- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.501
kıssss aynı ben gibisin heeee....
bak tatlım..en zor çözüleni bu gruppp ciddi söylüyorummm bende böyleydim..
hissettiklerini çok iyi anlıyorummm yemin ederim...şunu dene bence
altına yastğı al bacaklarını göğsüne doğru çek ellerinle diz kapaklarından tut hani biz açamıyoruz ya
ordan güç alıcaksın.ben kocama yıllarca aynı cümleleri söyledimmm...sen pek bişey yapmıyosun
sadece onu yönlendir yeter ...derin nefesler ve ıkınma yla cup içerde....[/QU EVT DAHA ÖNCEDE BAYAN ARKADAŞLAR BU YÖNTEMİ DENE DEDİLER İNAN TEK VE SON ÇARE BU POZİSYONDA OLUCAK BACAKLARIMI SONUNA KADAR AÇIP TUTUCAM EŞİM ŞUAN GRİP BİR HAFTA FİLEN KENDİNE GELEMEZ ...BU YÖNTEMLEDE OLMAZ İSE BEN YAPAMAM BU İŞİ
kıssssss lütfensssss ya ......hayde yaaaaa...bi toparlan bakem..eşinde hastaymış bu hafta
bi odaklan işte ya...bi dk iş bakarsan..bukadar düşündüğüne şaşıracaksın...
bak ben 6 yıl diyorum...koca 6 yıllll kıs...25 saatte 4 dilatörü bitirdim diyorum ilk denemedede oldu
diyorummm ..istersen yapamıcam demezsen oluyorrr...şurda yazdıkların bile kafanda yer ediyormuş
bak inan kendine bi silkelen yetecek...
irite olma tatlımmmm...egz siz bana göre olmasss tatlımm..
irite olmamızın nedeni derinde ki korkumuz ...olağan bişey,
bu kasma kendini yeter be tatlım...p...s denemesinde
ne kadarı giriyor minnoş
derin,karahilal,venüsten,kelebek zerr ençokta aypar ablaya o kadar özeniyorum ki.ya ben bıktım hergün biri beni arıyor müjde teyze oluyosun müjde oğlum oluyor müjde kızım oldu ya ben bunları duymaktan bıktım.
eeee hadi tatlım ozaman!!!!
faaliyete geç senin diğerlerinden bir farkın yokki...sen de yapabilirsin..
selam kzılar dün gece ilk defa emlasız yaptık iyi sayılırdı ama zamanla alışacam galiba pek açımadı ama inş yoluna girer
canım sen yendin sanırım tebrikler.inan var ya nerdeyse hergün girip siteye bakmak istiyorum yenen varmı diye biri yendiği zamn ben varya havalara uçuyorum sanki kendim yapmışçasına.sizler benim idolümsünüz bende o egzersizleri yapacak o irade yok tatlım. üst pozisyonda nerdeyse yarıya kadar girdi işin tuhah tarafı baktık p.. üçte biri içerde ama ben bir şey hissetmiyorum.sanki ileride korkunç bir acı bekliyor.bir de en büyük korkum içimde kelması hani anlatılır ya o efsanevi hikayeler ama ben inandım bir kere aksini ancak yaparsam ispat ederim heralde
Gülsecim peki acı hissi filen oldumu canım ilk ilişkide en çokta bunu merak ediyorum ben:44::44:
mano sen nerdesin hangi aşamada
Gülsecim peki acı hissi filen oldumu canım ilk ilişkide en çokta bunu merak ediyorum ben:44::44:
öyle bişey yok...onlar diyorlar ya şehir efsanesi tatlım..bunlar aklına gelince şöyle telkin et
kendini, bir çocuğun kafasının çapı 52 cm...sen hiç duydunmu çocuğun kafasının oraya sıkıştığını
kaldığını şeklini incele önce internetten görüceksin...kasılmalarınız egz.gidecek
işte...ikna olmak çok zor...ama olmalısınnnnnız...
bebeğim ben parmak kulak çöpü filen deneyemedim,ama eşimin p...yi 2 cm alabiliyorum hemde çok rahat alıyorum sorun ileri gidemiyoruz çünkü kendimi rhat bırakmıyorum
gülse sen parmak yaptınmı. doktora gittinmi
Tamam canlarım ben şimdilik çıkıyorum hepinize bol şans diliyorum ,gülsecim ilgin için çok teşk ederim bütün taktıkleri deniycem ...hayırlı geceler
dr. gittim tatlım...dilatörle çalıştım ...ama şuan parmakla da egz.yapabiliyorumm..
zaten egz.yıktığı nokta şuraya adı herne ise ne olursa girebilir...öğrettikleri bu minnoşum..
adı kulak çubuğu mum aparat dilatör..ne olursa ...doğru telkinlerle yapabilirs...
gülsecim burada isim yer adı veriliyormu bilmiyorum ama hangi dr gittin birde ne kadarlık evlisin çok maliyetlimi ya bir çok sorum var kıs delircem kimseye anlatamıyorsun derdini bir kocan bir sen biliyorsun.birileri ile konuşmak beni rahatlatıyor hemde aynı sıkıntıdan geçmiş biri
kizlar aranizda iliskiye girebilen 1.ri varmi 1.sey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?