Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 sene olacak nisanda.kocam bana tapıyor ve eskiden sorun etmiyordu ev arkadaşım benim diyordu..ama tipik artık çocuk istiyoruz ve bizim için sorun olmaya başladı...gerçekten bir gün bende yendim diyebilecekmiyim???

kızlarr kulak çubuğunu yapabildimm yani yarısından fazlası girdi içeri az bi yer kaldııı.
ama şaşkınım acaba yanlış yere mi girdi die düşünüyorum kolay olduu..1 saat fln yaptım egzersizi müzikte açıyorum kafam dağılıyoo,aynaylada bakıyorum hepppp...
ayyy çok mutluyummm

tebrikler cnm.

Kizlarrrr kinsecikler yokmuuuu
Yenen oldumu???

nayırr:18::2::26:

sağol cnmm
hala doğru yere mi yaptım die düşünüyorumm..
nie bu kadar kendime güvenemiyorum bu konuda bilmiyorum..

Tamam tatlım söylerim.
Canimmmm çok sevindim yaaa su anda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Kendimi hatırladım.doğru yere soktun tatlım ACI falan yok kendinde gördün artık orası p. Isı alıyor kocaman boşluk var. Ayyy egzersize başladın yaa nasıl sevindim bir bilsen. Bak gor artık nasıl gelişecek bir anda.

canım gerçekten kendime inanmıyorum şuandaa. gerçekten olmıcak sanıyodum yine başı giricek sandım, jel sürüp ilerlettim girdi. şaşırdım kendimeee... ben en vahimlerdnedim bitürlü başlamıyodum egzersizee..
ayyy Allahım şükürler olsunnn..
Başta sanki iğne yaparmış gibi ince bi sızı duymuştum sonra bırakmadıım denedim olduu..

venüüss inş. okur bunuu.

tatlım tebrikler devamı gelecek artıkk

Son düzenleme:
3 sene olacak nisanda.kocam bana tapıyor ve eskiden sorun etmiyordu ev arkadaşım benim diyordu..ama tipik artık çocuk istiyoruz ve bizim için sorun olmaya başladı...gerçekten bir gün bende yendim diyebilecekmiyim???

canım burda seneler sonra yenen birçok kişi var.seninde onlar gibi yenmemen için hiçbir sebep yok.parmk egzersizi duydunmu,denedinmi hiçç.ne yaptın bugüne kadar,ne durumdasın paylaşırsan sana yardımcı oluruz.düzenli takip edersen ve durumunu yazarsan herkes gibi sende yenersin.

canım benim çook sevindim bak başladın sonunda bişey de olmadı ne acı ne kırmızı.başlayınca devamı geliyo emin ol.ben de hep müzik açardım daha çok rahatlıyodum o zaman.bundan sonra kurtuluşun yok bizden madem bi kere yaptın devam ediceksin bundan sonra acıycak etcek diye bi bahanen kalmadı tatlıminşallah güzel haberlerini alırız senin de

sağol canımm.. çok mutluyummm
inşallah yeni haberler vericem bendee...,küçük bi adım bu ama benim için çok büyük sayılırr

Arkadaşlar eskileri okuyorum karışık karışık yazıldığı için bir kişinin başarı öyküsünü takip etmek pek mümkün olmuyo, yenipte hala buraya devam eden arkadaşlar bize yeniden kaç ayda nasıl egzersiz yaparak başardıklarını yazabilirmi bence hepimize cesaret olur, çünkü kimi zaman moral bozup yarım bırakıyoruz, kimi zaman başka başka sebepler çıkıp dengemiz bozuluyo vazgeçiyoruz, birebir diyaloğlar çok faydalı evet ama ben bu başarı hikayelerininde bize gaz vereceğini düşünüyorum, hatta venüs bunlarıda toparlayıp arada yayınlayabilir bak yeni bi iş çıkardım ona:)

sağol canımm.. çok mutluyummm
inşallah yeni haberler vericem bendee...,küçük bi adım bu ama benim için çok büyük sayılırr

küçük bi adım olur mu tatlım en zoru başlamaktı zaten.bakma onun küçük olduğuna valla ben ilk o kulak çöpünü soktuğumda başım döndü midem allak bullak oldu bi tuhaf olmuştum tansiyonumu düşürdü sanırım heyecandan.bu mutlulukla sen şimdi yakında parmağa da geçersin bir kaç gün kulak çöpünü yap canm rahatça alışana kadar sonra da parmağa geç

bi kaç gün daha kulak çöpünü yapıcam iyice sindiriyim onuu :) bende inanamadım sanki acaba diyorum yanlış yere mi soktum dedim bukadar kolay olmaz diyorum .. netten açtım vajiye baktım bidaha doğru yer mi diee. kafam karıştııı :)

bu kadar kolay oluyo işte canm biz çok zor olucağı düşüncesini beynimize kazıdığımız için çok daha kötü şeyler bekliyoruz ama hiç de öyle olmuyo.doğru yerdir canm oldu diye inanamadığın için sana öyle geliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…