- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.361
Tabi zaten araştırmak için zamanım çok en az 1 aydan önce gidemem.o zaman zarfındada denemelere devam ederiz baya bi ilerleme kaydetmiştik ama her seferinde acı yaşamaktan çok sıkıldım artık kurtulmak istiyorum bu dertten.herkes için hayırlısı olur inşallah...
Amiiin canım,inşallah...Denemelere devam et bencede,belkide gerek kalmaz gitmene...
İnşallaaaaaahhhhhhhhhhhh cnm keşke...
meraba ecırne ben aranıza yenı katıldım arkadasların gecmıste yazdıklarını okuyorum daha bıtmedı okudugum 1sey dıkkatımı cektı venüs 1:lıste yapmıs tembeller:ve egsersız yapanlar dıye (onu görürsen söyle benıde eklesın)1:de bunu basaranların lıstesını yapsında bende bıleyım aranızda kımım yenıp yenemedıgınıcanım arkadasım bende seni çok özleyecem zaten yazımı da bitten sen farkettin. Gerçi merak ediyorum başaran falan oldumu diye cepten takip ediyorum sürekli.allah herkesin yardımcısı olsun insallah
meraba ecırne ben aranıza yenı katıldım arkadasların gecmıste yazdıklarını okuyorum daha bıtmedı okudugum 1sey dıkkatımı cektı venüs 1:lıste yapmıs tembeller:ve egsersız yapanlar dıye (onu görürsen söyle benıde eklesın)1:de bunu basaranların lıstesını yapsında bende bıleyım aranızda kımım yenıp yenemedıgını
meraba nazlı ben aranıza yenı katıldım gecmıste yazdıklarınızı okuyorum daha bıtmedı 1sey dıkkatımı cektı venüs 1:lıste yapmıs tembeller egzersıs yapanlar dıye onu görürsen söyle benıde eklesın 1:de bu:ısı basaranların lıstesını yapsın cünkü ben bılmıyorum aranızda kımın basarıp basaramadıgınıolur canım,hiç merak etme...bu tedavisi olan bir rahatsızlık başaracaksın,inşallah....
meraba nazlı ben aranıza yenı katıldım gecmıste yazdıklarınızı okuyorum daha bıtmedı 1sey dıkkatımı cektı venüs 1:lıste yapmıs tembeller egzersıs yapanlar dıye onu görürsen söyle benıde eklesın 1:de bu:ısı basaranların lıstesını yapsın cünkü ben bılmıyorum aranızda kımın basarıp basaramadıgını
offfff sıkıldımmmmmmmmmmmmmm:88::88:
1 karnım aç 2 egsersiz yapamıommmm regl olacam olamıorummmmm yapaccak birşey bulamıorummmm ondan
saol bebişimmmm ne güselim ama dimeeee....dur bi daha denicem resim eklemeyi taktımmm
uleynnnnnn tekim burda abooooooooooooooo tek başınayımmmmhafta sonu olunca nieburda kimsecikler olmiiii yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?