Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebişim ayağın uğurlu geldi

çok heyecenlıyım ayrıntılı yazamadım öncelıkle herkeze coktesekkur ederım burdakıler sayesınde basardım. doktora feln gıtmedım gerekde yok zaten doktorlara paza dokmeye cok basıt bır sey.

ıkı aksamdır egzersız yapmıyordum bu aksam bıraz halsızdım esımle hadı bıras ask yapalım denemıyces felan dedı

sonra bıras kaynastık derken ıcerı almaya basladım azıcık alıyordum zaten orda sorun yoktu sonra bıras kaptıdık kendımızı derken hıc anlamadım bır baktım ıcerde devam ettık rahat oldum. derken oldu. :)))

kızlar rahat olun hıc bır sey yokmus acı sızı felan yok :)

acı olmadığı bir kez daha kanıtlanmış olduzaten beklenmedik anlarda oluyo daha çok sizin de öyle olmuş.ilkini yaptın diğerleri çok daha kolay olucak canım.ne mutlu sana:92::92::92::92::92:

bu arada en bastan yazayım ben 1.5 yıllık evlıyım ılk ılıskıye gırememdıgımızde doktora gıttık gerızekalı kadın kızlık zarın kalın yarın gel alalım dedı zaten o salak kadının yuzunden gec kaldım bu kadar o zamnlar vjinusmusun v sınınden haberım yoktu ne bılıyım kadına ınandım. baska bır doktora gıttım oda oyle soyledı ben kızlık zarımın kalın olduguna ınandıgım ıcın hıc arastırmadım erteledım rteledım derken bır yıl gectı sonra medkalparkta bır doktora gıttım kadın muayene eder etmez vajınusmus dedı.teshısı kouduktan 2 ay sonra bu ıs bıttı :) keske daha once bu doktora gıtseydım bır yılım bosa gectı.

sonra netden bu sıteyi buldum yazılanları yapmaya basladım kegel egzersızlerı parmaklar derken en son p.. denemesındeydım ve bu aksam kabus sona erdı :)

bende ılk basladıgımda aynadan bakamıyordum bıle ben yaptıysam herkes yapar kızlar kendınıze guvenın :)

haiyr canim yasamiyorsun cunku egzersiz yaparak zaten herseyin farkina variyorsun.beynim kabulleniyor gercketende oranin icinin bos oldugunu.hayir tatlim orasi zaten acik kayganlik saglamasida gerekiyor cunku rahatca kayiyor iceri.parmak egzersizlerini sirasiyla yapmaya baslayacaksin.zaten iki parmaga gecince anliyorsun icinin ne kadar genis oldugunu.aklina ne takilirsa sor aramizda ayip yok canim.bu isi cozmek icin ayip yok.unutma bak rabbim oraya gore p...isi yaratmis vajinin ici cok genis ve uzun gerisi bizim aklimizdan uydurduklarimiz.
henüz kimse yok tatlımmmm...olmuştur belki yarın haberler gelir inş....sen nassın? iyimisin?
tatlim bak anitbiyotik de yendi iyiki sormsuumcok sukur iyiyim tatlim yatmadan bakim dedim merak ediyom ayolll aklim sizde hep.
kızlarrrrrr çok mutluyum BAŞARDIM :))))))))
tey tey

listeye benide ekleyın :)))
tebriklerrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
allah baska sIkInti dert vermesin insallah
darisi diger arkadaslarimizin basina olsun insallah

tatlim bence cok az var cunku p...isin yarisindan fazlasini aliyyorsan artik her an her sey olabilir bence reglin bitsin allahin izniyle bu isi bitmis bil.cunku bende senin su anki durumunu cok az yasadim o andan sonra p...is kayiyor zaten bak gor halay cok yakin canim
bebişim ayağın uğurlu geldi

evet canimmm yaa iyiki sormusum minnosummm yarin is var sen napiyon bu saatte burdaaa ben 1 ay evdeyim
ozluyom sizi ben cokkkkkk

tebrik ederim canımm

Rabbim mutluluğunu daimm etsnn

oyyyy minnoşşumuuzzz gelmişşş.

hoşgeldin canım..

tatlim bence cok az var cunku p...isin yarisindan fazlasini aliyyorsan artik her an her sey olabilir bence reglin bitsin allahin izniyle bu isi bitmis bil.cunku bende senin su anki durumunu cok az yasadim o andan sonra p...is kayiyor zaten bak gor halay cok yakin canim

inşallah canım Allah ağzından duysun sağolasın reglimin bitmesini iple çekiyorum

kizlarrr egzersize baslamaya cesaret edemeyenler bakin bir kisi daha yendi ne diyor ben yaparsam herkes yapar sakin en kotu olarak kendinizi gormeyin bu rahatsizligin adi vajinismus bunu kim yasiyorsa ayni seyleri yasiyor.nasil grip olunca vucudumuzda ayni seyleri hissedersek bu da aynisi hic bir fark yok arada.1 yil 5 yil 8 yil 17 yil ve kimbilir daha niceleri.bu kadar sene evli olanlarimiz var bu hastaligi burda yenen.lutfen bundan sonra bosuna vaktinizi gecirmeyin.bir cesaretle baslayin hic bir sey kaybetmezsiniz.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH...

biz üç dört defa ben üst pozisyonda iken p... içime neredeyse yarıya aldım ama hiç birşey hissetmedim sonra panikledim kalktım

hoşgeldin canım

eğer p..s yarıya kadar aldıysann çok kolay aşarsın bu durumu eminim

canım egzersizlerle kısa sürede başarabilirsin eğerki öyleyse burada biz hiç bakamıyorduk oramıza çok vahim durumdayken nerelere geldik çok şükür

panik yapacak bişey yok emin ol egzerszlerle de o paniği yeniyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…