Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

irite olma tatlımmmm...egz siz bana göre olmasss tatlımm..
irite olmamızın nedeni derinde ki korkumuz ...olağan bişey,
bu kasma kendini yeter be tatlım...p...s denemesinde
ne kadarı giriyor minnoş

canım sen yendin sanırım tebrikler.inan var ya nerdeyse hergün girip siteye bakmak istiyorum yenen varmı diye biri yendiği zamn ben varya havalara uçuyorum sanki kendim yapmışçasına.sizler benim idolümsünüz bende o egzersizleri yapacak o irade yok tatlım. üst pozisyonda nerdeyse yarıya kadar girdi işin tuhah tarafı baktık p.. üçte biri içerde ama ben bir şey hissetmiyorum.sanki ileride korkunç bir acı bekliyor.bir de en büyük korkum içimde kelması hani anlatılır ya o efsanevi hikayeler ama ben inandım bir kere aksini ancak yaparsam ispat ederim heralde

eeee hadi tatlım ozaman!!!!

faaliyete geç senin diğerlerinden bir farkın yokki...sen de yapabilirsin..

selam kzılar dün gece ilk defa emlasız yaptık iyi sayılırdı ama zamanla alışacam galiba pek açımadı ama inş yoluna girer

arkadaşlar egzersizden geliyorum yanndım kavruldum, 15 gündür egzersiz yapmıyordum, grip olmama rağmen kendimi ite ite yatak odasına attım ama çoook canım yandı iki parmağı tam alıyordum şimdi ikiparmak birinci boğuma kadar alıyorum ve çok kasılma başladı, en son halinde kasılmalar çok azaldıydı ayyyy ay

öyle bişey yok...onlar diyorlar ya şehir efsanesi tatlım..bunlar aklına gelince şöyle telkin et
kendini, bir çocuğun kafasının çapı 52 cm...sen hiç duydunmu çocuğun kafasının oraya sıkıştığını
kaldığını şeklini incele önce internetten görüceksin...kasılmalarınız egz.gidecek
işte...ikna olmak çok zor...ama olmalısınnnnnız...

Gülsecim peki acı hissi filen oldumu canım ilk ilişkide en çokta bunu merak ediyorum ben:44::44:

yok tatlımmm...zati egz..yaparken esnekliği artıyor bunun ilk gece için çok faydası oluyor..
ne ile karşılaşacağına o süreçte alışıyorsun beklediğin acı değil başarma duygusu olunca
rahat olduğundan pc kasların kapıları açıyorrr...rabbim zati bizim yerimize düşünmüş..
tıbben de kanıtlanmışır bu tatlım ne kadar acı çekeceğin kişinin elinde..
popondan iğne olursun kasma kanar derler acır derler...niye buda öyle ...
bişey.

ya gülse bak arkadaşın korktuğu şeyden dolayı ben parmak olayına 7 ay başlayamadım kilitlenirim diye halende korkarım, avcı hikayeleri diyorlar evet ama verdiğin örnektede çocuk çıkana kadar vaji yırtılıyor yani elbette çocuk kafası çıkar ozaman, bak ben bu işi yenersem ve rabbim çocuk verirse ben hayatta normal doğum yapamam dediğin gibi çocuğu kesin orda sıkıştırırım

bebeğim ben parmak kulak çöpü filen deneyemedim,ama eşimin p...yi 2 cm alabiliyorum hemde çok rahat alıyorum sorun ileri gidemiyoruz çünkü kendimi rhat bırakmıyorum

ne kadar oldu evleneli benim 2 yıl olacak neredeyse be canım ya varya utanıyorum insanlardan artık neden bebek yok diyorlar herseferinde başka başka yalanlar sıkıldım be tatlım kadın olmak ne zor.ya hayret ediyorum bazı kadınlar var sex delisi bende o kadar istek yok ya ben artık evliliğimi sorgulamaya başladım

Tamam canlarım ben şimdilik çıkıyorum hepinize bol şans diliyorum ,gülsecim ilgin için çok teşk ederim bütün taktıkleri deniycem ...hayırlı geceler

gülse sen parmak yaptınmı. doktora gittinmi

dr. gittim tatlım...dilatörle çalıştım ...ama şuan parmakla da egz.yapabiliyorumm..
zaten egz.yıktığı nokta şuraya adı herne ise ne olursa girebilir...öğrettikleri bu minnoşum..
adı kulak çubuğu mum aparat dilatör..ne olursa ...doğru telkinlerle yapabilirs...

gülsecim burada isim yer adı veriliyormu bilmiyorum ama hangi dr gittin birde ne kadarlık evlisin çok maliyetlimi ya bir çok sorum var kıs delircem kimseye anlatamıyorsun derdini bir kocan bir sen biliyorsun.birileri ile konuşmak beni rahatlatıyor hemde aynı sıkıntıdan geçmiş biri

cnm dr.giden biri olarak o kadar masraf etmeme gerek yokmus diyorummmm..burayı tam ilk denemeyi yapacağım günlerde buldummm..aynı şeyler..istiyosan özelden msj atarım sana...ben 6 yıllık evliyim
bebemmm..eğer geçmişte yaşadığın derin bir olay yoksa burda %100 çözersin diyorum..
maliyeti fazla o parayla 2.balayını yaparsın kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…