- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.441
pardon ya karıştırdım, bende iki parmağı yapabiliyorum ama penis denemesine hiç cesaretim yokcanım ben yenmedim2 parmağa geçtim p...ss denemesi yapıyom bi taraftandaa...:84:
canım ben yenmedim2 parmağa geçtim p...ss denemesi yapıyom bi taraftandaa...:84:
selam kzılar dün gece ilk defa emlasız yaptık iyi sayılırdı ama zamanla alışacam galiba pek açımadı ama inş yoluna girer
2 parmak yapıyorsan bence muma gec ınankı mum daha kolay parmaktan muma prezervatıf gecır yap sana tavsıyem benımkı mum egzersızınden sonra surec hızlandı sonra mumu kalınlastırdım havlu pecete sardım bı kac kat sonra strecle sarıp yaptım bı gun sonrada bıttı zaten
adaşlar mrb...ben bayadır girmiyorum ve hep yeni isimler gördüm bi merhaba demek istedim.bende 7aylık evliyim ve savaşamıyorum bu durumla allah herkese yardım etsin...ne kadar zor bir durummuş bu meğer...
evet keşke olsada ayrıntılı bilgi alabilsem içim daha çok rahat ederdi.benim gibi doktora gitmeyi düşünenlerde faydalanırdı.:26:
adaşlar mrb...ben bayadır girmiyorum ve hep yeni isimler gördüm bi merhaba demek istedim.bende 7aylık evliyim ve savaşamıyorum bu durumla allah herkese yardım etsin...ne kadar zor bir durummuş bu meğer...
ben de çok dokto ve psikoloğa gittim ama yüzdeyüz kesin çözüm diyen bi kaç kişi var egzersizi kendi yapıyor benim eşim istemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?