- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.521
cnm dr.giden biri olarak o kadar masraf etmeme gerek yokmus diyorummmm..burayı tam ilk denemeyi yapacağım günlerde buldummm..aynı şeyler..istiyosan özelden msj atarım sana...ben 6 yıllık evliyim
bebemmm..eğer geçmişte yaşadığın derin bir olay yoksa burda %100 çözersin diyorum..
maliyeti fazla o parayla 2.balayını yaparsın kıssss
ya gülse bak arkadaşın korktuğu şeyden dolayı ben parmak olayına 7 ay başlayamadım kilitlenirim diye halende korkarım, avcı hikayeleri diyorlar evet ama verdiğin örnektede çocuk çıkana kadar vaji yırtılıyor yani elbette çocuk kafası çıkar ozaman, bak ben bu işi yenersem ve rabbim çocuk verirse ben hayatta normal doğum yapamam dediğin gibi çocuğu kesin orda sıkıştırırım
gülsecim burada isim yer adı veriliyormu bilmiyorum ama hangi dr gittin birde ne kadarlık evlisin çok maliyetlimi ya bir çok sorum var kıs delircem kimseye anlatamıyorsun derdini bir kocan bir sen biliyorsun.birileri ile konuşmak beni rahatlatıyor hemde aynı sıkıntıdan geçmiş biri
sen bu isi basaranlardanmasin yada söyle sorim daha önce hic denedinmi p..icine almayisor tatlımmmmm....
ne kadar maliyet. tamam sen at özelden ben bir bakem ona sağol tatlım ilgine
sen bu isi basaranlardanmasin yada söyle sorim daha önce hic denedinmi p..icine almayi
bende bir gün siz başarabilen arkadaşlarım gibi rahatça konuşabilecekmiyim.o çok kolaydı rahat oldu falan diye.kısssssslarrrrrrr kocam bebek çok istiyor bende o çocukları severken ben kahroluyorum ona bunu yaşatmamam lazım biliyorum.onu çok seviyorum ama ona kadınlık yapamıyorum Allahım korkunç birşey ya.ben geçmişimde derin bir olay atlatmadım ama hep duyardım şöyle zor oldu böyle zor oldu diye demekki beynimde ter etmiş o alçak hikayeler.ben yapamadığım halde o kadar çok arkadaşıma telkin verdimki çok kolay oluyor falan diye o anlattığım 3 kişinin çocuğunu seviyoruz ya. çok doluyum çooooooooooooook[/QUOTE özürdilerim zeynep eger yarani kanattiysam daha araniza yeni katildigim icin kimin yapip kimin yapamadigini bilmiyorum canim benim üzülme insallah ileriki günlerde basarirsam sana yardimci olmaya calisirim
bebeğim ben parmak kulak çöpü filen deneyemedim,ama eşimin p...yi 2 cm alabiliyorum hemde çok rahat alıyorum sorun ileri gidemiyoruz çünkü kendimi rhat bırakmıyorum
ne kadar oldu evleneli benim 2 yıl olacak neredeyse be canım ya varya utanıyorum insanlardan artık neden bebek yok diyorlar herseferinde başka başka yalanlar sıkıldım be tatlım kadın olmak ne zor.ya hayret ediyorum bazı kadınlar var sex delisi bende o kadar istek yok ya ben artık evliliğimi sorgulamaya başladım
tatlım teşekkür ederim özelden cevap yazamıyomuşum kusura bakma gecikti cevabım.fiyat uçuk geldi biraz aynı kişi ban bir kaç ay önce bana 2500 dedi hatta gel bişeyler yaparız dedi ya bu ne arkadaşım ne yapıyor bu adamlarda böyle bu kadar paralar istiyorlar.neyse ilgine teşekkür ediyorum canım benimkısss rahat ol yaaaa...bak burda herkes aynı...hiç çekinme lütfenssss..
özelden yazdımmmm...bi bak bakalım...tatlımmm...benim
tatlım teşekkür ederim özelden cevap yazamıyomuşum kusura bakma gecikti cevabım.fiyat uçuk geldi biraz aynı kişi ban bir kaç ay önce bana 2500 dedi hatta gel bişeyler yaparız dedi ya bu ne arkadaşım ne yapıyor bu adamlarda böyle bu kadar paralar istiyorlar.neyse ilgine teşekkür ediyorum canım benim
özeldim yazdim diyorsun saga baktim sola baktim bulamadim bu özelin yeri nerde daha cogu seyin yerini ögrenemedimkısss rahat ol yaaaa...bak burda herkes aynı...hiç çekinme lütfenssss..
