimi var ??

canım hafif bi yanma oluyo tuvaletini yaparken.benim bi süre hep ilişki sonrası oldu ama şu an yok.isteyen girebilir tabi ki ertesi gün ama doktorlar günaşırı tavsiye ediyorlar hem tahriş olmaması için hem de zaten normal sağlıklı bir ilişki yaşayanlar için de bu geçerli.sık ilişki sperm sayısını azaltabiliyormuş.o yüzden en ideali gün aşırı ya da 3 günde bir

size garip gelebilir belki ama ben vajıme kulak çöpü ,parmak,mum filen hiç sokamadım ,sadece sorunum bacaklarımı tam açamamamak bunu başarabilirsem p yi içime rahatça alabilirim dediğiniz pozisyonda bu olabilir altıma yastık koyup iyice kayganlaştırıcı sürüp bacaklarımı karnıma kadar çekersem bu iş olabilir inşşş kasmam kendimi:44::44::44:

anladım cnm dene bakalım bu şekilde iyice çek karnına bacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…