- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.421
Nasılsınız bakem:80::80::80:
kelebekcimm çok sağol canımmm..dün akşamı gördüm ya artık ilerisi de gelicekk.. bi kaç gün daha çubukla yapim diyorum alışmak için. eskiden aynaydan bakamazdım bile şimdi inceliyorumm:)
akşam olsun denicem yine gündüz kendime ödül verdim gezmeye gidicez havada güzelll :)
sizin sayenizde hepp.. umutsuz vakaydım biliyosunuz aylarca başlamadım hiiççç. çok şüğkür atlatıcam bende
basta tüm arkadaslara tesekkürler herseyinizi yaziyorsunuz. bende sizlerden akil aliyorum lacivert.17/yas-min/nazli.1982 sizlerede cok tesekkür ederim yazdiklariniz icin.bugün yogunum belki aksam 9.dan sonra gelirim yaniniza olmazsa yarin ögle.2.den sonra hic 1.isim yok gelirim yaniniza
günaydın cnmcm hava güzel dışarı çıkcaz giyindim ark.bekliyoz sen nasılsın bakem
kimse varmi orda cok dertliyim 1den cikarsam sasirmayin esim gelebilir
merhaba kızlar nasılsınız ..ben haftasonu da çalıştığım için çok yoruldum bugün egzersiz yapamıycam sanırım
merhaba kızlar nasılsınız ..ben haftasonu da çalıştığım için çok yoruldum bugün egzersiz yapamıycam sanırım
bende regliyim yapamadımm:
selam canım nerelerdesın uzun zamandır gorunmuyordun
balbocuu sen yeni yenenlerdendin yanlış hatırlamıyorsam yendikten sonra rahat birleşme oluyormu hala korku varmıidare eder balımmm yarın iş güç Allahtn hava güzeldi 2 gün dinlendik ...Mart ayı hayırlı olacağa benziyorrr:):)
balbocuu sen yeni yenenlerdendin yanlış hatırlamıyorsam yendikten sonra rahat birleşme oluyormu hala korku varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?