özelden yazdımmmm...bi bak bakalım...tatlımmm...benim
ne kusuru canım kıssss bende bugün üye oldum ama bayadır siteyi takip ediyorum.buradaki çoğu arkadaşın yaşadıklarını biliyorunm.şu başaran arkadaşlar idolümüz zaten bizim.bende bir gün siz başarabilen arkadaşlarım gibi rahatça konuşabilecekmiyim.o çok kolaydı rahat oldu falan diye.kısssssslarrrrrrr kocam bebek çok istiyor bende o çocukları severken ben kahroluyorum ona bunu yaşatmamam lazım biliyorum.onu çok seviyorum ama ona kadınlık yapamıyorum Allahım korkunç birşey ya.ben geçmişimde derin bir olay atlatmadım ama hep duyardım şöyle zor oldu böyle zor oldu diye demekki beynimde ter etmiş o alçak hikayeler.ben yapamadığım halde o kadar çok arkadaşıma telkin verdimki çok kolay oluyor falan diye o anlattığım 3 kişinin çocuğunu seviyoruz ya. çok doluyum çooooooooooooook[/QUOTE özürdilerim zeynep eger yarani kanattiysam daha araniza yeni katildigim icin kimin yapip kimin yapamadigini bilmiyorum canim benim üzülme insallah ileriki günlerde basarirsam sana yardimci olmaya calisirim
mminnoslarimmmm ben geldimmmmmm
cok ozledim hepinizi ama 1 ay boyle idare edecez artik yatmadan size bakayim dedim basaran oldumu biri soylesin gecmisin okumaya calisacam azcik ama merak ediyom.
yeni katilan arkadaslar sizlere sadece sunu soyleyeyim ben 5 yila yakin evliyim ve daha yeni burda cozdum cok sukur bu isi.ben vajinama birakin dokunmaya bakamiyordum bile.orasini sadece cisyapilan bir organ olarak goruyordum cok sukur rabbime tam doktora gidecekken o kadar para dokecekken burayi buldum ve 1,5 ayda cozdum ben calisiyorum aksamlari cok vaktim olmuyordu ama daha da cabuk cozenler var.sadece bir kac gun surekli takip edin burayi ne demek istedigimi anlayacaksiniz.ben onceden burda yazilanlari sadece okurdum ve basaranlara inanamazdim onlar benim gibi degil ben en kotusuyum derdim ben bile yaptim ama cok sukur hicbir sorun da yok su anda ve gercekten ne aci ne sizi hic birsey.sadece beynimizle alakali.sizlerdde yeneceksiniz allahin izniyle.kendinize guvenin,cesaret edin ve burayi asla birakmayin...
burda basaran arkadaslar gece gunduz yardim etmeye calisiyor.akliniza ne takilirsa hic cekinmeden sorun.
cok ozledim hepinizi ama 1 ay boyle idare edecez artik yatmadan size bakayim dedim basaran oldumu biri soylesin gecmisin okumaya calisacam azcik ama merak ediyom.
yeni katilan arkadaslar sizlere sadece sunu soyleyeyim ben 5 yila yakin evliyim ve daha yeni burda cozdum cok sukur bu isi.ben vajinama birakin dokunmaya bakamiyordum bile.orasini sadece cisyapilan bir organ olarak goruyordum cok sukur rabbime tam doktora gidecekken o kadar para dokecekken burayi buldum ve 1,5 ayda cozdum ben calisiyorum aksamlari cok vaktim olmuyordu ama daha da cabuk cozenler var.sadece bir kac gun surekli takip edin burayi ne demek istedigimi anlayacaksiniz.ben onceden burda yazilanlari sadece okurdum ve basaranlara inanamazdim onlar benim gibi degil ben en kotusuyum derdim ben bile yaptim ama cok sukur hicbir sorun da yok su anda ve gercekten ne aci ne sizi hic birsey.sadece beynimizle alakali.sizlerdde yeneceksiniz allahin izniyle.kendinize guvenin,cesaret edin ve burayi asla birakmayin...
burda basaran arkadaslar gece gunduz yardim etmeye calisiyor.akliniza ne takilirsa hic cekinmeden sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?