- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.321
nill87
merhaba hangi dr bahsettiğiniz
insan kendisi gibi yani aynı problemleri yaşayanları görünce rahatlıyor sanki
bu güne kadar anlattığım arkadaşlarım hep bana kendini sıkma rahat ol falan diyorlardı sinir oluyordum bunu yaşamayan bileme herşeyden çok sevdiğin kişiyi mutsuz etmek kimse anlamıyor anlayamazda zaten hatta benim gittiğim bi psikiyatrist bana millet bulamıyor sen bulmuşsun daha ne istiyorsun demişti
canım nill çıkmış sanırım bahsettiği doktor yeşim yerçok diye bi doktor.o arkadaş yakında gidicek sanırım.istersen o bi gitsin sen de onun yaşadıklarına göre doktora gidip gitmiyceğine karar verirsin
ben ve minik fasulyem çok teşekkür ederiz,tatlım...vallahi üzerime aldım hemen..
ön izlemeee yapmadımki kısss anam bişyii beceremedim haaa taktım durrr evlilik fotomu koycammm
Eki Görüntüle 157818
ön izlemeee yapmadımki kısss anam bişyii beceremedim haaa taktım durrr evlilik fotomu koycammm
Eki Görüntüle 157818
Eki Görüntüle 157818
yafyummmm aslında sanaydııııı diğer arkidişlerede ayıp olmasın diee tüm hamişler dedim
puhahahahahaha ne tatlısınız yavv maşallah allah bi yastıkta kocatsın
gitmeyi düşünüyorum cnm ama hemen gidemem annem gelicek çünkü 1 aya yakın bizde kalıcak o gittikten sonra gidebilirim.
hmm anladım canm o zaman sen 1 aya kadar iyice araştır aslında hatırlayabilseydim o doktora kim gittiğini ona sorardık ama hiç hatırlamıyorum.giden birisine sormak daha iyi olurdu
mrb kızlar.. yoktum bikaç gndür.. çarşamba akşamı kanamam oldu acile gittikdüşük tehlikesi var dediler iğne yaptılar.. annemde yatıyorum şimdi.. inşallah bişey olmaz dua edin.. bu arada bugün bulantılarımda basladı.. inşallah bişey olmadan atlatırız.. bu arada 5+4 günlüküm
amin canm aminn olucak inşallah sıkma canını Allah ım çocukla sınamasın hiçbirimizi vaji ne ki bunun yanında.inşallah herşey yoluna giricek sadece zaman ve sabır gerek
evet keşke olsada ayrıntılı bilgi alabilsem içim daha çok rahat ederdi.benim gibi doktora gitmeyi düşünenlerde faydalanırdı.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?