Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende 2-3 arkadaşıma anlattım başta,yüzüme garip garip bakıp yok canım...o neymiş öyle dediler,sonrada sorup duruyorlardı tabi,oldu mu?diye..oldu dedim kapattım bu konuyu..yani ne kadar yakın olursa olsun aynı durumu yaşamadığı için kimse seni anlayamıyor..

gitmeyi düşünüyorum cnm ama hemen gidemem annem gelicek çünkü 1 aya yakın bizde kalıcak o gittikten sonra gidebilirim.

gitmeyi düşünüyorum cnm ama hemen gidemem annem gelicek çünkü 1 aya yakın bizde kalıcak o gittikten sonra gidebilirim.

hmm anladım canm o zaman sen 1 aya kadar iyice araştır aslında hatırlayabilseydim o doktora kim gittiğini ona sorardık ama hiç hatırlamıyorum.giden birisine sormak daha iyi olurdu

hmm anladım canm o zaman sen 1 aya kadar iyice araştır aslında hatırlayabilseydim o doktora kim gittiğini ona sorardık ama hiç hatırlamıyorum.giden birisine sormak daha iyi olurdu

evet keşke olsada ayrıntılı bilgi alabilsem içim daha çok rahat ederdi.benim gibi doktora gitmeyi düşünenlerde faydalanırdı.:26:

Canım benim hiç sıkma canını,seninle aynı zamanda kanama ve düşük tehlikesi geçirmişiz...Ben daha çok kanama olanlar ve hamileliği boyunca yatanları duydum...Şimdi nur topu gibi kızları var..Sen kendine dikkat et,yat,dinlen,temizlik falan yapma ve yükseklere uzanma sakın...ilaç verdiyse drun düzenli kullan...Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşatsın,inşallah...Moralini yüksek tut,,herşey yoluna girer..

evet keşke olsada ayrıntılı bilgi alabilsem içim daha çok rahat ederdi.benim gibi doktora gitmeyi düşünenlerde faydalanırdı.:26:

Canım googlea (kadınla kulübü yeşim yerçok vajinismus) yaz...bu topikte adının geçtiği sayfalar çıkıyor...arayan ve yorum yapanlar vardır sanırım...bir bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…